NOTÍCIES


01/06/2016

Comença una nova edició d’ArtdePas amb la música com a protagonista

La iniciativa compta amb 13 propostes que es podran veure els diumenges de juny, juliol i agost a la plaça del Carbó

Carles Belda & Joan Garriga, Edna Sey, Guillem Roma i Marta Roma o Estúpida Erikah són alguns dels noms destacats d’aquesta cinquena edició. Aquest any la música serà la protagonista del cicle ArtdePas. 13 propostes que van des del soul, fins al pop, passant pel folk, l’ska o el jazz, ompliran la plaça del Carbó els diumenges de juny, juliol i agost. Tots els concerts se celebraran els diumenge a les 7 de la tarda a la plaça del Carbó i seran totalment gratuïts.

L’Escola de Música de Vic serà l’encarregada de donar el tret de sortida aquest pròxim diumenge, dia 5 de juny a les 7 de la tarda, amb una audició de combos a càrrec d’alumnes del centre. El diumenge 12 de juny serà el torn de la rúmbia de proximitat de Carles Belda & Joan Garriga i el diumenge següent, Pantaleó, guanyadors del Sona9 2014 que portaran el seu pop-rock a la terrassa de la Jazz Cava.

ArtdePas aquest any no s’atura i s’afageix a la Festa Major amb els poemes musicats del grup Edward Estlin, una festa jamaicana amb els Root Diamoons com a protagonistes i el concert dels germans Guillem Roma i Marta Roma.

Els concerts a la plaça del Carbó continuaran tot el juliol amb el soul i ritmes africans d’Edna Sey, els mallorquins Pistola i el retorn d’Estúpida Erikah. Per acabar, durant el mes d’agost, es podrà gaudir del folk-blues de Joan Queralt, el jazz jamaicà del grup The Oldians, les cançons d’autor d’Oriol Mula i un tribut a Radio Futura de la mà dels osonencs Escuela de Calor.

Artdepas és una iniciativa de l’Ajuntament de Vic en col•laboració amb la Jazz Cava.

 

 

 

+ info: http://artdepas.vicentitats.cat/622-2/


         27/05/2016

La ciutat de Vic recorda diumenge les víctimes de l’atemptat a la Caserna de Vic

La tarda del 29 de maig de 1991, la banda terrorista d’ETA va atemptar contra la Caserna de la Guàrdia Civil de Vic, on van morir deu persones, cinc d’elles menors. Després de 25 anys d’aquell tràgic succés, l’Ajuntament de Vic organitza un acte per recordar les víctimes que tindrà lloc el pròxim diumenge, 29 de maig a 2/4 d’1 del migdia al Parc de Jaume Balmes.

El president Carles Puigdemont presidirà l’acte de Vic, que començarà a partir de 2/4 d’1 del migdia i comptarà amb la presència, entre altres autoritats, de l’alcaldessa de Vic, Anna Erra, el president de l’ACVOT, José Vargas i del ministre de l’Interior, Jorge Fernández Díaz. També hi seran el conseller d’Interior, Jordi Jané; el conseller de Justícia, Carles Mundó.

D’altra banda, i com ja s’ha fet públic, l’Ajuntament de Vic ja ha iniciat tots els passos amb l’objectiu de que la ciutat disposi d’un nou equipament cultural que s’ubicarà precisament als terrenys de l’antiga caserna; “on es va manifestar la violència fa 25 anys, ara hi plantarem la llavor de la nova biblioteca”. Amb un pressupost de 8,5M d’euros el nou equipament es posarà en funcionament durant l’any 2019 i serà a partir del mateix dia 29 de maig que s’obrirà una nova pàgina web (www.novabibliotecavic.cat) perquè la ciutadania pugui aportar idees sobre el funcionament de la nova biblioteca, així com proposar i decidir el nom que tindrà.


         25/05/2016

Vic acull els actes de celebració dels 50 anys de la Flama del Canigó

El Congrés Internacional dels focs de Sant Joan – Flama del Canigó és una trobada organitzada pel cercle de Joves de Perpinyà - Comitè Internacional dels Focs de Sant Joan, que se celebra anualment a diferents poblacions de la Catalunya del nord. Enguany, però, coincidint amb el 50è aniversari de la baixada de la Flama del Canigó al Principat, Tradicat organitza el congrés a Vic.

