AGENDA
TOTES LES ACTIVITATS ACTIVITATS FAMILIARS FESTES I FIRES
ARTS ESCÈNIQUES CINEMA CONFERÈNCIES I ACTES LITERARIS
ARTS PLÀSTIQUES CURSOS I TALLERS MISCEL·LÀNIA

Sentir paisatges amb diferents estils

La sala d’exposicions del Col·legi d'Aparelladors de Vic acollirà, del 3 de març al 24 d'abril, l'exposició  "Sentir paisatges amb diferents estils" de Salvador Martell.

 Inauguració: dissabte 3 de març a 2/4 d'1 del migdia.

Sentir paisatges amb diferents estils

Aquesta exposició és el meu reconeixement i homenatge a aquest gènere, sovint oblidat i maltractat.

Vaig començar a pintar paisatges, anant a pintar amb el meu pare, Salvador, als concursos de pintura ràpida. Ja de petit, la meva falta de traça en les arts plàstiques eren palpables, així que els concursos de pintura ràpida no va fer més que ressaltar-ho per culpa de la seva rapidesa. Però en contrapartida, va permetre'm perdre la vergonya de pintar en públic, i va ensenyar-me a encaixar comentaris adversos, ja fossin un: "Què pinta aquest noi?"  o,  "Vols dir que va gairebé aquest xicot?".

La complexitat de pintar paisatges m'ha ensenyat a ser constant i perseverant en el món de l'art, així com a aconseguir dues recomanacions que m'acompanyen sempre: La primera, la del meu pare, qui veient la meva desesperació per la falta de tècnica, va dir-me: "No cal pintar les coses tal com són, tu pinta-les com les sentis". L'altra, la dec a en Carles Vergés, a qui vaig recórrer perquè m'adrecés un xic. Tot i no aconseguir-ho, va saber dir-me: "Abans de saber pintar, has d'aprendre a observar".

L'art em dóna la llibertat intel·lectual, la resta l'agafo jo sempre que puc.

 

Salvador Martell Camprubí.

Data: Del 03/03/2018 al 24/04/2018
Horari: Consultar horaris
Lloc: Col·legi d'Aparelladors de Vic

         Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat
Horari d'atenció al públic de 9:00h a 14:30h.