NOTÍCIES


19/12/2016

“Verdaguer, ombres i maduixes” tanca oficialment VICCC

L’alcaldessa, Anna Erra, s’ha mostrat molt contenta pel lideratge tècnic i polític que han ajudat a crear un projecte amb resultats molt satisfactoris.

Dissabte a la nit l’obra i la figura de Verdaguer reinterpretada musicalment per Arnau Tordera i Obeses van tancar a l’Atlàntida la programació de VICCC. Abans Vic passava oficialment el relleu a Reus, la ciutat que al 2017 ostentarà el títol de Capital de la Cultura Catalana. En aquest relleu Xavier Tudela, president de l’organització capital de la cultura catalana, va qualificar la programació i la feina que Vic ha desenvolupat al llarg d’aquest any com a “excel•lent, no puc posar un altre adjectiu que aquest: excel•lent en tots els sentits”.

Per la seva part Carles Pellicer, alcalde de Reus, va rebre el relleu “amb il•lusió, orgull i esperant estar a l’altura de la capital d’Osona”. L’alcaldessa de Vic, Anna Erra, va destacar els principals objectius assolits en la capitalitat de Vic “participació, transversalitat i accessibilitat en tots els projectes i actes realitzats”, també va afegir que “ la nostra intenció és que el batec cultural continuï i ho farem a traves d’un pla d’acció cultural que tindrem en un any i que marcarà les línies de futur”.

Pel que fa al musical “Verdaguer, Ombres i maduixes” és una producció de VICCC juntament amb l’Atlàntida i la Fundació Verdaguer, que ha estat dirigit per Antoni Font i Pep Paré, amb llibret de Pere Tió i Pep Paré i música d’Arnau Tordera i Obeses. L’obra posa a l’abast un Verdaguer relativament desconegut, però alhora un dels més accessibles i terrenals, a partir de textos recollits en les seves èpoques de joventut. Aquest Verdaguer jove i apassionat però s’encarà a un Verdaguer vell, cansat i desencisat que li qüestiona les seves decisions més vitals. El musical va superar amb escreix totes les expectatives, no va deixar ni un seient buit en les dues funcions que va realitzar, i va rebre grans elogis de critica i públic que el va ovacionar dempeus des del pati de butaques.

La programació de VICCC ha realitzat més de 400 actes al llarg de tot l’any

Amb aquest musical VICCC tanca una programació que, des del 16 de gener, ha realitzat 130 projectes que en el seu desplegament han suposat 407 actes. En tots aquests actes, que varen ser dissenyats per 226 persones, hi han participat 1.386 creadors. D’aquests projectes 13 han itinerant o estan en aquests moments itinerant. Tot i que en la majoria d’actes d’accés gratuït no s’ha portat un control rigorós d’accés s’estima que la programació ha tingut més de 85.000 espectadors. La programació ha estat tan qualitativa i quantitativa gràcies també al gran suport de 18 patrocinadors, de 28 entitats col•laboradores i de 31 entitats coproductores. La presència mediàtica de tota la programació ha fet que aquesta traspassés la ciutat i la comarca arribant a tot Catalunya. La programació de VICCC ha aconseguit 1.120 impactes mediàtics a premsa, ràdio i televisió i gairebé un milió i mig d’impactes a la xarxa digital.

L’activitat de VICCC encara es mantindrà uns mesos

Tot i aquest tancament oficial, l’activitat que ha generat VICCC encara es mantindrà durant uns mesos. En aquests moments encara es poden veure les exposicions “Permeabilitats” al Museu de l’Art de la Pell, l’exposició “Cinema amateur a Osona” a l’espai Romeu i “I(in)refugis” al Temple Romà. Demà dimarts es presenta el llibre “Ignot” d’Irina Rifà i Albert Coma Bau a partir de l’acció que van fer al “Taller dins el taller” de “Parada zero”, un dels projectes que VICCC va realitzar el passat mes de juny.

El proper mes de febrer el Museu de l’Art de la Pell acollirà també una exposició retrospectiva sobre els diversos projectes desenvolupats al llarg de l’any, en aquesta exposició es presentarà també la tipografia Vic.

 

+ info: www.viccc2016.cat


         18/12/2016

Un recull de les diferents mostres de pessebres que pots trobar a Vic

La ciutat de Vic té una llarga tradició pessebrista. Per Nadal diferents barris de la ciutat acullen mostres de pessebres i maquetes varies. Us deixem un recull de les diferents propostes que pots trobar a Vic durant aquestes festes.