La Flama del Canigó és una tradició que simbolitza la unió dels Països Catalans i la vitalitat de la cultura catalana. Com sempre, el punt de partida és el coll d'Ares, des d'on surten les diverses columnes que encendran les fogueres de Sant Joan a moltes poblacions catalanes.

Vic aplegarà, aquest cap de setmana, els actes de celebració dels cinquanta anys de l'arribada de la Flama del Canigó al Principat. Una de les principals novetats serà l'organització de la primera edició del Simposi Internacional de Focs de la Mediterrània (27 i 28 de maig), que té per objectiu aglutinar conferències, exposicions i debats entorn del foc, la flama, les fogueres i els fallaires. Un dels propòsits d'aquest Simposi és conèixer la gran diversitat de manifestacions que existeixen en el solstici d'estiu al voltant de l'element del foc, a la Mediterrània. Es debatrà sobre la importància que representen els focs (fogueres, flama, falles) dins la cultura popular actual.

El divendres al vespre es portarà a terme un foc de camp amb sopar, música tradicional i cançons a la vora del foc. Aquest acte serà la cloenda de la primera jornada del I Simposi Internacional de Focs a la Mediterrània, que continua el dissabte 28 a l'Edifici del Sucre i que acabarà al Recinte Firal el Sucre amb el Congrés i espectacle La Guspira de la Flama. Aquest sopar- espectacle multidisciplinari fet expressament per a l’ocasió serà el punt culminant del Congrés. A partir de les 20h hi haurà la rebuda i refrigeri amb tapes i begudes a l’exterior del recinte firal del Sucre. A 2/4 de 9, s’entrarà al recinte, on hi haurà una exposició dels cartells i postals dels 50 anys de la Flama del Canigó. Començarà el sopar espectacle amb unes píndoles artístiques que s’aniran succeint. Hi haurà música, acrobàcies, teatre, poesia, mostra de glosadors, dansa. L'acte també servirà per prendre el relleu de la Barretina d’Or.

+ info: www.tradicat.cat


         25/05/2016

ACVic i diverses institucions de l'àmbit artístic impulsen Parada Zero, una iniciativa que introdueix l'art a espais inèdits de la ciutat

ACVic Centre d'Arts Contemporànies i altres institucions i entitats vinculades a l'art han llançat Parada Zero, una iniciativa que vol “potenciar la relació entre art i ciutat a través depropostes artístiques en espais inèdits de Vic”.

La iniciativa, que avui s'ha presentat, es durà a terme del 27 de maig a l'11 de juny amb propostes com exposicions, performances, intervencions artístiques i música a diferents emplaçaments de la ciutat i la participació de nombrosos artistes.

Parada Zero també vol donar visibilitat als artistes locals i, per això, ha programat des del 3 a l'11 de juny “Taller dins del taller”, un petit recorregut íntim pel teixit artístic de Vic i on els artistes obren els seus espais privats de treball i creació a altres artistes i al públic.

La programació s'iniciarà el divendres 27 de maig amb –ÍSSIM, unaexposició col·lectiva i temàtica sobre la figura dels líders, els mites i el herois enfront l'anonimat, irrellevància i la quotidianitat organitzada per alumnes i ex-alumnes de l'Escola d'Art i Superior de Disseny de Vic en una botiga del casc antic de la ciutat. A la inauguració hi haurà una intervenció amb h Hache i una proposta teatral de Duo Fàcil.

El dissabte 28 s'engegaran dos projectes més. Per una banda, es posarà en marxa, sota l'organització d'Ex-Abrupto, una mostra col·lectiva amb obres de 24 artistes en format d'instal·lació, fotografia, pintura, videoart i escultura en una casa modernista, antiga residència d'Antoni Maria Claret que també serà escenari de diverses performances experimentals. El mateix col·lectiu també organitza un mercat de fanzines, vinils, cassets i altres materials gràfics a la plaça de l'Estudiant i dues propostes musicals i audiovisuals a la Jazz Cava de la mà de Malvirto Tattoo, Miss Q + Mademoiselle Oui Oui, iYAK 42. Per altra banda, el mateix dia s'enceta Gestos mínims d’incidència màxima, unprojecte comissariat per Montse Badia que exhibiràintervencions artístiques que utilitzen la projecció i treballen en l’àmbit de la fragilitat, l’ambigüitat i la complexitat amb obres d'Ignasi Aballí (sala modernista del Casino de Vic), Andreas M. Kaufmann (Església de la Pietat), Antoni Muntadas (a la seu de la publicació El 9 Nou) i Wilfredo Prieto (Pati dela Creu de l'Hospital de la Santa Creu).

