NOTÍCIES


03/10/2019

Tret de sortida de l’Any Jordà a Vic

Enguany se celebra el 150è aniversari del naixement del músic i director del Conservatori de Vic i l’Escola de Música Luis G. Jordà, i per posar en relleu la seva figura es programaran diverses activitats els propers mesos  

Una xerrada de l’Aula d’Extensió Universitària de la Gent Gran d’Osona va donar ahir el tret de sortida al que serà l’Any Jordà a Vic, que servirà per donar a conèixer la figura i obra del músic Luis G. Jordà, que va ser també un dels impulsors i directors de l’Escola de Música i Conservatori de Vic.

Per aquest motiu, l’Ajuntament de Vic està treballant conjuntament amb l’Ajuntament de Les Masies de Roda i la Fundació l’Atlàntdia per reconèixer el músic Jordà a través de diverses activitats que s’aniran detallant els propers mesos.

L’autor del llibre ‘Vida i Obra de Luis G. Jordà’, Cristian Canton, va pronunciar la conferència que va versar sobre la trajectòria vital i professional de Jordà.  

La regidora d’Educació, Elisabet Franquesa, va presentar la xerrada, i va subratllar que Vic és una ciutat que aposta per la cultura i l’educació, una ciutat a la mesura humana que disposa d’un ventall educatiu que cobreix totes les etapes educatives, des de les escoles bressols fins a la formació universitària. En aquest sentit, Franquesa va posar en valor l’Aula d’Extensió Universitària de la Gent Gran d’Osona com a gran exemple per “culturitzar-se cada dimecres fomentant el llegat educatiu”.

Jordà, molt reconegut a Mèxic

Luis G. Jordà va néixer fa 150 anys a Les Masies de Roda i va viure a Vic. Va ser director del Conservatori de Vic, on va composar obres com la sarsuela ‘Els Bandolers’, una peça escrita en català.

Més tard Jordà va marxar a Mèxic, on hi va viure la resta de la seva vida i on va desenvolupar la major part de la seva carrera, produint una obra diversa, complexa i d’una gran riquesa i qualitat.

A dia d’avui aquest músic és una figura poc coneguda a casa nostra, però àmpliament reconeguda fora del nostre territori. A Mèxic la seva obra és objecte d’estudi per a alumnes de grau superior al Conservatori.

La música de Jordà es tocava en la baixada pel carrer de Sant Miquel dels Sants, durant el seguici popular, segons s’indica en el programa de la Festa Major de Vic de l’any 1890.


         01/10/2019

El Fòrum de Debats es trasllada aquesta temporada a l'Auditori del Sucre

Per motius aliens a l'entitat, les conferències del Fòrum de Debats no es portaran a terme a l'Auditori de l'Antiga Fundació Caixa Manlleu, on s'havien portat a terme els darrers anys, i es traslladen a l'Auditori Marià Vila d’Abadal de l'edifici del Sucre.

El  Fòrum de Debats comença la temporada 2019-2020 el divendres 4 d’octubre a les 8 del vespre amb la conferència que porta per títol “La monja vigatana bilocada de Franco: mite, política, religió, física quàntica”, a càrrec de Llogari Pujol, teòleg i psicoanalista, i Jacint Casadevall, especialista en Física Quàntica. Recordeu que aquest curs canviem d’ubicació. L’acte tindrà lloc al Sucre, a l’Auditori Marià Vila d’Abadal, de Vic, carrer de l'Historiador Ramon d'Abadal i de Vinyals, 5.
 
Els ponents passaran revista i analitzaran el cas poc conegut de l’anomenada monja bilocada de Vic (bi + locare: ‘estar en dos llocs’). Segons els seus biògrafs, Ramona Llimargas (1892-1940), d’origen humil, de petita havia tingut diversos èxtasis, coneixia fets del futur i especialment tenia el do de la bilocació. Aquesta facultat li hauria permès d'aparèixer davant el generalísimo Franco, a qui aconsellava i a qui també feia arribar informació sobre moviments de l'exèrcit republicà durant la Guerra Civil. És coneguda la “religiositat” i la inclinació de Franco pels “poders ocults”. La relació amb la monja sembla que fou tan estreta que col·laboradors militars i civils del dictador haurien arribat a creure que es tractava de la reencarnació de Santa Teresa de Jesús. Amb quina finalitat el caudillo, “por la gracia de Dios”, hauria fet ostentació d’aquesta suposada relació amb la providència divina a través d’una monja? La conferència intenta de treure’n l’entrellat.
 
