AGENDA
TOTES LES ACTIVITATS ACTIVITATS FAMILIARS FESTES I FIRES
ARTS ESCÈNIQUES CINEMA CONFERÈNCIES I ACTES LITERARIS
ARTS PLÀSTIQUES CURSOS I TALLERS MISCEL·LÀNIA

Exposició DIBUIXOS D'ARQUITECTE

Els dibuixos d’Emili Donato representen no només una projecció de la seva visió d’arquitecte, sinó també una mirada particular de l’acte creatiu.

Horaris de visita:
                           de dimarts a dissabte: matí de 11 a 1;  tarda: de 6 a 8
                           diumenges: tarda de 6 a 8

Els dibuixos d’Emili Donato representen no només una projecció de la seva visió d’arquitecte, sinó també una mirada particular de l’acte creatiu. El seu extraordinari domini tècnic esdevé el vehicle per mostrar, alhora, la racionalitat pròpia de l’arquitectura i la força creadora de les formes. Així, geometria, línies rectes i corbes, plànols i perspectives es combinen amb la presència –o absència- de punts d’il·luminació, variacions d’una determinada estructura formal, apunts i esbossos que responen potser a una idea fugissera, traços ràpids no exempts d’espontaneïtat o la combinació de línies i taques de tinta negra amb tocs de color.

Si Rem Koolhaas manté que l'aquitectura és una professió perillossa, ja que s'instal·la entre l'omnipotència própia del creador - un demiürg de forme i d'espais - i la limitació de les actuacions concretes, els dibuixos de l'Emili Donato poden ser vistos com la constatació d'un reexit desafiament arquitectònic i, alhora, com un excel·lent assoliment creatiu, resultat d'una intensa destil·lació a partir de les emocions.

Miquel Bardagil

Data: Del 06/04/2019 al 06/05/2019
Horari: Veure horaris
Lloc: Temple Romà

+ info: https://patronatestudisosonencs.cat/ca/agenda/detall/Inauguracio-Exposicio-dEmili-Donato-al-temple-Roma


         Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat
Horari d'atenció al públic de 9:00h a 14:30h.