Parada Zero també vol donar visibilitat als artistes locals i, per això, ha programat des del 3 a l'11 de junyTaller dins del taller, un petit recorregut íntim pel teixit artístic de Vic i on els artistes obren els seus espais privats de treball i creació a altres artistes i al públic. Aquest projecte està comissariat per Exartvic amb la mediació de Clara Rebollo i Pilar Sanmartin i compta amb la participació de l’estudi Bisell (Toni Garcia, Carme Solà i Jordi Farrés), h Hache, Toni Casassas, Ona Fusté, Ferran Blancafort, Manolo Gómez, Joan Vall, Biel Barnils, Nils Plans, Àlex Salomó, Lali Sallarès, Albert Coma Bau i Irina Rifà.

L'últim projecte en iniciar-se dins la programació serà Espais de Friccióel 9 de juny, unaintervenció artística que vol donar visibilitat al debat sobre el futur les adoberies de Vic i que organitza el col·lectiu A+, que està desenvolupant un treball de recerca, debat i activació cultural entorn d'aquest barri de la ciutat. Aquesta proposa està relacionada amb la mostra que el col·lectiu A+ fa a la Biennal d’Art i Arquitectura de Venècia 2016. L'acte inclourà una performance a càrrec de Gest d’Influx

+ info: http://paradazero.cat/


         23/05/2016

VICCC 2016 tanca el mes de maig amb 4 projectes.

‘Tipografia Vic’; ‘Pura vida l’experiència’; ‘Parada Zero’; i ‘Hibridacions i contextos’

Tipografia Vic.Una tipografia és un treball molt complicat en què les formes dels caràcters esdevenen harmoniosos uns, amb els altres, per crear una sintonia en el text. És una ànima que parla gairebé més que el mateix significat del text. Les formes de les diferents tipografies, són diferents les unes amb les altres. Tant com un quadre de Miró i un d’Edward Munch. Cada tipografia explica un context, un estil, una circumstància històrica i fins i tot la tecnologia.

Aquest projecte proposa un experiment creatiu que es traduirà amb una tipografia que es podrà utilitzar en qualsevol ordinador.

Una cinquanta de persones del món de la cultura que han participat a la programació de VICCC, faran un caràcter, que es digitalitzarà en un arxiu True Type perquè els diferents sistemes operatius de les plataformes d’ordinadors puguin utilitzar-los.

Roda de premsa: dimarts 24 de maig a les 13h a la Plaça dels Màrtirs. Amb la presència de Susagna Roura Regidora de Cultura i Museus de l’Ajuntament de Vic, Marc Comas coordinador de VICCC2016 i Marcelí Gutierrez (Txelo) Dissenyador

 

Pura Vida ‘l’experiència’. Pura Vida pretén ser una experiència sensorial a través de l'experiència personal de l'autora. T'endinsaràs en un viatge per un nou món i ple de vida en el que descobriràs, aprendràs, sentiràs i et transportaràs. Pura Vida concentrada dins d'una capsa. T'hi atreviràs a entrar?

Pura Vida és el projecte final de grau de Disseny gràfic de l'alumne de l'Escola d'Art i Superior de Disseny de Vic Lidia Soto. Una barreja de disciplines unides en un resultat innovador i proper.

Del 25 al 27 a la plaça Major. Horari: De 10 a 14h i de 15 a 20:30h.

 

‘Parada Zero’. Vic és una ciutat que ha estat impulsora d’iniciatives diverses que tenen un abast de caire extra local. Destaca com a ciutat de fires i mercats, com a ciutat universitària, com a ciutat gastronòmica, com a ciutat amb un ric patrimoni històric i com a ciutat que organitza nombrosos esdeveniments culturals. Aquest potencial combinat amb la producció i innovació cultural fa que tingui una singularitat pròpia.

Una ciutat que disposa dels ingredients necessaris per impulsar una iniciativa que la posicioni com a ciutat de l’art. Una ciutat en la que l’art hi té una presència important durant tot l’any, però que en un determinat període, s’expandeix per diferents espais públics i privats, llocs que no són els habituals, llocs que no sempre són accessibles. El fet d’obrir-los i posar-los en relació amb intervencions artístiques, permet impulsar nous públics, nous relats i nous diàlegs. Per aquest motiu és pertinent aturar-s’hi a mirar, escoltar, entendre i gaudir de les experiències particulars que en cada cas generen aquesta combinació. Això és Parada Zero.

