NOTÍCIES


10/12/2016

L’Atlàntida de Vic, la Fundació Jacint Verdaguer i VICCC presenten el musical “Verdaguer. Ombres i maduixes”

Vic acomiada VICCC amb l’estrena del musical

Aquesta tarda ha tingut lloc al teatre L’Atlàntida de Vic la presentació del musical Verdaguer. Ombres i maduixes, una coproducció del mateix teatre en col•laboració amb la Fundació Jacint Verdaguer i l’Ajuntament de Vic. A la presentació hi han assistit els actors, promotors i músics i s’ha posat de manifest l’entusiasme de tots ells per portar a l’escenari un espectacle musical inèdit amb textos d’un clàssic com Verdaguer.

A l’obertura de l’acte, la directora de la Fundació Jacint Verdaguer, Carme Torrents, ha remarcat que amb aquest espectacle s’assoleix l’objectiu de la Fundació de posar a l’abast del gran públic l’obra del poeta. Amb relectures com aquesta s’aconsegueix ‘que la gent s’emocioni i senti Verdaguer com un autor contemporani’.

Per la seva banda, Ramon Ferrer, cap de programació de L’Atlàntida, ha afirmat: ‘crec que el musical superarà les expectatives per la passió que hi ha posat tothom’, ‘des de la seriositat del treball d’Obeses’ que en farà la interpretació musical ‘fins a la tria dels actors’, amb Arnau Tordera i Ferran Frauca com a principals. 

Els directors Pep Paré i Antoni Font Mir han destacat el caràcter d’universalitat de l’obra i del poeta. En paraules de Pep Paré ‘esperem que aquestes emocions (les que proporciona l’obra) no tinguin temps’, com no tenen temps ‘ni Verdaguer, ni Shakespeare, ni Txèkhov’. Per la seva banda, Antoni Font ha destacat la tria del gènere musical: ‘no hem rebaixat Verdaguer sinó que li hem donat un altre punt d’entrada, ‘fent que aquesta sigui una obra del passat, del present i del futur’, ‘un bon llibret, amb bons textos’ (de Verdaguer), amb ‘una música extraordinària’.

El director musical, compositor i intèrpret Arnau Tordera ha definit la seva aportació com ‘un coixí sonor des de l’inici fins al final de l’espectacle’, ‘donant un teixit musical coherent que es mou des del pop fins al rock simfònic’.

L’espectacle es podrà veure en dues úniques funcions el 16 i 17 de desembre i clou els actes de VICCC. La regidora de Cultura de l’Ajuntament de Vic, Susagna Roura, qui ha obert i clos l’acte ha apuntat que aquesta expectació que s’ha generat depassa Vic i Osona, ‘crec que és la millor manera de clausurar els actes de Vic Capital de Cultura Catalana 2016 fent a més a més, que aquest sigui un espectacle sobre Verdaguer.’

L’espectacle compta amb la col•laboració de la Fundació Girbau, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona

 

+ info: www.viccc2016.cat


         09/12/2016

Els concerts de la setmana

Un recull dels concerts que pots sentir aquest cap de setmana a la ciutat. Vic és música!


MURDOC

Divendres 9 de desembre I 23h I Jazz Cava I Taquilla inversa

MURDOC és el projecte personal de Bernat Sánchez, músic barceloní molt lligat a l’escena local. Artífex de sons per artistes como Eric Fuentes, Joana Serrat o Joan Thelorious, és tambié figura clau en grups com Mine!, Mataleón o Eh!


El nus la flor. Música de Daniel Ariño sobre poemes d’Enric Casasses.
Dissabte 10 de desembre I 21:30h I Espai ETC I 8€

El nus la flor és, a la vegada, un recull de poemes inèdits de l’Enric Casasses i un cicle original de 43 peces musicals entorn d’aquest recull. “El nus la flor” és així una aposta per crear un gran cicle de cançó i recitat en català en el qual s’integri una miríada de tendències estètiques: des de l’impressionisme, el modernisme i l’espectralisme al jazz, el flamenco o el cabaret.


Orquestra de Cambra de Vic. Un Quixot pedagògic
Diumenge 11 de desembre I 12:00h I L’Atlàntida de Vic I 14€

L’Orquestra de Cambra de Vic fa una nova proposta pedagògica, principalment adreçada a joves, però interessant per a tots els aficionats a la bona música. Es tracta de la suite El Quixot de Telemann, durant la qual s’intercalaran lectures de fragments de l’obra de Cervantes relacionats amb cada una de les vuit parts de l’obra. Un concert instructiu i amè.


