NOTÍCIES


02/11/2016

La companyia Camaralucida guanya el 1r Premi Ddansa amb l'espectacle "Espectro visible”

Després de tres dies intensos on les 10 companyies finalistes van mostrar al públic i jurat les seves obres, el Ir premi Ddansa ja té guanyadors. Aquest concurs organitzat per l'Ajuntament de Vic en el marc de la programació de Viccc2016 és un dels més ben dotats econòmicament del país i ahir es van fer entrega dels premis. El jurat va considera que les companyies i espectacles guanyadors havien de recaure a:

Premi Osona en dansa (consistent en la contractació d'una actuació el proper 8 d'abril a l'Atlantida per commemorar el dia internacional de la dansa) per la companyia: Kernel Dance Theatre per "Taijin Kyofusho"

Premi Sismògraf (consistent en la contractació d'una actuació en la propera edició del festival Sismograf d'Olot) per la companyia Colectivo Lamajara per "Labranza"

Premi residencia ( consistent en una residencia de tres mesos a l'Institut del Teatre Centre d'Osona) per la companyia Colectiu Lema per "Cumul"

Premi Puig-Porret de 2000 euros per: la companyia de Irene Garcia per "Williams Syndrome"

Premi Puig-Porret de 5000 euros per la companyia "Camaralucida" per "Espectro visible"

+ info: www.viccc2016.cat


         28/10/2016

Primeres escriptures. Cicle de conferències sobre literatura medieval

Coincidint amb la celebració aquest any 2016 de l'Any Llull i el 125 aniversari del Museu Episcopal de Vic, diferents institucions i entitats impulsen "Primeres escriptures", un cicle de cinc sessions sobre literatura medieval que es farà a Vic entre el 2 de novembre i l'1 de desembre.

La literatura és un element essencial del nostre patrimoni col·lectiu, com ho són la música, l’arquitectura i les arts visuals i plàstiques. El cicle "Primeres Escriptures" vol fer de nou present i viva la paraula d’alguns dels grans autors medievals que van inaugurar la tradició literària de la llengua catalana, tot posant la seva obra en relació amb altres valuoses expressions artístiques del seu temps que formen part del patrimoni cultural de la ciutat i del Museu Episcopal de Vic, que enguany celebra el 125è aniversari de la seva fundació.

"Primeres escriptures" està organitzat per l'Ateneu de Vic, el Patronat d’Estudis Osonencs, el  Museu Episcopal de Vic, Reduccions. Revista de poesia i la Càtedra Verdaguer d’Estudis Literaris de la UVIC-UCC

Dimecres 2 de novembre. Guillem de Berguedà, cavaller i trobador

Dijous 10 de novembre. Andreu Febrer, trobador, poeta i grmàtic.

Dijous 17 de novembre. La novel·la cavalleresca: ficció i realitat al segle XV

Dimecres 23 de novembre. Ramon Llull: fe, raó i passió

Dijous 1 de desembre. Ausiàs March, l'amador més extrem

 

+ info: http://museuepiscopalvic.com/content/agenda/file/Diptic%20Ateneu_Primeres%20escripturesOK.pdf


         25/10/2016

La QUAM – CAPP 2016 clou amb la presentació dels projectes per reformar el barri de les Adoberies de Vic

La QUAM-CAPP 2016, que organitza l'ACVic Centre d'Arts Contemporànies, va tancar aquest dissabte la seva edició més internacional amb la presentació dels projectes per reformar el barri de les Adoberies de Vic. Una trentena d'estudiants i investigadors universitaris europeus van desgranar les seves propostes per convertir el barri en un districte cultural i artístic de la ciutat. L'acte va comptar amb la participació d'investigadors, professors i alumnes del Màster en Intervenció i Gestió del Paisatge i el Patrimoni, que organitza la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i el Museu d'Història de Barcelona (MUHBA).

Les Adoberies són un enclavament de gran valor i significat històric. Les seves edificacions han patit un progressiu deteriorament i algunes estan en perill d’esfondrament. La rehabilitació d’aquesta zona de la ciutat per tal de donar-li un ús social ha tornat a ser tema de debat, tant en àmbits polítics com socials.

