NOTÍCIES


26/09/2016

Continuen les inscripcions als MONOGRÀFICS i PROPOSTES dels CCVIC

Acabat el període d'inscripció als TALLERS trimestrals, segueixen obertes les inscripcions a la nova programació PROPOSTES i als MONOGRÀFICS que es portaran a terme durant el trimestre de tardor.

Una master class amb la popular actriu Sílvia Bel sobre els secrets per comunicar, un concert inèdit amb en Joan Colomo i en Guillem Roma junts o una conferència de Sergi Pèrez sobre “10 idees que transformen una vida” són algunes de les Propostes, la gran novetat en la programació d’aquesta tardor als Centres Cívics (CCVIC) de la ciutat de Vic .

També segueixen obertes les inscripcions als sis tallers monogràfics que s’ofereixen des dels CCVIC en diferents caps de setmana.

Per a més informació i inscripcions us podeu adreçar a qualsevol CCVIC, de dilluns a divendres, en horari de 4 a 8 de la tarda.

Consulteu la programació sobre PROPOSTES i MONOGRÀFICS

+ info: www.vic.cat/ccvic


         21/09/2016

El so de les cases: Pedra vestida de música com a aparador cultural de la ciutat de Vic

Un projecte forjat a tres bandes, entre tres departaments municipals, que vertebra a la perfecció patrimoni i música, dos trets específics de la ciutat

La ciutat de Vic s’engalana per fora i per dins i obre les portes perquè els ciutadans puguin gaudir d’uns interiors de cases i d’espais rics en patrimoni amb ‘El so de les cases’, un projecte en què la ciutadania podrà veure per primer cop l’interior de Casa Cortada, una casa privada de les més grans de la ciutat, o la renovada Casa Ricart, un exponent modernista de primer nivell; podrà visitar la sala de Sínodes, l’espai on rep les visites el Sr. Bisbe; o podrà entrar en un jardí penjant de la ciutat com el que té l’església de Sant Felip.

A la presentació que ha tingut lloc aquesta tarda a Casa Ricart, la regidora de Cultura, Susagna Roura, ha explicat que “aquest embrió és un projecte cultural que compta amb totes les potencialitats de créixer i fer-se gran, on la música pren protagonisme, i va de bracet amb el patrimoni de la ciutat de Vic que com és sabut n’hi ha molt i de molt variat”.

Així, des de l’Ajuntament s’ha treballat per posar en valor el patrimoni de 2000 anys d’història de la ciutat, on s’hi troba des d’una època romana ben representada per un temple romà únic al país, passant pel llegat medieval i una època barroca que està molt ben exposada en forma d’unes cases senyorials singulars.

Benjamí Dòniga, regidor de Fires i Mercat, ha exposat que “després d’un Mercat de Música Viva de Vic (MMVV) on Vic apareix al mapa, amb un nivell cultural i artístic que cada any sorprèn i se supera, és bo que la música segueixi donant altres fruits perquè és sens dubte un pal de paller en les accions de ciutat, també en les fires i mercats i en la promoció econòmica de Vic”.

Per la seva banda, la regidora de Turisme, Carme Bover, creu que ‘El so de les cases’ té tots els ingredients per portar turisme i nous visitants a la ciutat. “Aquest és el primer any, un any de prova, però pensant en el futur pot ser un atractiu pels qui ens visiten poder gaudir d’experiències com aquesta ja que es podrà entrar en espais insòlits i de difícil accés amenitzat amb música de nivell i qualitat”, ha manifestat.

Els concerts, que podeu consultar aquí, són tots gratuïts i tindran una durada de 10 minuts els que tenen lloc al carrer i 20 minuts els que se celebren a l’interior de les cases.

Programa "El so de les cases"


         19/09/2016

6 propostes per gaudir del barri del Remei aquesta setmana

1. Dia Mundial de l'Alzheimer a Cineclub Vic

Cineclub Vic i  l’Associació de Familiars i Malalts d’Alzheimer d’Osona (AFMADO) programen aquest dimarts (22h), dins dels actes del Dia Mundial de l’Alzheimer, el film coreà “Poesia”. Aquest drama sobre el pas del temps és també una metàfora sobre la vida moderna, sobre el cinema del passat i sobre el gènere literari de la poesia.