Mostra de Pessebres
Fins el 15 de gener I De 18:00 a 20:00h I Capella Fonda (Carrer Cardona,10)

L'Associació de Veïns del barri Vic Nord organitzat una mostra de pessebres a l'Antiga Capella Fonda de la Pietat. Els pessebres han estat realitzats pel grup de Pessebristes de Calldetenes.  

Més informació


Exposició de Pessebres Bagué Cambra
Fins el 29 de gener I Consultar horaris I Passatge Nostra Senyora de Lurdes, 2

Els pessebres del barri de Santa Anna. Tradicional exposició de pessebres de la família Bagué Cambra, amb diorames i pessebres de diferents tècniques i materials.

Més informació


Maqueta de la plaça Major de Vic
Fins el 15 de gener I Feiners: 9:00h – 12:00h i 16:00 – 20:00h. Festius: 16:00 – 20:00h I CCVIC Can Pau Raba

En Ramon Dachs i l’Avel·lí Ruiz porten uns anys demostrant la seva destresa portant a terme el pessebre del barri dels Caputxins. Aquests dies Can Pau Raba acull l'exposició de la maqueta de la plaça Major de Vic que han elaborat de forma artesanal en Ramon i l'Avel·lí.

Més informació


Pessebre a la font de Sant Pere
Obert les 24h I Font del carrer Sant Pere

L'Associació de Veïns del carrer Sant Pere ha muntat un pessebre a la font de Sant Pere dissenyat per Genís Cunill, d’11 anys, i la seva família.

Més informació


Concurs familiar de pessebres
Fins el 24 de desembre I Club Montagut

El club Montagut organitza un any més el concurs familiar de pessebres. Podeu consultar les bases del concurs clicant aquí. Teniu temps fins el 24 de desembre!

Més informació


Pessebre del barri del Sucre
Obert les 24h I Parc Santi Ylla Ylla

L'AVV del Sucre ha organitzat diverses activitats per guarnir el barri aquest Nadal. Al Parc Ylla-Ylla hi trobareu l’orginal pessebre realitzat per infants del barri. A més, per 18é any consecutiu, també han pujat un pessebre a la Creu de Gurb.

Més informació

 

 


         16/12/2016

Vic es mou per la Marató

Tours pel centre històric 
17 i 18 de desembre I 11:30h I Plaça Major

Els dies 17 i 18 a les 11:30h l'Associació Vic Informadors oferirà tours pel centre històric a benefici de la Marató. Més informació a infoguiesvic@gmail.com


La música activa la ment
17 de desembre I 18:00h I Portal de la Rambla

Cantada de Nadales al Portal de la Rambla. Organitza l'AVV Vic Nord amb la col·laboració de EMVIC i Associació de botiguers del Portal de la Rambla. Més informació aquí


El Seminari Vic es suma a la Marató
17 de desembre I A partir de les 11:30h I Seminari Vic

Caminada popular, sardanes, conferències... El Seminari Vic donen suport a la La Marató de TV3, amb varies activitats. Tots els diners recaptats seran donats íntegrament a la Marató de TV3. Consulta-les totes aquí 


Vic es mou amb la Marató
18 de desembre I A partir de les 11h I Plaça Major

ADFO i el Club Gimnàstic Vic en col·laboració amb altres entitats organitzen una matinal d’activitats a la Plaça Major per recaptar diners per la Marató. Masterclass de percussió corporal, exhibició de gimnàstica i vermut solidari musical. Més informació aquí


Esmorzar i activitats al Sagrat Cor
18 de desembre I 10:00h I Pati del Sagrat Cor

L’Escola Sagrat cor organitza un esmorzar i activitats al pati del Sagrat Cor i al passeig de la Generalitat a partir de les 10:00h


         14/12/2016

L'Atlàntida aixeca el teló de la setena temporada

Un concert de música tradicional amazic a càrrec dels conjunt vigatà Inumazigh serà l’encarregat de donar el tret de sortida de la nova temporada el proper 4 de febrer.  Entre la cinquantena de propostes que es podran veure fins el mes de juliol destaca  el musical de producció pròpia Mikado, participat per desenes d'estudiants d'ESO de tota la comarca, o la presentació dels nous treballs del saxofonista Pep Poblet o del músic Guillem Roma.

