AGENDA
TOTES LES ACTIVITATS ACTIVITATS FAMILIARS FESTES I FIRES
ARTS ESCÈNIQUES CINEMA CONFERÈNCIES I ACTES LITERARIS
ARTS PLÀSTIQUES CURSOS I TALLERS MISCEL·LÀNIA

HEMIOLA TRIO

DIUMENGE 24
HEMIOLA TRIO
Jazz, Catalunya
19:00h
TAQUILLA INVERSA

El trio es presenta amb una línia estètica marcada i definida per les composicions de Tempe Hernández i per la interpretació d'aquests reconeguts músics de l'escena de jazz de la ciutat de Barcelona Sergi Sirvent i Oscar Domènech.

Interpreten composicions originals amb clares influències folklòriques i amb colors més contemporanis de l'actualitat. L'accent en els contratemps en clau de groove li donen caràcter i força a la formació clàssica de piano trio generant una sonoritat més contemporània. El trio radicat a la ciutat de Barcelona interpreta composicions originals i melodies populars, permetent un espai molt ampli per a la improvisació.

Les composicions originalment per a sextet, interpretades per l'Ensamble Colectivo al costat de Fredrick Carlquist, Miguel Villar, Juan de Diego, Guillermo Klein i Dani Dominguez van ser adaptades per a la formació de Hemiola Trio i registrades al disc "Poncho Negro" que s'ha editat sota el segell discogràfic Fresh Sound New Talent (2019).

Aquest treball que aquí presenta Hemiola Trio és un conjunt d'improvisacions lliures que van ser registrades el mes de gener del 2019 durant la sessió de gravació "Poncho Negro". Aquestes improvisacions integren part del món sonor del grup. El disc "Tres parts d'una mateixa", és una obra musical amb fluïdesa en les interpretacions i dinamisme en el diàleg entre els músics.

Sergi Sirvent piano | Tempe Hernández contrabaix | Oscar Doménech batería

Data: 24/11/2019
Horari: 19:00h
Lloc: Jazz Cava

+ info: http://www.jazzcava.com


         Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat
Horari d'atenció al públic de 9:00h a 14:30h.