Llogari Pujol Boix. Teòleg i psicoanalista. Perfecciona la seva formació a Estrasburg, on estudia psicologia (especialitat en psicoanàlisi freudiana-lacaniana) i teologia (especialitat en exegesi bíblica). Es doctora amb la tesi Les fonts egípcies del Nou Testament. Ha publicat diversos estudis: pròleg i epíleg de Jesús, 3000 años antes de Cristo: un Faraón llamado Jesús (1988),  traduït també al català el 2013; Érase una vez... Jesús, elegipcio (2015); Contes egipcis per a l’eternitat: el nàufrag i Sinuhe l’Egipci (2016); edició i estudi de literatura comparada a Contra Flac (2018), de Filó d’Alexandria (2018), sobre la no existència històrica de sant Pau, publicat també en castellà el 2019.
 
Jacint Casadevall Puig. Llicenciat en Ciències Empresarials, ha cursat estudis de Management of Out a Madrid. Ha desenvolupat càrrecs de direcció en el sector de la banca; durant dues legislatures ha exercit de regidor a l’Ajuntament de Taradell (2011-2019). Els darrers vint anys els ha dedicat a la física quàntica, especialment al model estàndard de la física de partícules, estudi que li ha permès de mantenir una estreta relació amb Antoni Lloret, Joan Arnau i Juan Ignacio Cirac, que han estat investigadors al CERN, Organització Europea per a la Recerca Nuclear.
 

 

+ info: http://www.forumdedebats.cat/


         27/09/2019

El programa de propostes dels CCVIC s'estrena amb dues activitats a Can Pau Raba

'La construcció artesanal del viure en comú' i 'Brossa breakout, joc d'enigmes literari'

PONÈNCIA D'ELISABET TEJERO EN EL MARC DE LA TROBADA COMUNITÀRIA DE VIC
A càrrec d'Elisabet Tejero, sociòloga
CCVIC Can Pau Raba (C. Raval Cortines, 24)
Dijous 3 d'octubre |  18:30h
Proposta gratuïta
Entrada lliure fins completar aforament.

Una aproximació a la mediació comunitària com un procés vivencial en el qual prenen forma altres maneres de relacionar-nos, des del jo al nosaltres, per trobar aquells punts d'unió però sense perdre el valor de les diferències ( + amplieu).

En el marc de la Trobada Comunitària organitzada pel Projecte Comunitari Intercultural de Vic ( + amplieu).

Elisabet Tejero

Sociòloga i professora a la Universitat de Barcelona, especialitzada en desenvolupament comunitari, urbanisme i exclusió social.

'Durant la meva infantesa i adolescència, els relats escoltats a la ràdio de persones anònimes que explicaven les seves grans i petites històries em van convidar a qüestionar-me qui som i com vivim. De jove començo a interessar-me per l’urbanisme i la ciutat com escenari a on transcorren multitud d’històries dels éssers humans que l’habiten.'


BROSSA BREAKOUT, EL SECRET DE L'ARTISTA
A càrrec de Teresa Saborit, de VullEscriure.cat
CCVIC Can Pau Raba (C. Raval Cortines, 24)
Divendres 4 d'octubre | 18:00h
Proposta gratuïta
Cal inscripció prèvia (disponible a partir del 23 de setembre a les 16h)

Brossa breakoutNomés teniu una hora. Una hora per resoldre tots els enigmes. Una hora per obrir la misteriosa maleta que heu trobat per casualitat a les golfes d'un casalot abandonat, a punt de ser enderrocat. Una maleta plena de cadenats, amb el nom de «Joan Brossa» escrit en un lateral, envoltada per un munt de petites caixetes, plenes de pistes, que semblen contenir el secret per obrir els misteriosos cadenats. 

L'edat mínima recomanada per a participar en l'activitat és de 14 anys.

Teresa Saborit

Escriptora, narradora oral, assessora literària i especialista en gamificació de projectes literaris. Fundadora i dinamitzadora de VullEscriure.cat, web pel foment de la creació literària en català oberta a tots aquells a qui apassiona jugar amb les paraules.

+ info: www.vic.cat/ccvic


         24/09/2019

El MAP acull fins aquest dijous l'exposició "La mamba verda al paradís", de Josep Ricart

El Museu de l'Art de la Pell acull del 14 de setembre al 31 de octubre de 2019 l'exposició "La mamba verda al paradís", de l'escultor vigatà Josep Ricart. Darrera d’aquest títol s’agrupen escultures pertanyents a quatre exposicions que s’han presentat  aquests darrers quatre anys a diferents indrets: a Bilbao, a Roma, a Vinaròs i la darrera, a París.