RAYNALD COLOM & HORACIO FUMERO
Diumenge 11 de desembre I 19:00h I Jazz Cava I  Preu: 10€/8€ *socis de La Jazz Cava gratuït

"És un regal poder celebrar el 25è aniversari de La Jazz Cava juntament amb uns dels meus mentors musicals: el gran Horacio Fumero. Horacio és un tresor nacional i és un honor per part doble celebrar en un dels millors clubs del país i d'Europa junt a un dels pilars del jazz de casa nostra"  Raynald Colom


         01/12/2016

Els concerts de la setmana

Recull dels concerts que pots sentir aquesta setmana a la ciutat. Vic és música!


Joan Colomo i Guillem Roma
CCVIC de la Guixa I Divendres 2 de desembre I 21:30h I 

Roma canta Colomo, Colomo canta Roma. Dos talents musicals del pop català intercanviaran repertoris en un concert especial i únic. i com a colofó, alguna versió especial conjunta. Dins del cicle PROPOSTES TARDOR 2016 dels Centres Cívics, una nova programació de PROPOSTES que se suma a l'oferta de tallers trimestrals: masterclass, experiències, converses, actuacions inèdites, lúdic i sortides.


Bandboo
Sala Pasternak I Divendres 2 de desembre I 00:30h I 

Bandboo és un grup jove i energètic que adapta hits radiofònics internacionals dels últims anys a un format inusual i fresc com és el de cinc vents i un bateria. Els arranjaments propis dels diversos temes porten el grup a terrenys com el funk, el soul, el latin i el rock indie; sempre amb molta energia i festivitat. El seu debut fou aquest any al mercat de música viva de Vic (MMVV), on van guanyar el concurs de la música al carrer per vot popular a les xarxes socials.


Mercat Medieval
Centre Històric I 3, 4, 5 i 6 de desembre I De 10 a 20h

La música, els balls i els espectacles de carrer omplen durant aquests dies els carrers el centre de Vic i contribueixen, de manera definitiva, a transportar-nos al passat. A banda del seu valor artístic, creen l'atmosfera adequada per imaginar com celebraven les festes els ciutadans d'aquells temps.


Adrià Puntí Benèfic
L'Atlàntida I 3 de desembre I 20:30h

L’Associació Sant Tomàs, entitat sense ànim de lucre que vetlla per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual o amb dificultats en el desenvolupament, celebra 50 anys d’història i vol compartir amb vosaltres aquest concert d’Adrià Puntí, un dels millors i més singulars autors musicals del nostre país. Concert a benefici de l’Associació Sant Tomàs per al nou Centre de Desenvolupa-ment Infantil i Atenció Precoç Tris Tras, especialitzat en desenvolupament durant la primera infància.

 

Electro màgic
L'Atlàntida I 4 de desembre I 12:00h I

El millor saxofonista de casa nostra, Llibert Fortuny, i Magalí Sare, cantant del Quartet Mèlt (guanyador del concurs Oh Happy Day!), presenten aquesta proposta en la qual els més petits poden participar i descobrir el músic tecnificat que porten dins, apropar-se al seu món de saxos, “ewis” i maquinetes, que amplifiquen i modifiquen el so de l’instrument, i aprendre d’aquesta manera com és un delay o un loop, i com un ordinador pot jugar amb el so, el ritme i la melodia.

 


         30/11/2016

Joan Colomo i Guillem Roma intercanviaran repertori en un concert inèdit ple de sorpreses

El concert tanca la programació PROPOSTES de tardor dels CCVic

Aquest divendres, 2 de desembre, a les 21.30h del vespre, el Centre Cívic La Guixa (CCVic La Guixa) acollirà un concert de Joan Colomo i Guillem Roma. Els artistes pujaran junts a l’escenari per tal d’intercanviar repertori, tocar a duet i sorprendre al públic amb algunes versions en la primera actuació inèdita de la programació PROPOSTES. 

Les entrades pel concert tenen un preu de 8€ i es poden comprar anticipadament a través del web www.vic.cat/ccvic o bé a guixeta, el mateix dia a partir de les 8 del vespre.

El concert de Joan Colomo i Guillem Roma tancarà les PROPOSTES de tardor dels CCVIC, la nova línia de programació que ha omplert elscentres cívics de la ciutat de música, tallers, masterclass i activitats lúdiques 

+ info: www.vic.cat/ccvic


         30/11/2016

Vine al Museu Episcopal durant el Mercat Medieval

El Museu Episcopal ofereix un ampli ventall d'activitats durant els dies del Mercat Medieval. L'horari d'obertura durant els dies 3, 4, 5 i 6 de desembre serà de 10 a 19h. 