Més informació

 

2. Activitat per la gent gran en motiu de la Setmana de la Mobilitat

Del 19 de setembre el 3 d’octubre Vic celebra la Setmana de la Mobilitat. El dimarts 20 de setembre, de 10 a 11h, la plaça de la Noguera acollirà una classe oberta d’activitat física per a gent gran.

Més informació

 

3. Teatre amb l’obra 180º

Divendres (21:30h) es podrà veure, a l’espai ETC, l’obra de teatre 180º, escrita i dirigida per Xevi Font i interpretada per la  Companyia Calleu! Teatre. Podeu comprar les vostres entrades a partir de les 20:30 a la taquilla de l’ETC al preu de 2 €

Més informació

 

4. Festivalet La Remei

Aquest proper dissabte 24 de setembre Vic Comerç ha preparat un menú d'activitats a la Ramba Tarradellas de Vic! Concerts dels Men in Swing i dels Boys Damm, una desfilada de moda, una arrossada a ritme de swing, l'elecció de l'hereu i la pubilla dels barris del Remei i Estadi, una trobada de knitting, una mostra comercial, i molt més! 

Més informació

 

5. Mercat del diumenge

Tots els diumenges, de 9 a 14h, el Passeig de la Generalitat acull el Mercat del diumenge. El principal protagonista del mercat és la fruita, la verdura i el producte fresc tot i que s'hi pot trobar una oferta àmplia i vardiada.

Més informació

 

6. Trànsit en suspensió

El Centre Comercial VIC 2 acull, fins el mes de desembre, la instal·lació aèria “Trànsit en suspensió”, de l’artista Evalí Adam. Aquesta acció artística simbolitza el trànsit de persones de totes les edats, cultures i classes socials anant d’un lloc a l’altre.

Més informació

 

 


         15/09/2016

Jornades Europees del Patrimoni a Vic

"Del Molí del Graell al Molí d'en Saborit". Una caminada arqueològica

Els amants de l’arqueologia i el patrimoni històric tenen una cita aquest diumenge. Una ruta arqueològica donarà a conèixer  alguns dels jaciments arqueològics de la perifèria sud de la ciutat.  Una ruta que recorrerà jaciments com els del Graell, la Muralla del Morbo, les adoberies, el Baluard de Sant Bartomeu i el Molí d’en Saborit en un intent de fer-nos conscients del llegat patrimonial que ens ha pervingut i que si no el coneixem,  el respectem i el conservem no el podrem  transmetre a les futures generacions.

Diumenge 18 de setembre. 10h
Punt de trobada: Al molí del Graell (Crta de la Guixa a tocar de la N152a, antiga N152)
Reserves: casasbj@vic.cat

Més informació

 

Arquitectura, societat i cultura. Ruta noucentista pel centre de Vic

L'arquitectura es reflex d'una societat. En un itinerari pels elements noucentistes de la ciutat apareixen elements diversos: canonge Collell, festes de Balmes, sala Bigas/llibreria Costa, Temple Romà, carrer Verdaguer, monument l Blat... I l'arquitecte Josep M. Pericas com a agent del noucentisme.

Dissabte 17 de setembre. 18h
Diumenge 18 de setembre. 11h
Punt de trobada: Temple Romà
Reserves: Oficina de Turisme

Més informació

 

Els secrets del romànic

Una visita guiada exclusiva que inclou un recorregut per la magnífica col·lecció d’art romànic del Museu Episcopal de Vic i pujar al campanar romànic més alt de Catalunya per contemplar la ciutat de Vic des d'un alt mirador de 46m. Amb aquesta visita descobrirem que l’art romànic no era un art auster i simple, ja que malgrat les esglésies avui se’ns mostren amb les parets nues, el cert és que a l’època romànica els colors vius i brillants n’envaïen tots els racons. Descobriu el ric patrimoni romànic d’Osona, patrimoni de tots.

Horari: Primera visita d'11 a 12h Segona visita de 17 a 18h
Museu Episcopal de Vic
Visita gratuïta. S’aconsella fer reserva prèvia. 

