AGENDA
TOTES LES ACTIVITATS ACTIVITATS FAMILIARS FESTES I FIRES
ARTS ESCÈNIQUES CINEMA CONFERÈNCIES I ACTES LITERARIS
ARTS PLÀSTIQUES CURSOS I TALLERS MISCEL·LÀNIA

TONY BLACK

DIUMENGE 17
TONY BLACK
Folk-punk, Londres
19:00h
TAQUILLA INVERSA

Tony Black ha estat escrivint cançons des que tenia catorze anys, incorporant influències eclèctiques sense perdre mai de vista el seu amor pels clàssics del pop de dos minuts i mig.

Després de molts anys d'activitat musical d'extens recorregut, des de Aberdeen fins a Marsella, ha estat entretenint a públics diversos en asils i restaurants. Va estar tocant en una gran varietat de grups fins que va formar la seva pròpia banda Tony Black and The Collectors amb els quals ha editat tres àlbums fins al moment: Enthusiasm (2010), Tony Black and The Collectors (2012), i One Less Thing to Carry (2016). El so del Tony ha estat descrit de diverses maneres com: "un encreuament entre Billy Bragg i Bagpuss", "Violent Femmes tocant a Wire i Thomas Mapfumo" o "The White Stripes es troben amb The Proclaimers", però també com "decididament anglès".

Les seves cançons toquen una àmplia gamma de temes, gaudint del ciclisme ('Ridgeback'), del transport públic ('Escalator'), dels treballs diürns ('Not interested'), de la nostàlgia ('Old Things'), les preocupacions mediambientals. ('Scientists'), i fins i tot una mica de romanç ( 'My wife').

Data: 17/11/2019
Horari: 19:00h
Lloc: Jazz Cava

+ info: http://www.jazzcava.com


         Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat
Horari d'atenció al públic de 9:00h a 14:30h.