Pel que fa al gruix més important d’escultures que formen part de la mostra present, pertanyen a l’exposició de París, titulada “Esbós d’un serpent”, sobre el poema homònim de Paul Valéry. L'artista ha près com a títol del conjunt “La mamba verda al Paradís”, que es el títol que en Miquel Desclot va donar al text amb què presentava el catàleg de la proposta parisenca, i que es refereix a una serp tan bella com perillosa.

Visites comentades a l'exposició temporal
Dijous 3 d'octubre a les 18h i dissabte 26 d'octubre a les 17:30h

El mateix Josep Ricart oferirà dues visites guiades a l'exposició, les quals aproximaran el visitant a l'univers interior i trajectòria artística de l'autor.

+ info: http://www.museuartpellvic.cat/events/event/la-mamba-verda-al-paradis/


         13/09/2019

El Cinema Vigatà serà la nova casa de Cineclub Vic mentre durin les obres a l’espai ETC

Ahir es va presentar al vestíbul del Cinema Vigatà la nova programació de Cineclub Vic per aquesta nova temporada, que començarà aquest proper dimarts, 17 de setembre, amb laprojecció de la pel·lícula “El hilo invisible”, de  Paul Thomas Anderson

La principal novetat del nou cicle és el canvi d’ubicació. Degut a les obres d’accessibilitat que s’estan portan a terme a l’Espai ETC, les projeccions de dimarts i diumenge es faran al Cinema Vigatà. El Casino de Vic acollirà també dues sessions de Filmoxarxa així com les trobades de Microvisor,  petites tertúlies on cada ponent analitza un contingut cinemetogràfic i comparteix amb el públic aquells moments i sensacions que li han fet sentir els 24 fotogrames per segon.

Les sessions de Cineclub Vic es mantindran en el seu horari habitual, els dimarts a les 21:30h. Les sessions de Cineclub Xic, en canvi, es faran a les 16h, també al Cinema Vigatà. 

Podeu consultar la programació completa en l’enllaç que trobareu a continuació .

 

+ info: http://www.cineclubvic.com/programacio.php


         02/09/2019

El barri de la Serra de Senferm de Vic celebra la Festa Major

Un programa variat d’activitats marquen el programa de la Festa Major de la Serra de Sanferm que començarà el divendres 6 de setembre amb la lectura del pregó i culmina el diumenge 8 de setembre amb la popular arrossada i una representació teatral. 

L’Associació de Veïns del barri de la Serra de Sanferm ja ho té tot a punt per gaudir de la Festa Major del seu barri. El tret de sortida tindrà lloc divendres 6 de setembre a les 21h amb el pregó de Festa Major, una mostra de foc a càrrec de les Fúries d’Ausa i a les 22h la caminada nocturna. 
Dissabte 7 de setembre, a les 12h, serà el moment de fer gaudir els més petits amb la festa d’escuma. A la tarda, a partir de les 16h està previst un campionat de petanca i tarda de jocs diversos a càrrec de Gargamel Joguines. A les 19h es durà a terme un partit de punxats, casades contra solteres, tots els homes que vulguin participar, de dona s’hauran de disfressar. A partir de les 20.30h hi haurà el ball de festa Major amb el grup Sol de Nit, s’oferirà servei de bar amb entrepans de botifarra. 

Pel què fa diumenge, es farà una missa, xocolatada i pedalada popular. Per acabar les festes, a les 14h, es celebrarà la tradicional arrossada, la Quina de festa Major i a les 18.30h una representació teatral amb l’obra Un senyor damunt d’un ruc a càrrec de la companyia Caputxins Xins Xins. 

*Els punts de venda de tiquets per a l’arrossada seran a la Perruqueria Elisabet i al Centre Cívic de la Serra de Sanferm, tots dos en l’horari habitual. La data límit és el 5 de setembre. Preu menú infantil: 7 euros  i  Preu menú adult: 12h 

Programa Festa Major


         29/08/2019

T'agrada llegir? Consulta els diferents clubs de lectura que ofereix la Biblioteca Joan Triadú

S’acaben les vacances i arriba el setembre, el mes dels nous propòsits. Si us agrada llegir i compartir les vostres lectures amb altres lectors, la Biblioteca Joan Triadú us proposa diferents Club de Lectura per aquest nou curs. 