Exposició temporal “Temps del romànic. Art, vida i consciència”.
Entrada gratuïta 

Un viatge un miler d'anys enrere. Temps del Romànic. Art, vida i consciència porta l'espectador als segles XI, XII i XIII per tal que vegi, escolti, olori i, en definitiva, entengui com eren les persones darrera les pedres, els poderosos eclesiàstics i els senyors mitjançant recursos audiovisuals i interactius. Exposició produïda en el marc del programa de restauració i millora de monuments "Romànic Obert", un projecte de col•laboració entre el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l'Obra Social "la Caixa".

Visita teatralitzada: Espases i monedes. A càrrec del grup de divulgació històrica Sordibus.
Dissabte 3, diumenge 4 i dimarts 6 de desembre a les 11h, 13h, 14h, 16h, 17h, 18h. Preu: 3,5€

Aquest any, durant el Mercat Medieval, el Museu Episcopal de Vic rebrà la visita de dos personatges diferents: un cavaller i un mercader. L'un ens mostrarà les seves armes i com les feia servir, i ens explicarà històries de les seves batalles; l'altre ens ensenyarà com es guanya la vida comprant i venent mercaderies, i com les seves coneixences i experiències ens fan reviure el Vic medieval. Ens ensenyaran tot allò que no es veu en els llibres d’història, vivències i anècdotes de la vida quotidiana que trobarem dins les obres d'art del museu. Dues perspectives diferents per endinsar-nos en el Vic de fa sis o set-cents anys!

Visió romànica
Dissabte 3 de desembre a les 10:30h i dilluns 5 de desembre a les 12:30h i a les 16h. Preu especial mercat medieval: 4,25 € (menors de 10 anys gratuït). Places limitades, reserva prèvia.

Espai Oliba + tast a la col•lecció de romànic del MEV + pujar al campanar de la Catedral. Una visita guiada exclusiva per fer un viatge 1000 anys enrere, descobrir la magnífica col•lecció d’art medieval del MEV i pujar al campanar romànic més alt de Catalunya.

Recorregut medieval.
Dissabte 3 i diumenge 4 a les 12 h. Servei gratuït per als visitants del Museu.

Visita comentada per l’art, la cultura i els costums del món medieval.

El cel i la terra.
Dilluns 5 de desembre a les 11h. Activitat familiar per a nens i nenes de 3 a 6 anys. Visita inclosa en el preu de l’entrada al museu.

Què van descobrir els tres reis savis d’Orient? Què va somiar Josep? Per què tenen ales els àngels? Amb aquesta visita coneixerem l’origen de la tradició del Nadal i els Reis i donarem resposta a aquestes i d’altres preguntes. Davant d’un frontal d’altar romànic les figures dels personatges del pessebre prendran vida.

 

+ info: http://museuepiscopalvic.com/


         30/11/2016

Vic acollirà les X Jornades d’Arqueologia Industrial de Catalunya

Se celebraran a l’Edifici del Sucre de Vic del 01 al 03 de Desembre del 2016.

Amb una periodicitat triennal l’Associació del Museu de la Ciència i de la Tècnica i d’Arqueologia Industrial de Catalunya promou la celebració de les Jornades d’Arqueologia Industrial de Catalunya.

La temàtica específica, està directament relacionada amb la ciutat organitzadora.

Com a resultat de les Jornades s’editen les Actes que recullen les comunicacions i ponències. Les anteriors edicions de les jornades han estat: a L’Hospitalet de Llobregat, Igualada, Sabadell, Girona, Manresa, Lleida, Tortosa i Barcelona.

En el cas de la desena edició de les Jornades d’Arqueologia Industrial de Catalunya que se celebraran a l’Edifici del Sucre de Vic del 01 al 03 de Desembre tindran com a temàtica principal el patrimoni de la indústria alimentària. D’aquesta manera les jornades pretenen aportar i acollir noves visions, estudis originals en qualsevol dels camps relacionats amb el Patrimoni de la Indústria Alimentària, passat present i futur: elaboració, transformació, preparació, envasaments, impacte públic, publicitat, difusió... dels productes alimentaris pel consum humà.

