AGENDA
TOTES LES ACTIVITATS ACTIVITATS FAMILIARS FESTES I FIRES
ARTS ESCÈNIQUES CINEMA CONFERÈNCIES I ACTES LITERARIS
ARTS PLÀSTIQUES CURSOS I TALLERS MISCEL·LÀNIA

PARLAR AMB EL PLAER

PARAULES A COR OBERT 
Activitats públiques en el marc de l’exposició En el nom de la mare, en el nom de la terra

Les activitats tindran lloc a ACVIC (Sant Francesc, 1 Vic) si no se n’especifica un altre.

Cicle de trobades amb creadores que volen compartir una escriptura que s’origina en l’experiència viva i que vol transmetre les fonts de coneixement que van trobant al llarg del seus diversos itineraris de vida i de creació.

Són escriptures que enllacen amb una genealogia femenina de la paraula que no ha renunciat mai a desplegar-se lliurement; vulnerable però arrelada a la font portadora de sentit que és la llengua mare, la llengua viva. Escriptura a cor obert que dóna veu a molts temes que han estat tabús i dels que ara volem parlar i saber-ne més: les experiències femenines del coneixement i la transcendència, el plaer femení independent, la mística activista, i la vivència de l’amor universal.


Dijous 12 de març a les 19.00 h
PARLAR AMB EL PLAER
Mireia Sallarès
Presentació de llibre Muertes Chiquitas: Un ensayo documental sobre el orgasmo
a la Llibreria Foster and Wallace (de la Riera, 20 Vic)

Presentació de la segona edició de Las Muertes Chiquitas. Un ensayo documental sobre los orgasmos (editorial Arcadia) de Mireia Sallarès, publicat per primera vegada el 2010. El llibre completa el documental homònim de l’artista i és part del projecte que va realitzar en territori mexicà entre el 2006 i 2009. A partir d’una pregunta sobre l’experiència de l’orgasme, Mireia Sallarès es presenta en primera persona i conversa amb 30 dones molt diverses que comparteixen reflexions vivencials. El plaer és el fil conductor a través del que es despleguen molts altres temes importants en la vida d’aquestes dones com la sexualitat, la violència, la mort, l’ecologia, l’amor, la malaltia, l’espiritualitat i el compromís de l’art amb les realitats de cada una. Paraules que transmeten “vida viscuda, un material que Mireia Sallarès situa sempre al centre de la seva obra i considera que la UNESCO hauria de declarar “patrimoni de la humanitat””.

 

Data: 12/03/2020
Horari: 19:00h
Lloc: Llibreria Foster & Wallace

+ info: https://www.acvic.org/ca/programacio-de-cursos/3019-activities-related-to-the-exhibtion-en-el-nom-de-la-mare,-en-el-nom-de-la-mare-terra


         Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat
Horari d'atenció al públic de 9:00h a 14:30h.