Parada Zero neix com una iniciativa impulsada per diverses institucions i plataformes que treballen en el context artístic de la ciutat, com són ACVic Centre d’Arts Contemporànies, Escola d’Art i Superior de Disseny de Vic, Exartvic, L’albergueria, Museu Episcopal i Museu de L’Art de la Pell. L’Ajuntament de Vic, en el marc de Vic Capital de la Cultura Catalana 2016, en col·laboració amb el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, fa possible aquesta primera edició.

Inauguració: divendres 27 de maig a les 19h al Carrer de la Riera, 8

 

‘Hibridacions i contextos’. És un programa que té la voluntat d’articular projectes en xarxa entre els centres o espais d’art i escoles o facultats d'art i disseny; entitats que són alhora distants en les seves activitats quotidianes, i properes en fites com són el foment de les relacions entre l’art, l’educació, el context i la connexió amb la societat. El títol que rep aquest programa pretén orientar el com i en base a què s'articulen els projectes que s'hi despleguen. En col·laboració amb l'Escola d'Art i Superior de Disseny

Presentació: Dimecres 1 de juny a les 10:30h a l’ACVIC Centre d’Arts Contemporànies

+ info: www.viccc2016.cat


         20/05/2016

Quin ha de ser el model de gestió del servei municipal Teatre Atlàntida i Escola de Música de Vic?

L’Ajuntament de Vic demana l’opinió a la ciutadania respecte quin és el model de gestió més adient: l’actual fundació o un organisme autònom

L’abril de 2010 es va inaugurar el complex cultural de L’Atlàntida, Centre d’Arts Escèniques d’Osona (CAEO) i l’Escola Municipal de Música i Conservatori de Vic (EMVIC). Després de 6 anys de recorregut amb una gestió a través d’una Fundació, l’Ajuntament de Vic va encarregar a dos professionals externs del sector (Jaume Colomer i Ferran Madico) una anàlisi de la situació i un informe tècnic. En aquests dos informes es detallen els avantatges i inconvenients dels dos models de gestió de L’Atlàntida, que es concreten a través d’un organisme autònom (gestió pública i directa); o bé l’actual que és a partir d’una Fundació sense ànim de lucre (gestió privada i indirecta) que es posen a disposició de la ciutadania i es poden consultar a través del web http://ftp.vic.cat/atlantida/

Recordem que d’aquí a un any expirarà la concessió administrativa de l’equipament i, per aquest motiu, es demana l’opinió de la ciutadania i quina és l’opció per la qual es decanta. Amb aquest objectiu, l’Ajuntament ha programat 5 sessions informatives i obertes a tothom, en les quals els consultors externs exposaran les millores en el model de governança i seguiment que s’haurà de portar a terme sigui quin sigui el model de gestió escollit, i també  els avantatges i els inconvenients dels dos models de gestió proposats. Les sessions informatives seran dilluns vinent, 23 de maig a 2/4 de 8 del vespre a L’Atlàntida de Vic; el dimecres, 25 de maig a 2/4 de 8 del vespre a L’Atlàntida; el dimarts, 31 de maig  a 2/4 de 8 del vespre, al CCVIC Can Pau Raba; el dijous, dia 2 de juny a 2/4 de 8 del vespre, a l’espai ETC; i finalment, el dissabte, 4 de juny a les 12 del migdia, al Casino de Vic.

Després d’haver llegit els informes i/o haver assistit a alguna de les presentacions, els assistents podran expressar l’opinió sobre aquesta qüestió en els mateixos punts on es facin les sessions informatives i en dues ubicacions més de la ciutat (Oficina de Turisme de Vic i Oficina municipal del Remei), des del 23 de maig fins al 12 de juny. Cal destacar que per poder expressar l’opinió caldrà fer-ho presencialment, presentant el DNI i estar empadronat al municipi de Vic. Serà, doncs, a través d’aquests espais que la ciutadania podrà dipositar la seva preferència entre les opcions: “Fundació sense ànim de lucre (gestió privada); “Organisme autònom sense ànim de lucre (gestió pública)”; o “no ho sé, no responc”

D’altra banda, els treballadors de la Fundació L’Atlàntida també podran expressar la seva opinió tot i tenir la seva residència fora de Vic, ja que són part implicada directament.

