AGENDA
TOTES LES ACTIVITATS ACTIVITATS FAMILIARS FESTES I FIRES
ARTS ESCÈNIQUES CINEMA CONFERÈNCIES I ACTES LITERARIS
ARTS PLÀSTIQUES CURSOS I TALLERS MISCEL·LÀNIA

INE GÜEMES & JUAN NAZAR

DIUMENGE
19
INE GÜEMES & JUAN NAZAR
Cantautor, Argentina
19:00h 
TAQUILLA INVERSA
 

Tots dos cantautors, Ine i Juan parteixen de Patagònia, Argentina,  per fer una gira per Europa al 2019. Tocant les seves cançons alternant entre format solista i duo, en una versió despullada de les seves obres.

Ine Güemes, guitarrista i compositora argentina, va començar la seva carrera solista el 2013 amb el llançament del seu primer àlbum "Ahí va!". Presentant-lo en diversos escenaris de la ciutat de Buenos Aires i de tot Argentina.

Al desembre de 2016 va llançar "Corazón de Alcaucil", el seu segon àlbum. Un gran nombre de músics van ser convidats a participar en l'enregistrament; com Kevin Johansen, Nico Bereciartua i Ainda Duo. La música d'Ine passa per diversos estils com el folk (guitarres acústiques amb afinacions obertes, slides, banjos i mandolines) swing, bossa i funk.

A principis de 2018, Ine Güemes es va mudar Patagònia, on està gravant el seu proper àlbum, que sortirà aviat. El primer avançament de l'àlbum es diu "Cabaña", inspirat en la naturalesa de la seva nova llar (Boscos, muntanyes, llacs que envolten Bariloche, Patagonia).

Juan Nazar, guitarrista, compositor i productor musical, nascut a Bariloche, Patagonia Argentina. Durant el 2016 va publicar el seu primer àlbum, "Diente de León" i el va presentar en diferents llocs d'Argentina. Un àlbum compost inspirat i dedicat a la natura. El 2017 va llançar dos singles en viu per YouTube: "Nena Hindú" i "2Bi", en format trio amb Guillermo O'connor i Yago Escrivà (Ainda Dúo).

El mateix any va estar de gira, en format unipersonal, com a músic ambaixador del projecte internacional: "Ruta Andina", actuant en escenaris al nord d'Argentina, Bolívia, Perú, Equador, Colòmbia i Mèxic. En la mateixa gira, va llançar dos vídeos en viu a YouTube com a part de "La Guarida Sessions" a Cuenca, Equador. "Luna del monte" i "Canción del rió y el condor", la segona en format duo amb Roberto Ávila (compositor equatorià). La música de Juan utilitza la composició de cançons com una forma de viatjar a través de diversos gèneres, principalment el folklore argentí i la gent que es mou cap al rock, la bossa nova i altres. Actualment es troba en procés de gravar el seu segon àlbum que es publicarà entre 2018 i 2019.

Data: 19/05/2019
Horari:
Lloc:

+ info: http://www.jazzcava.com/


         Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat
Horari d'atenció al públic de 9:00h a 14:30h.