AGENDA
TOTES LES ACTIVITATS ACTIVITATS FAMILIARS FESTES I FIRES
ARTS ESCÈNIQUES CINEMA CONFERÈNCIES I ACTES LITERARIS
ARTS PLÀSTIQUES CURSOS I TALLERS MISCEL·LÀNIA

ArtdePas. Guillem Soler

GUILLEM SOLER
Pop-rock, Vic
19:00h 
ARTDEPAS PL. CARBÓ

TOTEM és el projecte i primer treball de Guillem Soler, ex-membre de Paula Valls, FunkyStep & The Sey Sisters, Dijous Paella, TDS i Miyagui. Un recull de temes que busquen l’equilibri entre la ment i el cor florint des de la inspiració i solidificant-se amb l'ajuda d'arranjaments que potencien la dinàmica i l’expressió dels temes.

Un conjunt de cançons, de diversos colors i impressionistes, influenciades generalment per música americana i anglesa, i utilitzant estructures simples per arribar més fàcilment a l’oient.

La formació enregistrada de TOTEM la componen: violins (Coloma Beltran), saxo tenor (David Nuri), trompeta (Pol Padrós), veu i cors (Guillem Soler), guitarres elèctriques (Quim Abramo) i acústiques (Guillem Soler), percussions i bateria (J.C. Aguerri), contrabaix (Franco Molinari) i piano i teclats (Guillem Soler).

En el disc també trobem varietat de col·laboracions: La Judit Puigdomenech a Silent Kiss, En Roger Usart a Came Back i en Ferran Massagú fent la coproducció electrònica de FTW.

​Es preveu la sortida de LP al mes de setembre de 2019 i el llançament de 3 senzills, tant en llengüa catalana com anglesa, entre els mesos de maig i juny de 2019, amb la discogràfica RGB.

ArtdePas: Cicle de concerts co-organitzat amb el Departament de Cultura de l'Ajuntament de Vic.

Data: 16/06/2019
Horari: 19:00h
Lloc: Plaça del Carbó


         Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat
Horari d'atenció al públic de 9:00h a 14:30h.