+ info: http://ftp.vic.cat/atlantida/


         18/05/2016

L’Orfeó acull aquest divendres la final del VicSona

El proper divendres 20 de maig a les 22h, l’Orfeó de Vic acollirà una nova edició de VicSona, la Mostra de Música Jove que serveix de plataforma de difusió per a les propostes musicals emergents i d’accés lliure i gratuït. Les quatre propostes que participaran al concert del Vicsona 2016 han estat seleccionades d’entre un total de 8 propostes que destaquen per la diversitat d’estil. Els grups finalistes són; Ju, La Mulata, Chronik i Jackie y Anfe.

Una de les novetats d’enguany ha estat el jurat, fent-lo més obert i participatiu. El jurat ha estat format per músics i participants d’altres edicions del Vicsona com l’Ernest Crusats de La Iaia, tècnics municipals, professionals relacionats amb el sector musical, representants del Sang Ferm, representants de la Festa Major Jove i membres de cada colla de Festa Major. La barreja de criteris ha generat un debat enriquidor i s’han fet noves propostes de cara a noves edicions.

Els 4 finalistes són d’estils molt variats, Ju presenten un pop rock reggae d’allò més fresc; La Mulata una proposta de mestissatge llatino català que es defineixen com a cafeïna per les orelles; Jackie y Anfel rap amb beats gruixuts i festius i Chronik, punk amb guitarres d'influència Skate-Punk i també amb un cert toc de Metal.

Durant el concert hi haurà una urna on el públic podrà votar la proposta que més li agradi, el grup que guanyi la votació popular farà un concert al Mercat de Música Viva de Vic. Els altres tres grups actuaran per festa major a les festes de cada colla.

El servei de barra anirà a càrrec de l’agrupament escolta Guillem de Montrodon, amb l’objectiu de finançar el viatge de cooperació que faran aquest estiu al Senegal.

+ info: www.vicjove.cat


         18/05/2016

VICCC 2016 porta el Sagals d’Osona a actuar a Donostia, Capital Europea de la Cultura 2016

Els Sagals d’Osona faran dues actuacions castelleres en el Festival Olatu Talka de Donostia en el marc de la Capital Europea de la Cultura 2016

El dissabte 21 i diumenge 22 de maig més d’un centenar de components dels Sagals d’Osona participaran en el festival cultural de Donostia Olatu Talka. L’actuació castellera s’emmarca en els actes que Vic Capital de Cultura Catalana 2016 ha organitzat conjuntament amb San Sebastián, Capital Europea de la Cultura 2016.

Olatu Talka és un festival que compta ja amb 6 edicions i que enguany forma part del projecte de San Sebastián, Capital Europea de la Cultura 2016. Entre els seus objectius hi ha la voluntat de difondre i socialitzar els valors del projecte de capitalitat i per aquest motiu ha programat un conjunt d’actuacions i accions que promouen i fomenten l’activitat cultural tot comptant amb una forta implicació de la ciutadania i els agents culturals.

Aprofitant, doncs, la celebració d’aquest esdeveniment i els vincles establerts entre ambdues capitalitats s’han organitzat dues actuacions castelleres. La primera tindrà lloc el dissabte 21 de maig, a les 6 de la tarda a la Plaça Catalunya; i la segona el diumenge 22, a 2/4 de 2 del migdia al Passeig de la Concha.

Destacar que el dissabte, dia 21 de maig a les 12 del migdia, l’alcalde de Donostia, Eneko Goia, rebrà la delegació vigatana formada per la tinent d’alcalde i regidora de Cultura i Museus de l’Ajuntament de Vic, Susagna Roura;  i una representació de la colla dels Sagals d’Osona al mateix consistori basc.

La delegació dels castellers té previst la sortida amb autobús el pròxim dissabte, dia 21 de maig a les 7 del matí des de La Central, seu dels Sagals d’Osona.


         12/05/2016

Aquest cap de setmana es commemora un any més el Pacte dels Vigatans a l’ermita de Sant Sebastià.

El plat fort de la commemoració d'enguany serà la interpretació teatralitzada de poemes de Jacint Verdaguer per part de l'actor Pep Simon a l'ermita de Sant Sebastià. 

