BENVINGUTS AL WEB DE CULTURA I MUSEUS DE L'AJUNTAMENT DE VIC

Susagna Roura i Pujols - Regidora de Cultura i Museus

Vic, com a ciutat mil·lenària que és, té un bagatge cultural que no només ha deixat pòsit entre les seves pedres, sinó també entre la ciutadania.

L'empenta i la inèrcia cultural dels vigatans i de les vigatanes implica que aquesta Regidoria sigui molt activa i aquesta participació ciutadana ha permès mantenir i revitalitzar la nostra cultura popular.

Ara cal eixamplar públics. Cal buscar el talent creatiu en tots els àmbits culturals, enfortir-lo i crear les oportunitats per desenvolupar-lo.

La modificació dels hàbits de consum, tendint cap a una era més digital, no ens ha de fer perdre l'esperit humanístic que ha de regir tota producció cultural, però en canvi ens pot facilitar la possible complicitat amb altres regidories que, de forma transversal, ens ajudaran a potenciar la nostra cultura.

I tot això sense oblidar els Museus i altres ens de la ciutat que ens ofereixen els seus espais per poder portar a terme aquesta tasca d'expansió cultural i, alhora permeten visualitzar l'art, tan inherent a la nostra vida!

Vénen èpoques de canvi i de profunda transformació. I la cultura, en tota la seva extensió, ha de saber adaptar-se a aquesta revolució cultural, eixamplant el seu abast i posant-se al servei de les diferents voluntats i pensaments. I des d'aquesta Regidoria hi posarem tots els mitjans possibles per aconseguir-ho.

Comptem amb tots vosaltres!
Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat
Horari d'atenció al públic de 9:00h a 14:30h.