Dins de les temàtica de les Jornades, també s’hi inclou un apartat general de Miscel•lània sobre el Patrimoni Industrial: metodologies d’estudi i de recerca, fons documentals, treballs de camp, actuacions de preservació i salvaguarda.

Les jornades, a banda de una vintena de conferencies i presentacions acolliran dues exposicions: Dos siglos de universidad y empresa del mundo agroalimentario en España creada per la Fundación Triptolemos i  El paisaje industrial de Fray Bentos de l’Uruguay. Aquesta darrera exposició será inaugurada el divendres 2 de desembre a les 11:00h per Francisco Bustillo Bonasso, Ambaixador de la República Oriental de l’Uruguay, Noelía Martínez Franchi,  Consul General de l’Uruguay a Barcelona i Sylvia Roig, Oficial de Cancilleria del Consulat General de l’Uruguay a  Barcelona

Les jornades són organitzades per l’Associació Museu de la Ciència i de la Tècnica d’Arqueologia Industrial de Catalunya - Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica amb la col.laboració de l’Ajuntament de Vic, VICCC, Cambra de Comerç de Barcelona. Delegació Osona, Enginyers Industrials de Catalunya. Demarcació de la Catalunya Central, Fundació Triptolemos i ACCA (Associació Catalana de Ciències de la Alimentàcio) Filial de l’Institut d’Estudis Catalans.

 

Programa de les X Jornades d'Arqueologia Industrial de Catalunya


         29/11/2016

L'Assalt de l'Altarriba; La història més intensa del Mercat Medieval

Amor, odi, traïció, sang i fetge. Tot això ho trobareu a L'Assalt de l'Altarriba, un recorregut teatral basat en uns fets històrics que van tenir lloc a Vic el segle XV. En total són 7 escenes i cada una d'elles es representa en un lloc emblemàtic de la ciutat. Del 3 al 6 de desembre en diferents horaris


ESCENA 1
Pati de la Creu de l'Antic Hospital de la Santa Creu (Plaça Gerbert d'Orlach) I 11h30

Any 1464. A la crueltat de la guerra civil catalana s'hi afegeix la violència que provoquen les rivalitats entre senyors. La família Altarriba és un dels focus que manté vives aquestes lluites que vénen de temps antics. El pare de Llorenç d'Altarriba resulta ferit en un encontre entre bandositats que s'havia preparat, al principi, amb l'intent d'aconseguir un acord. L'ocasió també propicia la coneixença entre en Blai, un xicot decidit i enamoradís, i la Coloma, una noia sola al món i malalta.

ESCENA 2
Claustre de l'Escola d'Art i Superior de Disseny de Vic (Rambla de Sant Domènech, 24) I 12h15

Any 1472. Al mas de Plantalamor, a Santa Eugènia de Berga, es signa la Capitulació de la Ciutat de Vic, poques setmanes abans del final de la guerra civil. Vic, partidària de la Diputació del General, es rendeix a Joan II acordant uns capítols on, segons els seus seguidors -entre ells Llorenç d'Altarriba- el monarca resulta massa generós amb als vençuts. Altarriba se sent ofès i maltractat en la repartició de béns i drets, i anuncia una revenja contra Vic i aquells que s'han beneficiat de la Capitulació. Blai, ara ja al servei de l'Altarriba, ha portat Coloma a Plantalamor, perquè pogués veure el Rei.

ESCENA 3
L'Orfeó Vigatà (C. St. Pere, 7) I 13h

8 de desembre de 1475. Primer, a Vic, la Coloma i en Gori parlen de Blai, que diuen que es troba a Ripoll. Després, en un dinar al Casal de l'Altarriba, a Riudeperes, Llorenç ha convidat a dinar els seus valedors per tal d'anunciar l'entesa amb Luís de Mudarra i el seu exèrcit, que els permetrà d'assaltar la Ciutat de Vic. Mudarra es presenta a mig dinar, acompanyat de Blai, advertint que cal anar per feina, perquè el Consell de la Ciutat té sospites i està reforçant la defensa. Acorden d'assaltar Vic al cap de tres dies i preparen l'estratègia.

ESCENA 4
Plaça de Malla i església de la Pietat (Plaça de la Pietat, 1) I16h15

10 de desembre de 1475. Després de sentir la xerrameca d'un Mestre caxaler, entrem en una taverna on Blai i Juan de la Muela, soldat de l'exèrcit de Mudarra, han anat a beure vi i a jugar a escacs. Entra Gori, anunciant la mort de Coloma i Blai marxa precipitadament. Guillem de Malla aprofita per establir conversa amb Juan de la Muela i fer-li confessar _ a canvi d'un cavall_ que l'assalt a la Ciutat es produirà la propera matinada, en conxorxa amb Llorenç d'Altarriba.

