AGENDA
TOTES LES ACTIVITATS ACTIVITATS FAMILIARS FESTES I FIRES
ARTS ESCÈNIQUES CINEMA CONFERÈNCIES I ACTES LITERARIS
ARTS PLÀSTIQUES CURSOS I TALLERS MISCEL·LÀNIA

Un quadre, un conte

CAP+ART dóna nom a un treball que va començar fa uns anys d’una manera autodidacta, pintant sobre tela, barrejant pintura amb diferents material reciclats, principalment càpsules de cafè, colorants i tints naturals (marro del cafè, curri, canyella, colorant alimentari...) i altres elements per donar cert volum o textures com el paper o la sorra i utilitzant com a suport del quadre fusta de palets.

Aquest quadres, fets en la intimitat , fa pocs mesos van començar a ser mobservats per altres ulls més imparcials que no pas els de la família o els amics, un camí que no m’havia plantejat fins ara. Aleshores se’m va acudir un experiment. Com veieu, cada quadre està acompanyat d’un conte. Cada conte ha estat escrit lliurement segons una interpretació personal de qui ha fet els contes. És a dir, per una banda els quadres han estat pintats amb una inspiració personal i per una altra banda se’ls ha afegit un text amb una altra interpretació lliure.

Ens agradaria que també vosaltres feu aquest experiment, mireu, llegiu i imagineu. Esperem que us divertiu... Si algú al mirar i llegir té ganes de comentar alguna cosa pot escriure al correu o al llibre de visites. Però en qualsevol cas, només dir-vos: GRÀCIES PER MIRAR, LLEGIR I IMAGINAR AMB NOSALTRES !

Anna Puigdomènech Berenguer i Pep Homar Giol
capmesart@gmail.com

Data: Del 02/05/2019 al 03/06/2019
Horari: Consultar horaris Biblioteca Joan Triadú
Lloc: Espai Romeu – Biblioteca Joan Triadú

         Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat
Horari d'atenció al públic de 9:00h a 14:30h.