Més informació

+ info: http://patrimoni.gencat.cat/ca/agenda?field_audience_tid=85&tid=All&field_event_date_value2[value][date]=01/09/2016&field_event_date_value_2[value][date]=01/10/2016&term_node_tid_depth=All&field_municipi_tid=All&field_esdeveniment_global_tid=2328


         15/09/2016

Teatre, arts plàstiques i visuals, música, llengua... Un recull de l'oferta cultural formativa que ofereix la ciutat

Cursos ESCÈNIC de teatre

El teatre és una eina idònia per a l’eduació que reforça les possibilitats d’autoconeixement, d’aprendre a treballar en equip, de saber canalitzar a l’exterior les pròpies inquietuds mitjançant l’expressió oral i física, de desenvolupar l’afectivitat, la imaginació i de potenciar la concentració i l’atenció.

ESCÈCNIC té una àmplia oferta de cursos vinculats amb el món del teatre i els musicals.

Matriculació del 12 al 23 de setembre. Sistema de bonificacions i descomptes.

Més informació www.escenicvic.cat

 

Cursos d’arts plàstiques i visuals a La Farinera

La Farinera Centre d'Arts Visuals de Vic, ofereix diversos cursos  a l’entorn de les arts plàstiques i visuals per a totes les edats. Podeu fer la matrícula presencialment o online a través de la pàgina web  www.lafarinera.cat/escola.html.

Durant la setmana del 19 al 23 de setembre es farà l’anomenada “Setmana de prova”, que serà gratuïta tant per infants, joves i adults.

Més informació: www.lafarinera.cat/escola.html

 

Escola d’Art i Superior de Disseny de Vic

Ara pots matricular-te a l'Escola encara que no hagis fet la prova d'accés. Més enllà del cicle formatiu propi del centre, l’EASD ofereix ara la possibilitat de fer assignatures de ceràmica, escultura, disseny gràfic, d’interiors dibuix, pintura i gravat.

Inscripcions a partir del 12 de setembre a les Oficines de l’Escola.

Més informació:  http://www.eartvic.net/monografics/monografics.html               

 

Escola de Música de Vic

Les escoles de música imparteixen ensenyaments no reglats, que aporten a l’alumnat una formació teòrica i pràctica que permet gaudir de la pràctica individual i de conjunt.

L’oferta formativa és oberta i flexible; es poden impartir programes de diferents intensitats i per alumnat de totes les edats.

Més informació: http://blocs.xtec.cat/emvic/

 

Tallers dels CCVIC.

Aquesta tardor els CCVIC amplien l’oferta d’activitats. A la programació trimestral de TALLERS hi sumen les PROPOSTES CCVIC, una nova línia de programació amb actuacions, sortides, masterclass, experiències, converses i activitats lúdiques

Inscripcions fins el 23 de setembre.

Més informació: http://www.vic.cat/ccvic/inscripcions                  

 

Cursos de català

Amb el lema Connecta't al català, el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) ofereix un ampli ventall de cursos per tal de cobrir totes les necessitats: des dels cursos per iniciar-se en l'aprenentatge de la llengua, per adquirir fluïdesa en les converses i per entendre i parlar en català a la feina, fins a cursos per millorar l'escriptura en contextos formals.

 Aquest curs 2016/17, les classes al CPNL d’Osona començaran la setmana del 26 de setembre, i les matrícules es podran tramitar fins el dia 23 de setembre al mateix centre (C/ del Pla de Balenyà, 30-32 | Tel. 93 886 65 88

Més informació: http://www.cpnl.cat/xarxa/cnlosona/cursos/

Oferta educativa de la ciutat de Vic


         09/09/2016

“Propostes”, la novetat que s’afegeix a la consolidada oferta de tallers als CCVIC

Una master class amb la popular actriu Sílvia Bel sobre els secrets per comunicar, un concert inèdit amb en Joan Colomo i en Guillem Roma junts o la construcció d’un poble en família amb 40.000 peces de Lego són algunes de les Propostes, la gran novetat en la programació d’aquesta tardor als Centres Cívics (CCVIC) de la ciutat de Vic que complementaran l’oferta consolidada dels tallers.

