AGENDA
TOTES LES ACTIVITATS ACTIVITATS FAMILIARS FESTES I FIRES
ARTS ESCÈNIQUES CINEMA CONFERÈNCIES I ACTES LITERARIS
ARTS PLÀSTIQUES CURSOS I TALLERS MISCEL·LÀNIA

Visita guiada ‘Les Joies dels barris al MEV’

La darrera visita del cicle de visites guiades ‘Mirades Singulars des dels Barris’ tindrà lloc aquest dissabte 23 de febrer i servirà per descobrir quines peces del Museu Episcopal guarden relació directa amb els barris de la ciutat de Vic.

 
En aquest darrer recorregut, es comptarà amb la col·laboració del Museu Episcopal de Vic que ha estat l’encarregat de seleccionar aquelles peces del museu que es vinculen directament amb els barris de la ciutat.

 
Les visites als barris, organitzades des de l’Oficina de Turisme de l’Ajuntament de Vic juntament amb Xavier Cervera, de Fòrum Vicus, es van iniciar la temporada 2016-2017 amb un gran èxit entre els residents. A causa de la bona acollida, aquesta edició que acaba aquest mes es va iniciar fa un any amb la finalitat de destacar espais singulars de diversos barris vigatans. La regidora de Turisme, M. Carme Bover, recorda que “aquest cicle de visites guiades des dels barris ha estat una iniciativa per a posar en relleu el patrimoni històric i cultural de l’entorn més proper nostre i d’aquesta manera conèixer i entrar a fons en diferents espais de la ciutat de Vic”.

 
La visita sortirà el proper dissabte a les 5 de la tarda des de l’Oficina de Turisme de Vic. El preu de la visita guiada és de 4 euros per adults i majors de 12 anys, mentre que pels nens menors de 12 anys és gratuït.

 
Per tal de participar és imprescindible reservar prèviament al 938862091 o enviar un correu a turisme@vic.cat. 

Data: 23/02/2019
Horari: 17:00h
Lloc: Sortida des de l'Oficina de Turisme


         



Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat
Horari d'atenció al públic de 9:00h a 14:30h.