L’Atlàntida de Vic torna a apostar un cop més per una programació oberta a totes les disciplines. Pel que fa a les propostes teatrals, arribaran a Vic els últims èxits com Infàmia, de Pere Riera; Una altra pel·lícula, amb David Selvas i Julio Manrique; o La desaparició de Wendy, de Benet i Jornet. Destaquen també L'hostalera de Carlo Godini, la comèdia Sota teràpia o Un obús al cor, interpretada per l'osonenc Ernest Villegas.

La música també hi tindrà un paper rellevant. A part de l’estrena dels nous treballs de Pep Poblet i Guillem Roma, l’Atlàntida acollirà el concert d’Antonio José, cantant de la Voz, i el conegut cantautor català Ramon Mirabet. Per segon any consecutiu i després de l'èxit de la primera edició, l'Atlàntida reedita el projecte participatiu Canta gran! integrat per més d'un centenar de persones de més de 65 anys que, a títol individual, volen aprofundir en els valors de la música preparant un concert.

La música de cambra continuarà tenint un paper destacat en la nova programació amb els cicles Música d'aprop i la Clàssica Jove 2017, que s'iniciarà a partir de finals del mes de maig. L'Atlàntida també acollirà una de les òperes de referència de Georges Bizet, Carmen.

El nou espectacle de Tortell Poltrona i Albert Pla que combina música i clown, La gran ilusión del Mago Pop, amb doble funció, i el concert benèfic Marabunta, de Guillem Albà, són algunes de les propostes d’aquesta temporada adreçades al públic familiar.

Els Padrins de l’Atlàntida ja poden adquirir les seves entrades i abonaments des d’aquest dimarts. El dijous 15 de desembre ho podaran fer els Amics de l’Atlàntida i a partir del 20 de desembre la resta de públic.

 

 

+ info: http://latlantidavic.cat/programacio/


         14/12/2016

Sílvia Garriga guanya els premis més haikus! de poesia

Aquesta setmana s’han lliurat els premis del concurs de haikus organitzat pel Festival Nits de cinema oriental i els Centres Cívics de l'Ajuntament de Vic

Amb motiu de la programació Més Nits! organitzada pels Centres Cívics i el Festival Nits de cinema oriental es va convocar el premi Més Haikus!.

Durant el mes de novembre es van fer públiques les obres premiades i aquesta setmana les guanyadores han pogut recollir el seu premi: un selecció de llibres a cura d'en Robert Jové de la Biblioteca Joan Triadú i una làmina il·lustrada per Jaume Salés.

 

1R PREMI MÉS HAIKUS! - SÍLVIA GARRIGA

Sobre una fulla

la papallona groga

reposa quieta

 

2n PREMI MÉS HAIKUS! - Bernadet Fontserè2n premi - Bernadet Fontserè

Pell arrugada

quins temps s'hi emmascaren

mirada afable

 

3R PREMI MÉS HAIKUS! - IRENE GUTIÉRREZ3r premi - Irene Gutiérrez

Fil i agulla

a mig bastidor dansen

un brodat únic

+ info: http://www.vic.cat/ccvic/noticies/premis-mes-haikus-de-poesia


         13/12/2016

Els concerts de la setmana

10 propostes musicals per aquesta setmana a Vic. Vic és música!


Concert de Nadales
13 de desembre I 16:45h Portal de la Rambla I P3, 3er de primària i 3r d'ESO i P4 i 4rt d'ESO
14 de desembre I 16:45 Cantonada del carrer de Gurb I 1er i 5è i 2n i 6è de primària
15 de desembre I 16:45h Carrer Manlleu I P5 i 1er d'ESO i 4t de primària i 2n d'ESO

L’Escola FEDAC Vic organitza un concert de Nadales al carrer els propers dies 13, 14 i 15 de desembre a càrrec d’alumnes del centre.

Més informació


Six in town
15 de desembre I 19:00h I L'Orfeó

L'Associació d'exalumnes i alumnes de l'Escola Oficial d'Idiomes organitza aquest dijous la X-mas party a l'Orfeó.. La festa comptarà amb un concert de rockabilly y el rock'n'rol  amb els osonencs Six in town a les 19:00h

Més informació


Verdaguer, ombres i maduixes
16 de desembre I 20:30h I L’Atlàntida Vic
17 de desembre I 20:30h I L’Atlàntida Vic

Espectacle de clausura de VICCC 2016. Un musical sobre Verdaguer, amb la música d’Obeses. Verdaguer, ombres i maduixes és un musical singular. Un Verdaguer jove, terrenal i líric, s’acara al mirall del temps implacable d’un Verdaguer vell, savi i desenganyat. Obeses posa música a aquestes tensions vitals amb la seva coneguda passió per descobrir nous territoris acústics.