 La programació presentada aquest dimecres 7 de setembre per la regidora de Cultura, Susagna Roura, i el tècnic responsable dels CCVIC, Joan Carles Aumatell, pretén ser regular com la dels tallers amb aquest nou format que cada trimestre portarà un conjunt d’actes puntuals en format variat i que podeu consultar aquí.

 Tant Roura com Aumatell van destacar l’èxit i la continuïtat de la programació als CCVIC que compta amb un pas aproximat d’un miler de ciutadans cada trimestre. Així, des de la posada en marxa l’any 2008 dels CCVIC s’han realitzat un total de 35.732 inscripcions.

 Entre les 18h i les 20h, unes 150 persones van assistir al CCVIC Can Pau Raba on van tenir l’oportunitat de fer un tastet d’alguns dels tallers amb contacte directe amb el professor o la persona encarregada d’impartir el taller. Una experiència que va servir perquè els dubtosos o les persones interessades en inscriure’s poguessin tenir informació de primera mà i més enllà d’un tríptic informatiu que podeu consultar en aquest enllaç.

D’aquesta manera es van poder realitzar una mostra de chalk paint, aquarel·la i interiorisme, microgimnàstica amb Marta Torras, ioga amb Marta Vila, sumi-e amb Josep Maria Roma, shiatsu amb Montse Damian o balls llatins amb Pep Hidalgo i Sandra Ribas i com a fi de festa es va comptar amb l’actuació de Santi i Mariona Duet.

+ info: www.vic.cat/ccvic


         05/09/2016

Suggerències de la Setmana

1. Inci de la programació setembre-desembre de Cineclub Vic 

Alerta!! Aquesta setmana s’estrena la programació setembre – desembre 2016 del Cineclub Vic. Una programació que conté diverses joies que us anirem destacant al llarg del trimestre. De moment, aquest dimarts ja comencem forts amb l’última entrega del director japonès Hirokazu Kore-eda “Nuestra hermana pequeña” que ha tornat a guanyar el Premi del Públic a San Sebastian, i dijous el documental musical “Grups”, de Daniel Feixas que, utilitzant el so directe, ens presenta la nova escena musical catalana en petits concerts rodats en diversos llocs de la Plana de Vic. (Aquest documental és de la Col·lecció Docu VICCC, dins la programació de setembre, el mes de la Música a VICCC)

 

2. El divendres 9: La Marxa dels Vigatans

La Marxa dels Vigatans tornarà a inundar de torxes la Plaça Major de Vic aquest divendres. La Marxa és un acte organitzat per Òmnium Cultural i amb direcció artística de Comediants que commemora els fets de 1714 i ens recorda la necessitat de recuperar les llibertats nacionals. Compta amb la participació de centenars de persones de totes les edats i vingudes de tots els pobles d’Osona. Aquest any s’ha marcat el repte d’il·luminar tota la Plaça Major, per aconseguir-ho els participants poden reservar la seva torxa o vareta lluminosa de manera gratuïta a través de la web de la Marxa http://www.marxadelsvigatans.cat/.

 

3. Els CCVIC us conviden a la presentació de la progamació de tardor 

El proper 7 de setembre els CCVIC de la ciutat presentaran les novetats i tota la programació d’aquest nou trimestre amb una jornada plena d’activitats a Can Pau Raba. L’acte de presentació inclourà un tast de tallers gratuït de 18 a 20h i un avanç del nou espectacle de la SSM Bighand.

Aquesta tardor els CCVIC amplien l’oferta d’activitats. A la programació trimestral de TALLERS hi sumen les PROPOSTES CCVIC, una nova línia de programació amb actuacions, sortides, masterclass, experiències, converses i activitats lúdiques

CONSULTEU ELS TALLERS CCVIC TARDOR 2016

CONSULTEU LES PROPOSTES CCVIC TARDOR 2016

 

4. Arrenca el mes de la música a VICCC 

La programació d’aquest mes de setembre s’inicia amb dues exposicions i la projecció d’un documental.