Club de lectura en francès.
El dimecres 4 de setembre comença el Club de Lectura en Francès amb la tertúlia del llibre Robe de marié de Pierre Lemaitre.
Una novel·la d’intriga on la protagonista Sophie Duguet creu que està perdent el cap. Petits oblits, objectes que es perden i fins i tot petits robatoris que no recorda haver comès. De cop i volta els cadàvers s’acumulen al seu voltat. És ella la responsable de la mort de la seva sogra i del seu marit? Millor fugir i començar una nova vida lluny però aquests fets tard o d’hora l’acabaran atrapant.
Dimecres, 4 de setembre de 2019 a les 18:45 h. 


Club de lectura Dones i literatura
Després del parèntesi de l’estiu es reprenen les trobades del Club de lectura Dones i literatura amb el llibre La casa de Riverton de Kate Morton.
Novel·la de tall victorià que comença amb una gran festa a la Casa de Riverton l’any 1924 que acaba en tragèdia. Setanta anys més tard, una minyona de la casa recorda aquells fets quan una directora de cinema vol fer una pel·lícula sobre el que hi va passar.
Les sessions del club de lectura Dones i literatura són conduïdes per  Gemma Gil i Aris, historiadora i antropòloga.
Dijous, 5 de setembre de 2019 a les 18:30 h


Club de lectura de novel·la negra
El Club de lectura de novel·la negra inicia nova temporada amb No está solo de Sandrone Dazieri.
La desaparició d’un nen a les afores de Roma i l’assassinat de la seva mare posa a prova la policia de Roma. Per resoldre el cas, que des de bon principi no quadra amb l’explicació més senzilla, demanen ajuda a la inspectora Colomba Caselli, de baixa per recuperar-se de les ferides físiques i emocionals de l’últim cas en que va treballar i Dante Torre un geni de la deducció amb agorafòbia des que el van segrestar quan era un nen i que col·laborarà amb la policia per resoldre el cas. 
Les sessions del Club de lectura de novel·la negra són conduïdes per Gemma Gil i Aris, antropòloga i historiadora.
Dimecres, 18 de setembre de 2019 a les 19:00 h. 


Club de lectura De casa al club
Les trobades del Club de lectura De casa al Club, dirigides per Rosa M. López començaran el dimarts 24 de setembre amb el comentari del llibre El cas d’en Barney Panofsky de Mordecai Richler.  
Fins i tot els seus amics estarien d’acord que Barney Panofsky és un «marit maltractador, un falsari intel·lectual, un productor de merdes, un borratxo amb inclinació a la violència i segurament també un assassí». Però, quan els seus pitjors enemics ho intenten fer públic, Barney comença a escriure les seves pròpies memò­ries, i és així com el veurem passar de la crisi a l’èxit, dels baixos fons a la bona societat a Montreal, París i Londres. Les seves proeses acaben però amb un escàndol notable.
Dimarts, 24 de setembre de 2019 a les 20:00 h. 


Club de lectura en anglès
Les trobades del Club de lectura en anglès es reprenen el 25 de setembre tot comentant el llibre Death on the Nile d’Agatha Christie. 
Un clàssic de la literatura de detectius publicada l’any 1937, Mort al Nil ens sitúa en un creuer per Egipte amb uns passatgers que tots tenen alguna relació entre ells i enmig de tots ells, el detectiu Hèrcules Poirot. Un investigador creat per Agatha Christie d’origen belga, obsessionat per l’ordre i la netedat i amb un bigoti impressionant que, quan es descobreixi la mort d’un dels passatgers del creuer, haurà d’investigar qui ha estat el responsable de l’assassinat a partir dels petits detalls i pistes que anirà trobant.
Les sessions són conduïdes per  Laura Arumí.
Dimecres, 25 de setembre de 2019 a les 20:00 h. 


Teen Book Club
Si tens entre 13 i 18 anys i t’agrada llegir et pot interessar aquest Club de lectura en anglès per a joves. En la primera sessió del club es comentarà el llibre “The Catcher in the rye” de J.D. Salinger.
Sessions conduïdes per la professora d’anglès Laura Arumí Arderiu
Divendres, 27 de setembre 2019 a les 19h

+ info: http://bibliotecadevic.com


         27/08/2019

El barri del Remei celebra les seves festes de l’1 al 8 de setembre.