Més informació


ASTRIO presenta "Made in China"
16 de desembre I 23:00h I Jazz Cava

Després de 14 anys en els escenaris i un viatge a Xina, Astrio es reinventen a si mateixos presentant un nou treball, “ Made in China", on posen de manifest el seu homenatge a la psicodèlia, l’electrònica i el rock experimental.  Una cita imprescindible.

Més informació


 

Tastet de Gospel en concert
16 de desembre I 19:00h I  Centre Comercial Vic2

“Tastet de Gospel” presenta un espectacle que recull la tradició de la música africana posant un especial èmfasi en el moviment dels cantaires i les coreografies per tal d’arribar més al públic i crear un espectacle sonor i visual, ple de sensacions i emocions.

Més informació


Grup Taxi’s, versions del anys 60,70,80 i 90.
16 de desembre I 00:30h I Sala Pasternak

El grup Taxi’s os convida a fer un viatge amb el nostre taxi’s recordant la música que va sonar i encara sona en algun moment d’aquestes dècades. Segur que en cantareu alguna

Més informació


Cantada de Nadales al Portal de la Rambla.
17 de desembre I 18:00h I Portal de la Rambla

L'AVV del barri Vic Nordi organitza aquest dissabte una cantada de Nadales en motiu de la Marató de TV3 aquest proper dissabte. Col·labora en l'acte l'EEMVIC i Associació de botiguers del Portal de la Rambla

Més informació


L'Home Trencat
17 de desembre I 22:30h I Jazz Cava

L'Home Trencat presenta l'EP "És mort i no ho sap". Una veu crua i sincera que parla dels sentiments, les inquietuds i els instints inherents a l’ésser humà. Ho fa des d’unes lletres enigmàtiques, que, com lletanies paganes, atrapen i s’eleven acompanyades de guitarres punxegudes i esgarrapades. Cinc cançons originals que es mouen entre diferents estils fruit del permanentment escapçat procés de creació i en les que es nota la vareta màgica d’Oliver.

Més informació


Litus. Miércoles 14
17 de desembre I 22:30h I Sala Modernista Casino de Vic

Litus torna a Osona després d'una absència per motius professionals que l'han apartat dels escenaris osonencs. Ara ens presenta el seu nou disc "Miércoles 13", acompanyat del seu inseparable Jordi Belza.

Més informació


Jordi Tonietti.
18 de desembre I 12:00h I Pista de Santa Anna

El proper diumenge dia 18 de desembre durant tot el dia, l’Associació de Veïns i Veïnes de Santa Anna celebra la festa del Nadal al barri. Entre els molts actes programats destaca l’espectacle familiar “Tió, Tió caga turró”, de Jordi Tonietti, a la pista de Santa Anna.

Més informació


Joel Bardolet, violí i Marco Sciliorini, piano
18 de desembre I 18:00h I L’Atlàntida

El violinista Joel Bardolet presenta el seu primer disc com a solista. A les 5 h xerrada divulgativa entorn del concert i presentació del disc a càrrec de Joel Bardolet, intèrpret i Miquel Oliu, compositor.

Més informació 


JIM SKILLMAN (Sergi Sirvent)
18 de desembre I 19:00h I Jazz Cava

JIM SKILLMAN és l´alter ego artístic de Sergi Sirvent, com a cantautor. Poliinstrumentista, vocalista i compositor, majoritàriament s´ha dedicat a produïr intensament la seva música des del piano, des de múltiples projectes. L´acompanya l´Oscar Doménech, un vell conegut, baterista també del grup HAT on fa més de 10 anys que toquen junts.

Més informació

 


         10/12/2016

L’Atlàntida de Vic, la Fundació Jacint Verdaguer i VICCC presenten el musical “Verdaguer. Ombres i maduixes”

Vic acomiada VICCC amb l’estrena del musical

Aquesta tarda ha tingut lloc al teatre L’Atlàntida de Vic la presentació del musical Verdaguer. Ombres i maduixes, una coproducció del mateix teatre en col•laboració amb la Fundació Jacint Verdaguer i l’Ajuntament de Vic. A la presentació hi han assistit els actors, promotors i músics i s’ha posat de manifest l’entusiasme de tots ells per portar a l’escenari un espectacle musical inèdit amb textos d’un clàssic com Verdaguer.