‘Repassant VicSona’. Exposició fotogràfica. Un recull de fotografies de les darreres edicions d’aquesta mostra, amb  un recorregut pels concerts que s’hi han fet. Del 2 al 29 de setembre. Inauguració: Divendres 9 de setembre a les 19h al VicJove.
‘Espais efímers de la música’. Exposició fotogràfica. El fotògraf Fede Nieto ens mostra els espais efímers de la música: espais de pas, temporals i irrellevants; camerinos, bambolines, back-stage i tarimes que es munten el matí i es desmunten un cop s’ha acabat l’espectacle.  L’exposició es localitzarà al Seminari de Vic, on s’exposarà “LP” i a l’Espai Romeu, on es podrà veure “Cara B”. Inauguració: Divendres 7 de setembre. 19h Espai Romeu i 20h el Seminari Vic.
‘Grups’ de Daniel Feixas. Documental – Col·lecció DocuVICCC. Dins de la programació de Cineclub Vic. 8 de setembre a les 21h. Espai ETC.

 

5. Homenatge a la Rosita Verdaguer.

Un dels elements destacats de la Festa Major del Remei és l’homenatge que es farà a Rosita Verdaguer, persona vinculada al barri del Remei i als Habitatges Montseny durant més de 50 anys, fent, entre altres, de dinamitzadora de la biblioteca dels habitatges, col•laborant amb l’escola, així com sent presidenta i membre activa de l’associació de veïns del barri i dels Habitatges Montseny. Durant l'acte, que es portarà a terme el dia 8 de setembre, es podrà veure una exposició sobre la vida de Rosita Verdaguer i s'inaugurarà la plaça que portarà el seu nom.

Consulta el programa de la Festa Major clicant aquí

 

+ info: http://culturavic.cat/main.asp?opc=3&idi=cat


         02/09/2016

4 propostes culturals per aquest cap de setmana a Vic

1. Festa Major del Remei

Aquest cap de setmana comencen les festes del barri del Remei. El pregó, a càrrec de Jordi Tanyà Pujades, i el XXVI Memorial Montse Vilarrubia, donaran el tret de sortida, avui divendres, a un programa d'actes que s’allargarà fins el 24 de setembre.
El “sopar 3 cultures”, la III Ruta de tapes i el correfoc, són alguns dels actes destacats d’aquest primer cap de setmana de festes.

Consulta el programa complet clicant aquí

 

2. Festa Major de la Serra-de-senferm

El barri de la Serra-de-senferm celebrarà les seves festes els dies 2, 3 i 4 de setembre. L’Associació de Veïns ha preparat un cap de setmana carregat d’actes.
L’obra de teatre “Els arbres; indrets de fugida”, de palangana Teatre, el Sound Ferm, amb Godai Garcia, Greska i The Cabrians i la tradicional bicicletada i arrosada poular són alguns dels plats forts de les festes.

Consulta el programa complet clicant aquí

 

3. Exposicions que s’acaben.

Aquest diumenge finalitzen tres exposicions a la ciutat. Si encara no les heu vist, aquesta és la vostra última oportunitat.

Exposició fotogràfica DÉUS DE QUITRÀ, d'Eugeni Gay; Fins el 4 de setembre a l’Albergueria
Exposició de pintura EMOCIONS TROBADES, de Pratdesaba Ferrés; Fins el 4 de setembre al Casino de Vic
Exposició multidisciplinar L’ESTUDIANT DE VIC. Fins el 4 de setembre al Temple Romà

 

4. Visites gratuïtes a Sant Sebastià

Les visites, que són gratuïtes, oferixen un recorregut per l’interior de la capella on es va portar a terme el Pacte dels Vigatans i per l’espai museístic exterior, on es troben  les figures i personatges protagonistes del Pacte.  Acompanyats per un guia, els visitants poden descobrir què va portar a aquells 9 prohoms vigatans a trobar-se un 17 de maig de 1705, en una ermita recòndita, per pactar les bases d’una aliança en la qual Catalunya jurava fidelitat a l’arxiduc Carles i donava suport militar i logístic a un desembarcament aliat. Una decisió que canviaria per sempre més el destí dels catalans.