ESCENA 5
Claustre de la Catedral (Rambla del Bisbat) I 17h

10 de desembre de 1475. Guillem de Malla va a cercar Bernat de Montrodon, que comanda les forces de la Ciutat, per explicar-li el que ha pogut saber amb la traïció de Juan de la Muela: que els homes d'Altarriba tenen previst un assalt a la matinada amb l'exèrcit de Mudarra. Ambdós es dirigeixen cap a la Catedral, on es troben els membres del Consell, per tal de debatre el que cal fer i acordar la defensa. Gori i Blai han agafat el cadàver de la Coloma de l'Hospital, per poder-la enterrar al cementiri de La Rodona...

ESCENA 6
Palau Bojons (Plaça de Don Miquel de Clariana, 3) I 17h45

11 de desembre de 1475. Uns quants homes de Mudarra esperen l'inici de l'assalt a dins la Casa de Donzelles de Vic, propietat de l'Altarriba. Uns xiulets des de fora del portal de Santa Eulàlia, són el senyal per començar l'atac d'Altarriba amb l'exèrcit de Mudarra. Però les forces de la Ciutat estan a punt i es produeix l'enfrontament i la lluita cos a cos. La força i la decisió dels defensors de la Ciutat eviten que s'esbotzi el portal, frustrant l'assalt i detenint als homes conxorxats. Blai perd la vida durant l'assalt.

ESCENA 7
Plaça de la Catedral I 18h15

Guillem de Malla fa la petició al Consell de que s'estableixi una processó en honor de Sant Pau de Narbona, en memòria i agraïment pels fets ocorreguts. El Conseller en cap relata com van acabar els esdeveniments.

Celebració de la victòria sobre els assaltants

 

+ info: http://www.vicfires.cat/fires.php?idm=1&subpg=8&subpg2=1&subpg3=39


         29/11/2016

El Mercat Medieval torna a Vic amb una àmplia oferta comercial i cultural

Del 3 al 6 de desembre els carrers del centre històric de Vic tornaran a l'època medieval. Durant 4 dies, la ciutat es converteix en el marc idoni per recrear l'època medieval amb un total de 353 expositors repartits per tot el nucli antic i tres zocos d'inspiració àrab, l'oferta comercial és àmplia i variada: articles de decoració, joieria, cremes, herbes medicinals, complements de roba, embotits, formatges, pastisseria, conserves, i xocolates, entre d'altres productes.

Entre les novetats d'aquest any destaca el Campament Medieval que s'instal·larà a la zona de les Adoberies. Més de 50 persones faran una recreació de la vida i costums de l'edat mitjana. Els visitants del campament podran veure demostracions de forja tradicional, entrenaments en armes, tallers d'escriptura gòtica, recreació de les cerimònies dels templers, exhibicions d'esgrima, i altres activitats relacionades amb la vida quotidiana d'aleshores.

A la zona de les Adoberies, hi haurà també un espai destinat als productes locals, amb 14 parades de productors agroalimentaris de la comarca d'Osona. S'hi podrà comprar embotits, cerveses artesanals, vi, formatges i pastisseria artesanal, entre d'altres.

Al Mercat Medieval també hi ha nombrosos llocs per menjar i tavernes. Hi trobareu crepes, pernil a la brasa, entrepans, botifarra, pizzes, gofres i pop. Cal destacar, a més, la gran oferta de restaurants que hi ha a la ciutat i que, alguns d'ells, ofereixen menús especials durant aquests dies.

Pel què fa a l'oferta cultural, la representació de L'Assalt de l'Altarriba tornarà a endinsar-nos en una història basada en uns fets històrics que van passar a Vic al segle XV, on no hi falta l'amor, l'odi, la traïció i la sang! Hi participen més de 40 actors i s'escenifica a partir d'un recorregut per 7 espais emblemàtics de la ciutat.

L'oferta comercial i cultural del Mercat Medieval es complementa amb múltiples activitats lúdiques de tot tipus i per a totes les edats. Les activitats infantils estan centralitzades a la Plaça dels Màrtirs on es duran a terme titelles, tallers de maquillatge, contes, jocs, atraccions, passejades en poni i diversos espectacles infantils.