A l’obertura de l’acte, la directora de la Fundació Jacint Verdaguer, Carme Torrents, ha remarcat que amb aquest espectacle s’assoleix l’objectiu de la Fundació de posar a l’abast del gran públic l’obra del poeta. Amb relectures com aquesta s’aconsegueix ‘que la gent s’emocioni i senti Verdaguer com un autor contemporani’.

Per la seva banda, Ramon Ferrer, cap de programació de L’Atlàntida, ha afirmat: ‘crec que el musical superarà les expectatives per la passió que hi ha posat tothom’, ‘des de la seriositat del treball d’Obeses’ que en farà la interpretació musical ‘fins a la tria dels actors’, amb Arnau Tordera i Ferran Frauca com a principals. 

Els directors Pep Paré i Antoni Font Mir han destacat el caràcter d’universalitat de l’obra i del poeta. En paraules de Pep Paré ‘esperem que aquestes emocions (les que proporciona l’obra) no tinguin temps’, com no tenen temps ‘ni Verdaguer, ni Shakespeare, ni Txèkhov’. Per la seva banda, Antoni Font ha destacat la tria del gènere musical: ‘no hem rebaixat Verdaguer sinó que li hem donat un altre punt d’entrada, ‘fent que aquesta sigui una obra del passat, del present i del futur’, ‘un bon llibret, amb bons textos’ (de Verdaguer), amb ‘una música extraordinària’.

El director musical, compositor i intèrpret Arnau Tordera ha definit la seva aportació com ‘un coixí sonor des de l’inici fins al final de l’espectacle’, ‘donant un teixit musical coherent que es mou des del pop fins al rock simfònic’.

L’espectacle es podrà veure en dues úniques funcions el 16 i 17 de desembre i clou els actes de VICCC. La regidora de Cultura de l’Ajuntament de Vic, Susagna Roura, qui ha obert i clos l’acte ha apuntat que aquesta expectació que s’ha generat depassa Vic i Osona, ‘crec que és la millor manera de clausurar els actes de Vic Capital de Cultura Catalana 2016 fent a més a més, que aquest sigui un espectacle sobre Verdaguer.’

L’espectacle compta amb la col•laboració de la Fundació Girbau, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona

 

+ info: www.viccc2016.cat


         09/12/2016

Els concerts de la setmana

Un recull dels concerts que pots sentir aquest cap de setmana a la ciutat. Vic és música!


MURDOC

Divendres 9 de desembre I 23h I Jazz Cava I Taquilla inversa

MURDOC és el projecte personal de Bernat Sánchez, músic barceloní molt lligat a l’escena local. Artífex de sons per artistes como Eric Fuentes, Joana Serrat o Joan Thelorious, és tambié figura clau en grups com Mine!, Mataleón o Eh!


El nus la flor. Música de Daniel Ariño sobre poemes d’Enric Casasses.
Dissabte 10 de desembre I 21:30h I Espai ETC I 8€

El nus la flor és, a la vegada, un recull de poemes inèdits de l’Enric Casasses i un cicle original de 43 peces musicals entorn d’aquest recull. “El nus la flor” és així una aposta per crear un gran cicle de cançó i recitat en català en el qual s’integri una miríada de tendències estètiques: des de l’impressionisme, el modernisme i l’espectralisme al jazz, el flamenco o el cabaret.


Orquestra de Cambra de Vic. Un Quixot pedagògic
Diumenge 11 de desembre I 12:00h I L’Atlàntida de Vic I 14€

L’Orquestra de Cambra de Vic fa una nova proposta pedagògica, principalment adreçada a joves, però interessant per a tots els aficionats a la bona música. Es tracta de la suite El Quixot de Telemann, durant la qual s’intercalaran lectures de fragments de l’obra de Cervantes relacionats amb cada una de les vuit parts de l’obra. Un concert instructiu i amè.