Les visites guiades es fan tots els dissabtes de 10 a 14h. i de 16 a 20h. i els diumenges  de les 10 a les 14h

 

 

+ info: http://culturavic.cat/main.asp?opc=3&idi=cat


         01/09/2016

La música protagonista de la programació de VICCC2016

La programació d’aquest mes de setembre s’inicia amb dues exposicions i la projecció d’un documental.

‘Repassant VicSona’. Exposició fotogràfica

Repassant VicSona és un recull de fotografies de les darreres edicions d’aquesta mostra, amb  un recorregut pels concerts que s’hi han fet. Hi han participat grups que després s’han consolidat o que s’han transformat en altres de nous, però també alguns que després no han continuat i que han quedat  en allò que un dia van ser. Tots, però, són o han estat ingredients d’una escena musical rica i diversa, que aquestes imatges volen rememorar.

A Repassant VicSona hi trobareu noms coneguts, des de Nyandú o Bonobos  a Núria Graham, però també  formacions efímeres o menys reeixides. En alguns casos, les fotografies poden servir per recuperar records i moments que corrien el risc de caure en l’oblit.  En d’altres, en canvi, s’evidencien els antecedents de músics que amb el temps han esdevingut exitosos i que, en el seu moment, van aprofitar l’oportunitat que se’ls oferia per mostrar-se i donar-se a conèixer.

Dates de l’exposició: Del 2 al 29 de setembre.
Inauguració: Divendres 9 de setembre a les 19h al Puntjove

‘Espais efímers de la música de Fede Nieto’. Exposició fotogràfica

Els espais efímers de la música, són espais de pas, temporals i irrellevants; camerinos, bambolines, back stage, tarimes que es muten al matí i es desmuntaran un cop acabat l’espectacle, escenaris de teatres utilitzats centenars de vegades per altres, on hi ha la clara línia que distingeix l’indret del no-indret: l’extrem de l’escenari, el graó de la tarima, els centímetres de terra que els separa del públic. Els espais efímers que retrata aquesta exposició són els no-espais definits per l’antropòleg Marc Augé: “Si un espai pot definir-se com un indret d’identitat, relacional i històric, un espai que no pot definir-se com un espai d’identitat ni com relacional ni com històric, es definirà com un no-espai.”

L’exposició es localitzarà en dos espais, per una banda al Seminari de Vic i per l’altra a l’Espai Romeu:

LP (Long Play): L’exposició al Seminari està concebuda com un disc d’onze temes. Manté una coherència estètica retratant onze histories diferents amb els músics com a fil conductor. Instants que amaguen reaccions, conversacions i pensaments durant el procés de treball d’un music.

Cara B: L’exposició a l’Espai Romeu està concebuda com la cara del disc on hi ha el material inèdit, les rareses, els temes que no apareixen a l’àlbum oficial. Tot comença, i acaba, amb la imatge d’un concert on musics i públic viuen un moment gairebé de catarsi. Però què passa abans d’aquesta imatge ? Què passa abans que s’encenguin els llums de l’escenari?. Com és el moment abans d’aquest moment?.

Espais efímers de la música – LP –  Seminari - del 7 de setembre al 31 d’octubre

Espais efímers de la música – cara B – Espai Romeu – del 7 al 30 de setembre

Inauguració: dimecres 7 de setembre a les 19h a l’Espai Romeu i a les 20h al Seminari

‘Grups de Daniel Feixas’. Documental – Col·lecció DocuVICCC

ETC (espai de teatre i cinema) - Passeig de la Generalitat, 46

Grups és un documental musical que vol ser un homenatge a les pel·lícules concert, on és més important el que escoltem que el què veiem. Grups és un concert de petites peces audiovisuals localitzades en qualsevol lloc de la plana de Vic, que emprant la tècnica del "cine directe", ja que està íntegrament rodat i gravat amb so directe. En alguns casos, escoltem versions inèdites de grups de la nova escena musical catalana com: Núria Graham, La iaia, Nyandú, Oques grasses, Els Catarres, entre d'altres.

Però Grups també va més enllà i documenta un canvi generacional. A partir de converses i reflexions entrellaçades de músics de vàries generacions, descobrim diferents punts de vista sobre creativitat, idees i gustos musicals i com actualment, la moguda cultural i musical passa inevitablement per internet i les xarxes socials.