Francesc Muñoz, director de la QUAM i del màster, va posar la QUAM–CAPP 2016 com a "exemple de la col·laboració que ha d'existir entre la universitat i el món de l'art". Per la seva banda, Ramon Parramon, director artístic d'ACVic, va elogiar "l'impressionant nivell dels treballs presentats", i Fabiana Palmero, regidora d'Urbanisme i Activitats de l'Ajuntament de Vic, va expressar la voluntat del consistori "d'estudiar les propostes per al seu possible aprofitament".

Durant la presentació, els equips multidisciplinaris que han participat a la QUAM – CAPP 2016 van posar exemples de models de gestió compartida d'espais similars a les adoberies com la Fundación Proyecta Memoria, de Xile, encarregada de reconstruir llocs destruïts per terratrèmols, o bé el Garden District de Nova York.

També es va remarcar la necessitat de connectar el barri amb la resta de la ciutat, tant amb la part antiga com a la moderna, i de preservar-ne el paisatge i patrimoni, i la possibilitat de fer-ho en col·laboració amb les institucions locals, com l'Atlàntida i la Universitat de Vic. A més, es va mostrar un mapa de Vic elaborat amb base cartogràfica GIS per posar de manifest l'alta potencialitat del barri en estar a menys de 50 metres d'elements arquitectònics o de llocs com escoles i equipaments esportius.

Alguns dels projectes van denunciar la desconnexió i invisibilitat del barri. Per a solucionar-ho, es van aportar propostes com "introduir les adoberies a l'imaginari col·lectiu" ampliant-ne la informació que es troba a Internet i posant en marxa un treball per determinar-ne "el passat històric" a banda de realitzar una cartografia expandida, física i digital, que inclogui les adoberies.

Per altra banda, també es va plantejar dur a terme una "acció ràpida, directa i barata amb l'objectiu d'incrementar la preocupació sobre l'estat del barri" i que demana la implicació de l'administració per poder començar a treballar en dos espais "per oxigenar el barri". Un fet que, des del punt de vista dels participants a la QUAM–CAPP 2016, es podria gestionar a través de la creació d'una entitat o cooperativa i mitjançant la signatura d'un contracte de cessió provisional amb els propietaris. Les propostes també contemplen el riu com un element integrador del barri, "de cohesió local", amb mesures com la creació d'un passeig que en resseguiria el seu curs per la zona.

+ info: http://acvic.org/ca/quam/


         25/10/2016

El Festival Protesta premia curtmetratges sobre les preferents, el drama de la migració i la homofòbia.

Aquest dissabte va tenir lloc a  l’Atlàntida la Festa Final i entrega de premis de la quarta edició del Festival Protesta. L’acte va començar amb la lectura en veu en off del text “Mala mujer” de la mexicana Male Capetillo, i amb l’actuació de Lu Rois, que va protagonitzar el moment emotiu de la gala. Seguidament els membres del jurat van adreçar unes paraules al públic fent referència al tema del festival d’enguany, “Dones Rebels”. D’aquesta manera, Txell Bragulat, directora de la Mostra de Cinema Àrab i Mediterrani de Catalunya, va obrir la ronda d’intervencions i va estar seguida per Quim Crusellas, realitzador audiovisual i director de les Nits de Cinema Oriental, Clara Roquet, directora i guionista de cinema, i Jordi Borràs, il·lustrador i fotoperiodista.

Després de l’actuació musical de la potent Magda Mbande i de la lectura del “Monòleg de la puta al manicomi” de Dario Fo i Franca Rame, interpretat per Txe Arana, van intervenir la guionista i periodista Natza Farré i l’actor Marc Martínez abans d’iniciar l’entrega de premis.

Durant els 11 dies que ha durat el festival, s’han anat projectant els dotze curtmetratges finalistes a diversos llocs de la ciutat, i el públic els ha pogut valorar votant-los al final de cada acte. D’aquestes votacions n’ha sortit el Premi del Públic 2016, entregat per l’Alcaldessa de Vic Anna Erra, i que ha estat pel curtmetratge documental Primavera Rosa en el Kremlin, de Mario de la Torre. Aquest treball analitza la regressió de Rússia en la defensa dels drets de la comunitat LGBTI, que veu com el seu president, Vladimir Putin, afavoreix noves mesures legals que discriminen i vexen a aquest col·lectiu. Aquest curt es va passar a l’espai La Nyàmera, i en aquest mateix espai es va projectar el guanyador del Premi del Jurat a Millor Curtmetratge Documental, Diary of hunger de la directora catalana Mireia Pujol. Que ens porta el drama de la migració davant dels nostres ulls. Històries al voltant de la tanca de Melilla mostrant al món allò que hi ha darrera la notícia. A través d’una pel·lícula sincera i real, una història que passa cada dia.