Els actes de commemoració començaran avui dijous a les 7 del vespre a l'Espai Romeu de la Biblioteca Joan Triadú. Un dels grans experts en la Guerra de Successió, Antoni Muñoz, presentarà el seu darrer llibre: L'11 de setembre poble a poble (1713-1714), fent una especial mirada als pobles d'Osona i el Lluçanès.

El dissabte 14 de maig, hi haurà els actes centrals de la commemoració, a 2/4 de 7 de la tarda, caminada des de la plaça de la Rectoria de Santa Eulàlia de Riuprimer fins a l'ermita de Sant Sebastià. No cal inscripció prèvia. A partir de 2/4 de 8, ja a l'ermita, hi haurà una visita comentada sobre el Pacte dels Vigatans amb l'humanista Txevi Rovira. A les 8 del vespre, tindrà lloc el lliurament dels XII Premis Literaris Pacte de Sant Sebastià i hi haurà uns petits parlaments institucionals. I a 2/4 de 9 arribarà el torn de l'actor Pep Simon posat en la pell del poeta del poble, Verdaguer. Seguidament, s'encendrà la Flama del Pacte dels Vigatans que es mantindrà encesa fins el 10 de setembre a la Marxa dels Vigatans, i començarà una baixada de torxes fins a la pedra de l'estelada de Santa Eulàlia de Riuprimer. Per acabar la commemoració hi haurà l'actuació del grup de cançó de taverna Els Tranquils a la mateixa pedra, cap a 2/4 de 10, acompanyada de botifarrada i patrocinada per Moritz. Tots els actes seran gratuïts tret de la botifarrada.

Organitzen l'acte Òmnium Cultural d'Osona i l'Ajuntament de Santa Eulàlia de Riuprimer, amb la col•laboració de l'Ajuntament de Vic, l'ANC Riuprimer i la Fundació Jacint Verdaguer.

+ info: http://www.santaeulaliariuprimer.cat/la_commemoracio_del_pacte_de_sant_sebastia_s_alia_amb_el_poeta_jacint_verdaguer1.html


         11/05/2016

Vic acull les jornades “I+P Identitats en procés: com afronten els reptes actuals els dissenyadors i les empreses catalanes?”

L’activitat s’emmarca dins la programació de VICCC2016 i està promoguda per l’Escola Superior d’Art i Disseny de Vic

Els dies 11 i 12 de maig de 10 a 13h i de 15 a 18h, l’Escola d'Art i Superior de Disseny de Vic acull les jornades que es desenvoluparan sota el títol “I+P Identitats en procés: com afronten els reptes actuals els dissenyadors i les empreses catalanes?”. Durant dos dies diversos ponents provaran de donaran resposta a preguntes clau que afronta, actualment, el món del disseny: Quin és el seu present? Com afronten els reptes actuals els professionals i les empreses del sector? Podem seguir parlant de disseny i branding emocional, màrqueting experiencial o disseny per a innovar, o potser ja és considera una obvietat?

 En un mercat cada vegada més condicionat per factors com ara una major consciència ecològica i partidària d’un consum local i responsable, una creixent filosofia maker, la comunicació 2.0 o les tecnologies big data, estem obligats a repensar les estratègies que hem d’aplicar en el futur.

 Aquestes jornades de diàleg han de ser una eina per a conèixer de primera mà les qüestions que es plantegen i les respostes que assagen avui diverses marques catalanes, diferents estudis i dissenyadors. Per fer-ho, es comptarà amb la presència de Marta Marín, Cecilia Tham, Albert Cañigueral, Gil Blancafort, Andreu Carulla, Javier de Riba, curro Claret, Ernest Parera, Daniel Ayuso, Alfonso de la Fuente, Guillem Marca, Javier Velilla i Núria Bitria, experts professionals del sector que compten amb una llarga trajectòria i prestigi. Amb les seves intervencions s’intentarà donar resposta als objectius marcats i mostrar com responen als seus reptes els dissenyadors i les marques catalanes més innovadores per tal de definir el paper del disseny en un context en què la co-creació, el DIY, la customització, l’artesania o l’economia circular apareixen com a paraules clau.

+ info: www.viccc2016.cat


         
S'estan mostrant 10 notícies (311-320) de 550
12345678910111213141516171819202122232425262728293031323334353637383940414243444546474849505152535455Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat
Horari d'atenció al públic de 9:00h a 14:30h.