AGENDA
TOTES LES ACTIVITATS ACTIVITATS FAMILIARS FESTES I FIRES
ARTS ESCÈNIQUES CINEMA CONFERÈNCIES I ACTES LITERARIS
ARTS PLÀSTIQUES CURSOS I TALLERS MISCEL·LÀNIA

El so de les cases. Actuacions al jardí de l'església de Sant Felip

EDNA SEY

Divendres, 1 de Juny:
18.30 | 19.30 | 20.30 h

JAZZ BAND EMVIC

Dissabte, 2 de Juny:
18.30 | 19.30 | 20.30 h

LABORATORI DE VENT EMVIC

Diumenge, 3 de Juny:
11.30 | 12.30 h

ESGLÉSIA DE SANT FELIP (JARDÍ)

Està documentat que, al segle XIV, en aquest indret, hi havia el carrer del Fonollar, que enllaçava el carrer dels Corretgers amb la plaça del Paradís. Al jardí, destaca la barana balustrada del segle XIX, amb gerros de fruites sobre els pilastres.

El convent, fundat el 1714, es coneixia com el casal de la Congregació de l’Oratori de Sant Felip, congregació que va donar nom al gènere musical, ja que a les reunions dels seus membres, ja en època de Felip Neri, s’escenificaven fragments de les Escriptures acompanyades de música i cant.

EDNA SEY

Cantant de The Sey Sisters entre d’altres formacions de soul i gospel de l’escena catalana obre una via en solitari. Presenta el seu projecte més personal, endinsant-se en la composició de les seves pròpies cançons.

Stay Focused és un disc potent i elegant que desprèn amor i positivisme cap a un mateix i envers els altres, perquè per poder estimar, primer ens hem d’estimar a nosaltres mateixes i així poder repartir amor sense temors.

Edna Sey: veu;  Enric Peinado: guitarra i producció

JAZZ BAND EMVIC

La Jazz Band de l’EMVIC és la formació més emblemàtica del Departament de Música Moderna de l’Escola de Música i Conservatori de Vic que justament aquest any celebra el seu vintè aniversari. Integrat per una vintena d’estudiants del conservatori que  afronten un repertori divers d’estàndards i temes del món del jazz. Des dels seus inicis, la dirigeix el  professor Marc Vernis.

LABORATORI DE VENT EMVIC

El creixement, en els darrers anys, dels instruments de vent, i molt especialment del saxo i els metalls han portat, inevitablement, al naixement de noves formacions instrumentals amb alumnes ben joves. El Laboratori de vent n’és un bon exemple. Integrat per una trentena d’alumnes d’entre nou i tretze anys, s’ha convertit en el veritable planter de la Jazz Band del conservatori. Des dels seus inicis, el dirigeix el  professor Guillem Vernis.

Data: Del 01/06/2018 al 03/06/2018
Horari: Veure horaris
Lloc: Església de Sant Felip (jardí)

+ info: http://www.elsodelescasesvic.cat/programacio/esglesia-de-sant-felip/


         Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat
Horari d'atenció al públic de 9:00h a 14:30h.