El Palmarès del Protesta d’aquest any es completa amb el Premi del Jurat al Millor Curtmetratge de Ficció, que va anar per Preferentes, de Nacho Recio, la història basada en fets reals ocorreguts en el si de la família del propi director, i que ens mostra una parella d’avis, afectats per l’estafa de les participacions preferents i que es veuen forçats a deixar la casa de tota la vida per no poder recuperar el capital invertit i, d’aquesta manera, afrontar el pagament de la hipoteca.

La Menció de la Organització del Festival d’aquest any va anar a parar al curtmetratge de ficció francès Zero M2, de Matthieu Landour, que segueix a un jove estudiant a París que ha d’enfrontar-se a les complexitats d’un edifici i la seva estranya arquitectura, denunciant així la dificultat per accedir a un habitatge digne de molts joves en la majoria ciutats europees.

La festa va acabar amb l’enèrgica actuació de Funky Step & The Sey Sisters i la ja tradicional foto de família a l’escenari.

Sembla que el Festival Protesta s’està consolidant i afronta la preparació de la seva cinquena edició amb una sensació d’èxit tant a nivell de públic com de qualitat dels treballs finalistes. 

 

+ info: http://www.festivalprotesta.cat/


         25/10/2016

Bona acollida de les ‘Propostes’ dels CCVic que arriben a l’equador

La gran aposta d’aquesta temporada als Centres Cívics (CCVic) de la ciutat segueix amb diferents ‘Propostes’ com una ruta guiada pel Parc Natural del Montseny amb sortida des del CCVic Montseny; una observació astronòmica des del parc del Pla del Maset acompanyada d’un tast per gaudir amb tots els sentits al CCVic La Guixa; una conversa amb l’esportista especialista en curses i esquí de muntanya, Anna Comet, al CCVic Santa Anna; o un concurs de flams amb un sessió de cuina gratuïta al CCVic El Montseny.

Aquestes i més ‘Propostes’ tindran lloc fins el proper divendres, 2 de desembre, i podeu consultar-les aquí. La regidora de Cultura, Susagna Roura, ha recordat que aquest cicle d’activitats serà trimestral i està format per tallers i actes puntuals en format variat. Una programació que serveix per complementar l’oferta dels diferents CCVic de la ciutat.

 ‘Sessions per comunicar’ és la darrera proposta impartida al CCVic Can Pau Raba el passat dissabte, 15 d’octubre. Aquí, la coneguda actriu de teatre, cinema i televisió, Sílvia Bel, va oferir una masterclass en què totes les persones assistents van gaudir dels coneixements d’empatia i la capacitat pedagògica en una única sessió de quatre hores.

 

+ info: www.vic.cat/ccvic


         21/10/2016

Nova edició del concurs d'espots per a la no violència masclista

Aquesta setmana s’ha presentat una nova edició del concurs d'espots per a la no violència masclista que s'emmarca en la campanya del 25 de novembre, Dia Internacional per a l'Eliminació de la violència vers les dones.

La finalitat del concurs és sensibilitzar la població sobre les violències masclistes i difondre els valors per una societat igualitària, justa i lliure de violències .

El concurs, organitzat des del VicDones-SIAD Osona, SIAD Manlleu, Polítiques d'igualtat de l'Ajuntament de Torelló i Mancomunitat La Plana, compta des del 2014 amb la col·laboració d'entitats del territori, com és CineClub Vic.

Els participants hauran de realitzar un espot de 20 a 30 segons de durada, amb continguts que fomentin valors contraposats a les violències masclistes.

Els treballs poden incloure aspectes com la identificació de les causes de les violències, propostes de prevenció, la suma de la població al rebuig de les violències, recursos existents, etc.  La participació és a partir dels 16 anys, i pot ser individual o en grup, i només es pot presentar un espot per cada persona/grup que participi.

Adjunt podeu trobar les bases del concurs.

