AGENDA
TOTES LES ACTIVITATS ACTIVITATS FAMILIARS FESTES I FIRES
ARTS ESCÈNIQUES CINEMA CONFERÈNCIES I ACTES LITERARIS
ARTS PLÀSTIQUES CURSOS I TALLERS MISCEL·LÀNIA

Àgora Vic

L’objectiu principal d’ÀGORAVIC és convidar a la gent a obrir nous espais de reflexió sobre nosaltres mateixos i el món que ens envolta.

El 23 de febrer del 2019 a la tarda, la ciutat de Vic acollirà la quarta edició d’ÀGORAVIC, organitzada per la Plataforma Mestres de Vida en col·laboració amb l’Ajuntament de Vic.

En total, es faran 20 conferències sobre desenvolupament interior, repartides per 4 espais emblemàtics de la ciutat – Orfeó Vigatà, Temple Romà, auditori de la Fundació Antiga Caixa Manlleu i Casino de Vic, i seran impartides per alguns dels professors de més renom al nostre país.

Totes les conferències s’impartiran la tarda del dissabte 23 de febrer de les 16h a les 21h. Al programa hi trobareu els horaris, el títol de les conferències amb els noms dels ponents i l’espai on s’imparteixen.

Tal i com ja es va fer l’any passat, hi haurà instal·lada una carpa a l’entrada de la Plaça Major on hi podreu trobar tríptics amb tota la informació d’ÀgoraVic inclòs un planell de la ciutat amb els espais on es fan les conferències. L’assistència a les conferències és gratuïta i no cal fer reserva prèvia. A la sortida de les ponències, hi podreu trobar llibres, informació de cursos dels ponents i també una capsa on la gent podrà fer aportacions voluntàries per tal d’ajudar econòmicament a l’organtizació de l’esdeveniment

A més, aquest any, com a novetat, el diumenge 24 de febrer es faran uns tallers vivencials, on es podran posar en pràctica els coneixements impartits a les conferències. Els tallers es realitzaran en dos centres cívics cedits per l’Ajuntament: el centre cívic de Can Pau Raba i el centre cívic El Montseny, tots dos a la mateixa ciutat de Vic. A l’enllaç de l’inici d’aquesta pàgina hi trobareu els horaris, els continguts i els professors que els impartiran.

 

Consulta la programació completa en l'enllaç que trobaràs a continuació

Data: 23/02/2019
Horari: Veure horaris
Lloc: Diversos espais

+ info: http://www.mestresdevida.cat/


         Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat
Horari d'atenció al públic de 9:00h a 14:30h.