AGENDA
TOTES LES ACTIVITATS ACTIVITATS FAMILIARS FESTES I FIRES
ARTS ESCÈNIQUES CINEMA CONFERÈNCIES I ACTES LITERARIS
ARTS PLÀSTIQUES CURSOS I TALLERS MISCEL·LÀNIA

Exposcició MATERIES

La sala d'exposicions del Col·legi d'Aparelladors de Vic acollirà, del 24 de novembre al 22 de desembre, l'exposició  "Matèries" d' Àngels Jordà.
 
Us convidem a visitar-la i a l'acte d' inauguració, que tindrà lloc el proper dissabte  24 de novembre a les 12 del migdia.

Matèries,  d'Àngels Jordà
El camí d’accés a la precisió del detall inadvertit que fulgura en l’atzar d’un corriol, en una paret, ja l’havíem començat amb goig el 2016 en l’exposició Rastres en aquest mateix lloc. I abans encara amb Fragments, Branques i Recorreguts. En efecte, precisió: l’Àngels Jordà és precisa en la mirada, en el gest, en el moviment de cada detall concret que desfà el món referencial i ens endinsa en el món sensorial, conceptual i còsmic de la matèria. Allà on no hi ha res, o poc, o just un senyal, un séc en una paret, un filament, qualsevol fragment mínim del món que ens envolta, l’Àngels Jordà hi veu un cosmos que ultrapassa el món tangencial i ens aboca la mirada i l’ànima als confins dels nostres planetes interiors. La seva mirada commou els ulls, la pell i la respiració: sempre convida. Convida a mirar de nou el món condensat en un mil·límetre de realitat, convida a traspassar el límits de la narrativitat i a accedir al ritme poètic de la matèria viva, de la matèria vivificada…

 

Pep Paré

Data: Del 24/11/2018 al 22/12/2018
Horari: Veure horaris
Lloc: Col·legi d'Aparelladors d'Osona - Rambla del Passeig, 71

         Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat
Horari d'atenció al públic de 9:00h a 14:30h.