+ info: http://www.cssosona.cat/wp-content/uploads/2016/10/2016-CONCURS-ESPOTS-BASES.pdf


         14/10/2016

10 companyies es disputaran els premis del Ddansa

Les 10 companyies finalistes es disputaran els premis Ddansa els propers 28, 29 i  30 d’octubre

En aquesta primera convocatòria de Ddansa hi ha hagut un alt grau de participació amb una quinzena de companyies de diferents indrets del territori que han presentat les seves propostes artístiques. Les deu propostes escollides com a finalistes han estat les següents:

Colectivo Lamajara de Barcelona amb Labranza

L’ Associació Zamdart d’Osona amb Wuqinxi o "El joc dels animals"

Col·lectiu Lema de Barcelona amb Cúmul

Camaralucida de Barcelona amb Espectro visible

La Companyia jove ballet Solsoní de Solsona amb La por  

Irene Garcia de Barcelona amb Williams syndrome

Ana Borrosa de Barcelona amb Real Rear

Anna Llombart de Barcelona amb Woodbeats            

Bool amb Antonio Izquierdo de Mataró i Girona amb Zona emergent                   

Kernel dance theatre de Barcelona amb Taijin Kyofusho

El jurat encarregat d’escollir els guanyadors d’aquesta primera edició dels premis Ddansa –Premi a la creació en dansa estarà format per:

 

Carles Salas, coreògraf, docent i Director de l’Institut del Teatre, Centre d’Osona

Alicia Pérez-Cabrero, coreògrafa i docent

Tena Busquets directora del Festival de dansa Sismògraf d’Olot

Anna Segalés, ballarina, docent i membre de “Osona en dansa”

Anna Maria Carbonell, Presidenta de la Institució Puig – Porret

Marc Comas, coordinador de VICCC

 

Cal recordar que aquest certamen de caràcter nacional, neix amb l’objectiu de promoure i potenciar la creació en l’àmbit de la dansa a Catalunya i per aquest motiu atorgarà quatre premis a les companyies guanyadores que les dotarà de recursos importants. El primer i segon premi, de caire econòmic, seran de 5.000 i 2.000 euros respectivament, el tercer consistirà en una residència de tres mesos al centre d’Osona de l’Institut del Teatre i, finalment, el quart premi serà un contracte que donarà l’oportunitat d’actuar en la propera edició del festival Sismògraf d’Olot.

La presentació dels deu muntatges coreogràfics finalistes, es farà a l’Institut del Teatre de Vic, l’entrada serà gratuïta i oberta al públic, potenciant d’aquesta manera la creació de nous públics per a la dansa contemporània. El divendres 28 a les 21h actuaran els tres primers finalistes, el dissabte 29, també a les 21h, quatre companyies més i finalment el diumenge 30, els 3 grups restants. L’entrega de premis es farà el mateix diumenge un cop el jurat hagi pogut veure i valorar el conjunt de les 10 actuacions.

Data i hora de les presentacions: Divendres 28 i dissabte 29 a les 21h. Diumenge 30 a les 19h.

 

 

 

+ info: www.viccc2016.cat


         13/10/2016

5 propostes per gaudir del cap de setmana en família

1. Taller en família al MINIESPAI. Nova York en pijamarama

Una proposta educativa i lúdica per descobrir, experimentar i crear a partir del llibre de Michaël Leblond i Frédérique Bertrand. Nova York en pijamarama és un llibre-joc que ens permetrà fer un viatge a vista d’ocell sobre la ciutat dels gratacels. Un viatge de somni descobrint il·lusions òptiques i tècniques dels inicis del cinema. Adreçat a adults i infants a partir de 3 anys. Inscripcions fins el dijous 13 d’octubre.
15 d’octubre I 11:00h I ACVIC Centre d'Arts Contemporànies I 6€

+ info: www.acvic.org

2. Activitats familiars a la 1a Fira de Fusta Constructiva

Aquest cap de setmana, la zona del Sucre acollirà la primera edició de la Fira-Congrés de Fusta Constructiva. Algunes de les activitats destacades del dissabte seran els TALLERS DE CONSTRUCCIÓ AMB FUSTA PER A NENS o la representació del conte dels TRES PORQUETS AMB LA POSTERIOR PROVA DE FOC sobre les tres casetes del conte, deixant-les cremar per analitzar tècnicament els efectes del foc sobre cada una de les construccions.
Dissabte 15 d’octubre I Recinte Firal el Sucre I A partir de les 10:00h

