AGENDA
TOTES LES ACTIVITATS ACTIVITATS FAMILIARS FESTES I FIRES
ARTS ESCÈNIQUES CINEMA CONFERÈNCIES I ACTES LITERARIS
ARTS PLÀSTIQUES CURSOS I TALLERS MISCEL·LÀNIA

El so de les cases. Actuacions a la terrassa de la Casa Masferrer

ALESSIO ARENA

Divendres, 1 de Juny:
18.30 | 19.30 | 20.30 h

ANA ROSI & BART BARENGHI

Dissabte, 2 de Juny:
18.30 | 19.30 | 20.30 h

Diumenge, 3 de Juny:
11.30 | 12.30 h

CASA MASFERRER (TERRASSA)

Terrassa d’estil modernista, però de línia molt clàssica, de finals del segle XIX. Hi destaca la balustrada amb les estàtues, que poetitzen l’espai urbà, al qual estan perfectament integrades.  Les escultures simbolitzen les quatre estacions: L’hivern, representat per l’home vell; la tardor, per una noia que porta un cistell ple de fruits al braç; l’estiu, com un xicot jove que porta un ram d’espigues, i la primavera, com una noia que porta un cistell de flors. Alhora representen els germans Masferrer i Arquimbau,  promotors de l’Esbart de Vic, establert el 1867, un dels puntals de la Renaixença al país.

ALESSIO ARENA

Cantant i escriptor s’ha format a Itàlia i a Espanya. Alessio Arena publica a Barcelona els seus primers discos amb els quals proposa una barreja inèdita de llengües i tradicions musicals. Això també passa a les seves  novel·les (tres de publicades. La més recent, l’ha publicat ala prestigiosa editorial italiana Neri Pozza) una Aquestes obres es  caracteritzen per una  escriptura original i visionària al servei de narracions i personatges valents.

L’Alessio Arena se situa a mig camí entre la cançó d’autor i la world music més visceral. El jove chansonnier del històric barri napolità Rione Sanità pinta a la seva obra els  paisatges invisibles d’un nou cançoner mediterrani.

ANA ROSSI & BART BARENGHI

El repertori d’Ana Rossi i el guitarrista Bart Barenghi el formen cançons de l’Uruguai, Argentina, Mèxic, Xile, Perú, Veneçuela, Brasil… de Castella i de Catalunya, i  composicions pròpies. Una mirada subtil i sensible de les cançons que creen un diàleg entre les lletres i els ritmes que et transporten als paisatges d’on venen, amb la frescor de la interpretació en viu.

Ana Rossi forma part de UNA cordes i veu, de Coetus i de Gafieira Miúda, entre d’altres

Data: Del 01/06/2018 al 03/06/2018
Horari: Veure horaris
Lloc: Casa Masferrer (terrassa)

+ info: http://www.elsodelescasesvic.cat/programacio/casa-masferrer-terrassa/


         Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat
Horari d'atenció al públic de 9:00h a 14:30h.