La música, els balls i els espectacles de carrer omplen durant aquests dies els carrers el centre de Vic i contribueixen, de manera definitiva, a transportar-nos al passat. A banda del seu valor artístic, creen l'atmosfera adequada per imaginar com celebraven les festes els ciutadans d'aquells temps.

 

La recreació dels oficis medievals és ja un clàssic del Mercat. Les parades i demostracions d'aquests mestres artesans estan ubicades a les Adoberies. En aquesta zona, a més, s'hi durà a terme l'exhibició d'aus rapinyaires com àguiles, falcons, voltors i mussols.

+ info: http://www.vicfires.cat/fires.php?idm=1&subpg=8


         28/11/2016

Públic i Jurat premien "Un gran dia" al Festival Julius 2016

Un gran dia, de Manuel Juan Millán va ser el gran guanyador del concurs de curtmetratges Julius 2016. Va emportar-se el Gran Premi Julius Ciutat de Vic i també el premi Pitet de Bava del públic, un fet que no havia passat mai en la història del certamen. D’aquesta manera, públic i jurat s’han posat d’acord i han valorat el seu esperit de sàtira social i la qualitat del seu guió. El segon premi va ser per Màgina Vigatana, d’Albert Altés, un juliaire clàssic. El jurat va valorar “la seva representació, tan absurda i original com inquietant de l'imaginiari popular de la comarca”.

El lliurament de premis del Festival Julius 2016 es va fer el passat 26 de novembre a l’Espai ETC. El tema d’aquesta edició era Vic, coincidint amb els actes de Vic Capital de la Cultura Catalana 2016. Es van presentar 23 curts originals.

Aquesta ha estat una edició del Julius molt especial, ja que s’ha estès durant gairebé un mes i ha comptat amb activitats com les projeccions de Vic, escenari i plató, els tallers formatius de cinema, l’estrena de Cineclub Vic. Orígens i la preestrena del curt Les bones nenes de Clara Roquet.

Durant la gala de cloenda, Frencesc Giménez, president de Cineclub Vic, entitat organitzadora del Festival Julius, va valorar molt positivament la resposta a aquesta agenda de novembre. Unes 900 persones han participat en les diverses propostes. Una novetat d’aquest any, els tallers formatius, han tingut una gran acollida i una valoració molt positiva. Aquest component formatiu dels Julius serà un dels elements que Cineclub intentarà potenciar en properes edicions.

Durant la gala de cloenda es va presentar el tema obligatori en què s’hauran de basar els curts del Julius2017: La pel·lícula Encontres a la tercera fase.

A continuació, un resum dels premis Julius 2016.

Trobareu més informació i imatges al web www.festivaljulius.com

+ info: www.festivaljulius.com


         24/11/2016

El concurs de flams del CCVic Montseny busca el millor flam de Vic

El certamen s’inclou a la programació del ‘Propostes’ de tardor dels CCVic i el guanyador s’emportarà una experiència única al Món Sant Benet

Aquest dissabte, 26 de novembre, a les 4 de la tarda el Centre Cívic El Montseny (CCVic El Montseny) organitza un concurs de flams en què els participants hauran de demostrar les seves millors aptituds per crear un flam únic, amb un toc especial, que un jurat professional valorarà i puntuarà.

Un cop feta la deliberació del jurat, el que obtingui una millor puntuació guanyarà una jornada al Món Sant Benet, a Sant Fruitós de Bages, en què s’inclou una visita al Monestir, a la Fundació Alícia i un dinar al Restaurant L’Ó, amb una estrella Michelin des de l’any 2008, per a dues persones.

Els participants podran fer servir ingredients comuns que es descriuen a les bases i un ingredient a escollir per donar-li el seu toc personal. Per tal de compta amb les mateixes possibilitats, els estris de cuina que es faran servir per elaborar el flam seran comuns per a tothom .

 Un cop s’acabi el concurs, tant els participants com el públic assistents, podran gaudir d’una sessió de cuina a càrrec de Gemma Clufent, de qui podeu consultar el seu bloc de cuina aquí.

 Les places per la primera edició d’aquest concurs són limitades i les inscripcions són gratuïtes. Així, per participar-hi us poseu adreçar personalment al CCVic El Montseny o bé escriure a ccmontseny@vic.cat indicant nom i cognoms, telèfon i edat. 

+ info: www.vic.cat/ccvic


         
S'estan mostrant 10 notícies (371-380) de 692
12345678910111213141516171819202122232425262728293031323334353637383940414243444546474849505152535455565758596061626364656667686970Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat
Horari d'atenció al públic de 9:00h a 14:30h.