+ infohttp://www.fustaconstructiva.cat/

3. Xic Protesta: Una amistat inoblidable i taller de joguines

Enmig de l’extensa programació del Festival Protesta, aquest diumenge arriba el Xic Protesta.  Des de l’organització del festival han programat una tarda plena d’activitats amb el passi de la pel·lícula infantil “Una amistat inoblidable”, l’explicació d’un conte i un taller de joguines reciclades pensat per aprendre i descobrir a través del joc.
16 d’octubre I 17:00h I Espai ETC I 3€

+ info: http://cineclubvic.com/detall_peli.php?id=381

 

4. Els tres porquets es caguen de por

Aquest diumenge a l’Atlàntida música i contes amb Samfaina de Colors. Un història que comença just després de que acabi el tradicional conte dels 3 porquets. Si els porquets tenen por són fàcils d’atrapar. El llop ho sap. I... per això, torna per menjar-se’ls d’una vegada per totes. Podran els tres porquets vèncer la por per enfrontar-se al llop? Potser els haurem de donar un cop de mà. Els voleu ajudar?
16 d’octubre I 12:00h I Teatre l’Atlàntida I 14€

+ info: http://latlantidavic.cat/programacio/families/tres-porquets-caguen-por/

5. Les Festes del barri de la Calla acaben amb una caminada familiar.

Aquest diumenge finalitzen dues setmanes de festes al barri de la Calla amb una caminada familiar per la ruta dels Molins fins a les 7 Fonts de Sant Julià de Vilatorta. La sortida es farà puntualment a 2/4 de 10 del matí de de la capella de la Guia. Que no us faci por no arribar. Hi haurà servei de cotxe escombra.
Diumenge 16 d’octubre I  9:30h I Sortida des de la capella de la Guia I Gratuït

+ infohttp://culturavic.cat/main.asp?opc=3&ctg=1000003&codi=1003483

 

+ info: http://www.culturavic.cat/admin.asp?opc=3&accio=afegir&pas=3&codi=1003538


         11/10/2016

Comença el Festival Protesta

Aquest dimecres 12  s’inaugura a la Jazz Cava la quarta edició del Protesta, el festival internacional de cinema de crítica social, que estrena nou format i s'allarga fins a onze dies amb activitats del 12 al 22 d'octubre a Vic. El tret de sortida el donaran la projecció dels dos primers curtmetratges de la selecció oficial i el concert de The Crab Apples.

En aquesta edició la temàtica i fil conductor de totes les activitats serà “Dones rebels”. Des del festival s'ha volgut posar el focus a les lluites específiques pels drets de les dones que han estat especialment vulnerats al llarg de la història i que encara ho són en l'actualitat. La dona segueix en una posició de vulnerabilitat fins i tot en les societats que es consideren més igualitàries i avançades en drets socials.

El festival ha preparat una àmplia programació que combina la projecció de 41 curtmetratges i 6 llargmetratges amb taules rodones, conferències o concerts, on es tracta la temàtica “Dones rebels” des de diferents àmbits per tal d'ampliar coneixements i obrir espais de debat. El Protesta tindrà recorrerà diferents llocs de la ciutat, anomenats Espais Protesta, aquest any el festival passarà per la Jazz Cava, El Casino de Vic, la Llibreria Muntanya de Llibres, el Cinema Nou, l’Espai ETC, la Biblioteca Joan Triadú, La Nyàmera, l’Escola d’Art i Superior de Disseny de Vic, el Fòrum de Debats i l’Atlàntida, Centre d’Arts Escèniques d’Osona.

En aquests espais, es projectaran curtmetratges de la selecció oficial, que el públic podrà votar, i d’aquestes votacions en resultarà el premi del públic. Després de les projeccions es duran a terme els diferents actes on es tractaran temàtiques diverses al voltant del lema “Dones Rebels”, com per exemple el llenguatge no sexista, resolució de conflictes en femení, la figura de la mare al cinema, la lluita artística de les Guerrilla Girls, la situació de la dona al Congo, els micromasclismes, etc..

Cal destacar la reobertura del Cinema Nou per aquesta edició del Protesta, és un espai molt estimat per la ciutat que fa quatre anys que està tancat, i que es tornarà a obrir de manera puntual per acollir les activitats d’un festival de cinema, un bon motiu per tornar a visitar les seves instal·lacions. En aquest espai es passaran dos llargmetratges, un d’ells  és una premier a Catalunya i preestrena a tot l'Estat, projectant la pel·lícula de Ken Loach, guardonada amb la Palma d'Or a Cannes:  Jo, Daniel Blake. També s’hi faran les sessions matinals de projecció continuada de curtmetratges Fora de Concurs (dissabte 16) i Selecció Oficial (dissabte 22). Durant tota l’estona que durin les projeccions hi haurà servei de bar per aguantar la marató!