Un documental, dedicat a la música que es fa a la nostra comarca, que forma part de la col•lecció DocuVICCC.

8 de setembre de 2015 a les 21h a l’ETC (espai de teatre i cinema) 

+ info: http://www.viccc2016.cat


         31/08/2016

Cineclub Vic comença el cicle més intens de la seva història

Cineclub Vic comença dimarts 6 de setembre el cicle amb més programació de la seva història. Fins a 24 sessions de dimarts, dijous i diumenge. Aquest és un cicle marcat per les activitats de VICCC 2016 i per les múltiples col·laboracions amb altres entitats, col·lectius i festivals.

Obrirà la programació Nuestra hermana pequeña, nou film de Hirokazu Kore-eda, un habitual de Cineclub. Altres films d’actualitat cinematogràfica són The Tribe, rodada integrament amb llenguatge de signes; la terrorífica It Follows, i una cita cinèfila imprescindible: Hitchcock/Truffaut.

Col·laboracions de cine

Les col·laboracions de Cineclub Vic amb altres entitats es multipliquen durant els cicles de tardor i aquest any en trobem a totes les seccions. Tant a Cineclub i Filmoteca com a les sessions de dijous i diumenge. Es projectaran Rams (El valle de los carneros) amb el Museu del Ter de Manlleu dins de la 6a Mostra de cinema Etnogràfic; 10 años y divorciada i Una amistat inoblidable amb el Festival Protesta; Laurence Anyways, amb la UVic-UCC dins de les activitats transversals “Altres mirades possibles: (Re)pensar des d’una perspectiva de gènere”; La Propera Pell, amb VicDones-SIADOsona dins de la mostra Conegudes (també) a casa; Dies d’agost, amb la cooperativa de mateix nom; Poesia, amb AFMADO pel Dia Mundial de l’Alzheimer,  Elling, amb el la Fundació CMPPO, en motiu del Dia Mundial de la Salut Mental i Secrets from Another Place: Creating Twin Peaks, amb els Reis Catòdics, dins de la 3a Audiència catòdica. I encara queden dues sessions per destacar: la sessió de Pantalla Oberta Caminar amb el pare, de Jordi Lafon i l’homenatge a Michael Cimino amb La puerta del cielo. Aquesta sessió començarà una hora abans de l’habitual, a les 21 h.

Cineclub ViCCC

L’entitat ha participat durant tot l’any dels actes de VICCC2016 a través de diverses projeccions, però durant els propers mesos també en serà protagonista. L’Espai ETC acollirà dos documentals de la Col·lecció DocuVICCC: al setembre, la música de Grups, de Daniel Feixas. Al novembre, una sessió molt especial: Cineclub Vic. Orígens, el documental de Miquel Pérez i Quim Crusellas sobre els primers 20 anys d’història de Cineclub Vic. Durant el mes de novembre tindrà lloc també el Festival Julius dedicat a Vic i el díptic Vic, escenari i plató, on es projectaran els films rodats a Vic Noche de vino tinto i Libertarias.

El Cineclub Xic es fa gran

Les sessions de diumenge de Cineclub Xic segueixen apostant per propostes cinematogràfiques familiars de qualitat. Durant aquest cicle hi trobem pel·lícules que, tot i ser aptes per a totes les edats, busquen atraure l’atenció de nens i nenes un xic més grans: la superheroica Antboy, la cinta d’aventures Al sostre del món; una petita joia que farà època, Son of Rambow; la genial Phantom Boy, Una amistat inoblidable dins del Petit Protesta i, seguint amb la tendència de l’entitat de rescatar antigues joies, després La ventafocs i La princesa promesa, es projectarà Melody, de l’any 1971.

Programació setembre - desembre Cineclub Vic

+ info: http://cineclubvic.com/


         
S'estan mostrant 10 notícies (411-420) de 692
12345678910111213141516171819202122232425262728293031323334353637383940414243444546474849505152535455565758596061626364656667686970Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat
Horari d'atenció al públic de 9:00h a 14:30h.