S’acaba l’estiu i amb ell els àpats a la fresca, els concerts d’estiu, les tardes de jocs i la vida al carrer. Per posar-hi remei, l’associació de Veïns i Veïnes del Remei ha preparat un programa d’activitats pensat per fer-nos més lleugera la tornada a la rutina. Vermut, piscolabis, sopar informal i arrossada popular; danses del món, matx d’improvisació, Ràdio Clota i concerts amb el "Quartet Bresca", Mitjanit, Greska i La Tresca i la Verdesca; Tirada de bitlles, petanca, quina, tallers infantils, tarda jove d’esports, festa de l’escuma i molt més. De  l’1 al 8 de setembre t’esperen vuit dies per baixar al carrer i deixar-te perdre pel mercat de les 2nes oportunitats, seguir els gegants pel barri, esmorzar una bona xocolata calenta o participar del Gran Correfoc que cada any tanca les festes.

Consulta la programació completa de la Festa Major del Remei a l’enllaç que trobaràs a continuació. 

 

 

+ info: https://gallery.mailchimp.com/e51f3f937e/files/6d5c4f5c-90c8-40c7-840d-7c55bc4cace6/REMEI_FM_horaris_programa_19.pdf


         05/08/2019

El MMVV presenta una programació amb més estrenes que mai

Gairebé la meitat de les més de 70 propostes per a tots els públics se sentiran per primera vegada a Vic

El director artístic del Mercat de Música Viva de Vic, Marc Lloret, ha fet dues rodes de premsa aquest dimarts 18 de junt per explicar tots els detalls de la pròxima edició. Una primera a Vic amb l'alcaldessa Anna Erra. I després a Barcelona amb el direct

El Mercat de Música Viva de Vic encara la 31a edició amb les piles carregades després de celebrar els seus 30 anys. Del 18 al 21 de setembre Vic es tornarà a omplir de música. D’artistes, professionals del sector i públic que confien en el projecte. L'objectiu és oferir, un any més, una programació reconeixible però sorprenent. Singular, diversa i per a tots els públics.

Durant 4 dies passaran per Vic més d’una setantena d’artistes que passaran per alguns dels 9 escenaris amb un criteri volgudament divers, obert de mires i pensat tant per al programador públic com per al privat. Una trentena d’artistes estrenaran o preestrenaran el seu nou material al mercat d’enguany. 

L’espectacle inaugural, al Teatre Atlàntida, serà l’estrena de l’obra L’últim camí de Walter Benjamin de Juliane Heinemann, guanyadora del premi Puig-Porret 2018. Abans del concert, s’anunciarà el guanyador del Puig-Porret 2019. I coincidint amb el MMVV dissabte se celebrarà la primera gala dels premis Alícia de l’Acadèmia Catalana de la Música.

El pròxim Mercat, amb accent portuguès, acollirà una reunió del Forum of Worldwide Music Festival i també s’evidenciarà a la programació la vinculació del Mercat amb JUMP, la European Music Market Accelerator.

L’espectacle inaugural

El Mercat de Música Viva de Vic començarà el dimecres 18 de setembre al Teatre Atlàntida amb l’estrena de l’obra L’últim camí de Walter Benjamin de Juliane Heinemann. L’artista berlinesa establerta a Barcelona, guanyadora del premi Puig- Porret 2018, ens apropa la figura de l’escriptor i filòsof alemany en el 80è aniversari de la seva mort. Un viatge amb música electrònica i a través de textos de poetes catalans, castellans i alemanys com Màrius Torres, Antonio Machado i Rainer Maria Rilke. A l’espectacle té un gran protagonisme el material visual i la il·luminació que ha dissenyat Cube. Juliane Heinemann estarà acompanyada per una banda talentosa de músics d’improvisació formada per Marcel·li Bayer, Jordi Matas, Marko Lohikari i Oriol Roca.

Estrenes i coproduccions

A la programació hi conviuen les dues línies de programació del MMVV, la de mercat i la de festival: amb estrenes, preestrenes, concerts que conviden a la descoberta i d’altres amb vocació popular, com els de Plaça Major i Sucre.

Enguany estrenaran o preestrenaran el seu nou material al mercat, artistes tan diversos com A Contra Blues, Mazoni, Lagartija Nick, Joseba Irazoki, Maruja

Limón, Gertrudis, Espaldamaceta, Lidia Damunt, Ferran Palau, Marco Mezquida, Mateo Kingman, Carla o Javier Rubial.