RAYNALD COLOM & HORACIO FUMERO
Diumenge 11 de desembre I 19:00h I Jazz Cava I  Preu: 10€/8€ *socis de La Jazz Cava gratuït

"És un regal poder celebrar el 25è aniversari de La Jazz Cava juntament amb uns dels meus mentors musicals: el gran Horacio Fumero. Horacio és un tresor nacional i és un honor per part doble celebrar en un dels millors clubs del país i d'Europa junt a un dels pilars del jazz de casa nostra"  Raynald Colom


         01/12/2016

Els concerts de la setmana

Recull dels concerts que pots sentir aquesta setmana a la ciutat. Vic és música!


Joan Colomo i Guillem Roma
CCVIC de la Guixa I Divendres 2 de desembre I 21:30h I 

Roma canta Colomo, Colomo canta Roma. Dos talents musicals del pop català intercanviaran repertoris en un concert especial i únic. i com a colofó, alguna versió especial conjunta. Dins del cicle PROPOSTES TARDOR 2016 dels Centres Cívics, una nova programació de PROPOSTES que se suma a l'oferta de tallers trimestrals: masterclass, experiències, converses, actuacions inèdites, lúdic i sortides.


Bandboo
Sala Pasternak I Divendres 2 de desembre I 00:30h I 

Bandboo és un grup jove i energètic que adapta hits radiofònics internacionals dels últims anys a un format inusual i fresc com és el de cinc vents i un bateria. Els arranjaments propis dels diversos temes porten el grup a terrenys com el funk, el soul, el latin i el rock indie; sempre amb molta energia i festivitat. El seu debut fou aquest any al mercat de música viva de Vic (MMVV), on van guanyar el concurs de la música al carrer per vot popular a les xarxes socials.


Mercat Medieval
Centre Històric I 3, 4, 5 i 6 de desembre I De 10 a 20h

La música, els balls i els espectacles de carrer omplen durant aquests dies els carrers el centre de Vic i contribueixen, de manera definitiva, a transportar-nos al passat. A banda del seu valor artístic, creen l'atmosfera adequada per imaginar com celebraven les festes els ciutadans d'aquells temps.


Adrià Puntí Benèfic
L'Atlàntida I 3 de desembre I 20:30h

L’Associació Sant Tomàs, entitat sense ànim de lucre que vetlla per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual o amb dificultats en el desenvolupament, celebra 50 anys d’història i vol compartir amb vosaltres aquest concert d’Adrià Puntí, un dels millors i més singulars autors musicals del nostre país. Concert a benefici de l’Associació Sant Tomàs per al nou Centre de Desenvolupa-ment Infantil i Atenció Precoç Tris Tras, especialitzat en desenvolupament durant la primera infància.

 

Electro màgic
L'Atlàntida I 4 de desembre I 12:00h I

El millor saxofonista de casa nostra, Llibert Fortuny, i Magalí Sare, cantant del Quartet Mèlt (guanyador del concurs Oh Happy Day!), presenten aquesta proposta en la qual els més petits poden participar i descobrir el músic tecnificat que porten dins, apropar-se al seu món de saxos, “ewis” i maquinetes, que amplifiquen i modifiquen el so de l’instrument, i aprendre d’aquesta manera com és un delay o un loop, i com un ordinador pot jugar amb el so, el ritme i la melodia.

 


         30/11/2016

Joan Colomo i Guillem Roma intercanviaran repertori en un concert inèdit ple de sorpreses

El concert tanca la programació PROPOSTES de tardor dels CCVic

Aquest divendres, 2 de desembre, a les 21.30h del vespre, el Centre Cívic La Guixa (CCVic La Guixa) acollirà un concert de Joan Colomo i Guillem Roma. Els artistes pujaran junts a l’escenari per tal d’intercanviar repertori, tocar a duet i sorprendre al públic amb algunes versions en la primera actuació inèdita de la programació PROPOSTES. 

Les entrades pel concert tenen un preu de 8€ i es poden comprar anticipadament a través del web www.vic.cat/ccvic o bé a guixeta, el mateix dia a partir de les 8 del vespre.

El concert de Joan Colomo i Guillem Roma tancarà les PROPOSTES de tardor dels CCVIC, la nova línia de programació que ha omplert elscentres cívics de la ciutat de música, tallers, masterclass i activitats lúdiques 

+ info: www.vic.cat/ccvic


         
S'estan mostrant 10 notícies (361-370) de 688
123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839404142434445464748495051525354555657585960616263646566676869Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat
Horari d'atenció al públic de 9:00h a 14:30h.