Tota la programació del Protesta és gratuïta excepte la pel·lícula Jo, Daniel Blake i 10 años y divorciada, que tindran un cost de 5 euros i la pel·lícula Hija de la Laguna i Una Amistat Inoblidable on s’haurà de fer una aportació de 3 euros.

Després de tota la setmana farcida d'activitats, el dissabte 22 d'octubre a les sis de la tarda es farà al Teatre Atlàntida la final del Protesta, on es premiaran el millor curt documental i el millor curt de ficció. També es lliurarà el premi del públic, després de comptabilitzar els vots emesos pels espectadors. La festa final comptarà amb l'actuació de Lu Rois, les Sey Sisters, Marga Mbande i Txe Arana. També hi haurà un speech corner de tots els membres del jurat.

Llibret programació

+ info: http://www.festivalprotesta.cat/


         10/10/2016

El mes dedicat a les arts escèniques continua amb dues exposicions i una obra teatral

‘Dansem per la salut mental’ i ‘Permeabilitats’ són dues de les exposicions que s’inauguren en una setmana en la qual destaca l’obra teatral ‘Abans de l’estrena’

‘Dansem per la salut mental’ - Exposició fotogràfica

Exposició fotogràfica que reflecteix alguns dels moments viscuts per les persones que van participar a l’activitat de dansa del Club Social del Pedrís durant el període 2015-2016 de l’antiga Fundació Centre Mèdic Psicopedagògic d’Osona, actual Osonament. La dansa va ser la via de comunicació entre joves de la comarca i persones amb algun problema de salut mental. I no només això, sinó que va servir per dignificar-les i reduir l’estigma que existeix envers el col•lectiu. Aquest recull de fotos, fetes per Marc Roca, formen part d’un seguit d’actes que commemoren el Dia Mundial de la Salut Mental a Osona.
Data: Inauguració: Dilluns 10 d'octubre a les 19h al Vicjove

 

Abans de l'estrena - Obra de teatre i dansa

És un espectacle on Ferran Rañé i la seva filla Joana comparteixen coneixements de teatre i de dansa, les seves vivències i records comuns, afrontant el gran repte de trobar-se tots dos sols a l’escenari.

Si bé existien uns primers apunts autobiogràfics, Jaume Villanueva, l’autor i director, construeix una decidida  i absoluta ficció teatral on el ventall de pares i filles en el cor d’una nissaga teatral, es multiplica i es torna més universal. Les despulles familiars del primer actor Ramon Martí i de la seva filla Anna, ballarina, ens commouen. Semblen certes, tretes de la realitat... o no.
Dates: Del 13 al 16 d'octubre. Horari: Del 13 al 15 a les 21h. El diumenge 16 a les 19h a l’Institut del teatre de Vic

‘Permeabilitats de Joan Furriols, Jordi Lafon i Pep Montoya’ - Exposició multidisciplinar

Amb aquesta mostra es vol posar en comú el treball de tres artistes que partint de diferents generacions comparteixen el mateix interès per la força evocadora dels objectes i la pintura. Objectes produïts, trobats o manipulats per suscitar diferents relats que es despleguen a través del joc i l'art amb un context i una disposició canviants.

Permeabilitats fa referència a la propietat de deixar fluir, a un possible intercanvi que apel•la a la capacitat humana de crear sinergies culturals a partir de la mirada, una mirada que ens permet gaudir de l’art en totes les seves dimensions. Es destaca el caràcter singular i transversal d’aquesta exposició que combina diferents disciplines artístiques com: la pintura, l’escultura, el dibuix i el vídeo.
Data de la inauguració: 14 d’octubre a les 19h al Museu de l’Art de la Pell

 

 

+ info: www.viccc2016.cat


         
S'estan mostrant 10 notícies (381-390) de 679
1234567891011121314151617181920212223242526272829303132333435363738394041424344454647484950515253545556575859606162636465666768Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat
Horari d'atenció al públic de 9:00h a 14:30h.