Nico Roig estrenarà el seu nou disc dissabte. Un espectacle coproduït pel Mercat de Música Viva de Vic en què el públic viurà l’experiència auditiva amb uns auriculars. Dissabte la banda coreana Dul-da i el flamenc-jazz d’Aurora oferiran un espectacle inèdit que busca portar al públic al fons de l’emoció a través de la únió de tradició i modernitat.

Raül Refree torna a sorprendre produïnt una jove promesa, Lina. Junts ofereixen un espectacle on es barreja el fado de la cantant portuguesa amb la visiól pop del guitarrista i pianista català.

Durant els 4 dies de mercat desfilaran pels diferents espais altres grups com Marcel Bagés + Phicus, The Bop Collective, Marianne Aya Omac, El diluvi, La chiva Gantiva, Hannah Willwood, Os amigos dos músicos, Boticelli Baby o Sonakay.

Un any més, també hi ha una programació dissabte destinada a públic familiar. Al matí, concerts de La fada despistada i Marc Parrot i Eva Armisén. I a la tarda, serà el torn de 2princesesbarbudes i Ruma.

Accent portuguès

Fruit de les jornades professionals que organitza el Mercat de Música Viva de Vic cada any a Barcelona i que enguany han estat dedicades a Portugal, aquest setembre actuaran els grups portuguesos O Gajo, P.L.I.N.T i Palankalama. Això sera divendres al matí a l’Auditori entre presentacions, entrevistes i trobades, però a la nit repetiran sessió al Casino. Dijous també hi haurà concert del contrabaixista portuguès establert a Barcelona Jorge da Rocha.
Plaça Major i El Sucre
Els escenaris més multitudinaris del MMVV concentraran l’oferta en clau de festival. L’enèrgica Balkan Paradise Orchestra arrencarà la nit de divendres a la Plaça Major, on després Koers presentarà el seu nou rítmic EP. La nit a la plaça es tancarà amb l’estrena de Joan Garriga i el Mariatxi galàctic, el nou projecte de qui va ser líder de Dusminguet i La Troba Kung-Fú. A El Sucre podrem gaudir de la multiplicitat d’estils de la cantant de Santander Deva, del reggae i dub del duo navarrès Iseo & Dodosound i finalment del trap català de Lildami.

Dissabte a la nit, concerts de The Crab Apples, El Petit de Cal Eril i Dorian a la Plaça Major. I el Sucre, sessió del DJ Ojete, festa amb Búhos i reggae a càrrec de Adala amb The Same Song Band.

Mirada Internacional

El MMVV acollirà la propera reunió del Forum of Worldwide Music Festival, una de les associacions de festivals de música més importants del món. Rebrem la visita d’una vintena de delegats del FWMF. També s’escenificarà a tavés de la programació la bona relació del Mercat amb JUMP, la European Music Market Accelerator. Un nou projecte europeu per donar suport a artistes emergents a través de fires. I es presentarà el Why Portugal.

Activitat professional, presentacions, trobades i premis

Enguany l’activitat torna a posar el focus a Catalunya dimecres, a l’Estat, dijous i al mercat internacional divendres, centrada amb Portugal. Presentaran la seva activitat a Vic els governs d’Extremadura, del País Basc i el de les Illes Balears, així com el festival Ou Tonalidades, la Fira MIL Lisboa i el Focus Wales.

El Mercat tornarà a ser escenari de la difusió de les novetats d’entitats catalanes. Divendres, les Joventuts Musicals de Catalunya presentaran el catàleg de la Xarxa de Músique. Dissabte se celebrarà la primera gala dels premis Alícia de l’Acadèmia Catalana de la Música. I enguany el Premi Puig-Porret el coneixerem abans del concert inaugural a L’Atlàntida.

Durant els dies de Mercat també hi haurà una atapeïda agenda de presentacions i reunions. L’Associació MiM celebrarà la seva assemblea general, reunions d’ASACC, d’ARC, etc. 

+ info: http://www.mmvv.cat


         26/07/2019

Nova programació de tardor dels CCVIC

Els CCVIC han presentat la programació de tallers i propostes per aquesta tardor amb moltes novetats temàtqiues i de tallaristes. 

El dilluns 9 de setembre, a partir de les 16:00 h, s'obriran les inscripcions de forma presencial i en línea.

Podeu consultar ja totes les propostes i tallers a www.vic.cat/ccvic. 

+ info: https://www.vic.cat/ccvic/novetat-temporada-de-tardor-als-ccvic


         
S'estan mostrant 10 notícies (131-140) de 688
123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839404142434445464748495051525354555657585960616263646566676869Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat
Horari d'atenció al públic de 9:00h a 14:30h.