AGENDA
TOTES LES ACTIVITATS ACTIVITATS FAMILIARS FESTES I FIRES
ARTS ESCÈNIQUES CINEMA CONFERÈNCIES I ACTES LITERARIS
ARTS PLÀSTIQUES CURSOS I TALLERS MISCEL·LÀNIA

Dibuixar el temps

Exposició coorganitzada amb l'Escola d'Art de Vic, Escola Superior de Disseny i d'Arts Plàstiques de Catalunya i la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona.
Amb la col·laboració de l'Editorial Camí de Marges.

Fotografia: Fina Padrós. Espiral II. Guix sobre pedra. 300 x 300 cm aprox. Montesquiu (2001)

Amb la participació d'Alba Puigoriol, Àngels Viladomiu, Anna Rovira, Anouk Mora Madrid, Antònia Vilà, Bruna Hernaiz Mora, Carlos Valilla, Carme Collell, Carmen García, Eloi Puig, Enric Naranjo, Eugènia Agustí, Fina Tuneu, Gina Giménez, Jana Riera, Joan Furriols, Joaquim Cantalozella, Jordi Lafon, Jordi Morell, Jordi Urbón, Lis Teixidó Balmes, Manolo Gómez, Maria Cusachs, Maria Casals, Marià Dinarès, Maria Morral, Marta Negre, Mia Carol Bruguera, Montse Carreño, Montserrat Ras Mallorquí, Montsita Rierola, Naia Lisa Flò, Núria Ayats, Núria Fernández, Oriol Rufí, Òscar Padilla, Paula Yespes, Pep Montoya, Pere Moral, Pilar Farrés Rocadembosch, Quique Giménez, Rafael G. Bianchi, Rita Quadrado, Salamatu Musah, Teresa Blanch, Teresa Pera, Tomàs Lluc, Ton Granero i Toni Garcia.

Dibuixar el temps és una exposició d’homenatge a Fina Padrós (1968-2019), que es presenta a l’Escola d’Art de Vic amb obra de l’artista i, a ACVic Centre d’Arts Contemporànies on, a part d’alguns dels seus treballs, també s’hi pot veure peces artístiques d’amigues, amics, companyes, companys i familiars que han volgut sumar-s’hi amb un treball que els vinculi amb el seu record. L’exposició va acompanyada d’una publicació que permet ampliar el relat de la mostra amb més documentació gràfica de l’obra de Fina Padrós i tres textos: de Marta Negre, Jordi Pou i la mateixa artista.

Com representar amb l’obra mateixa l’acumulació i l’amuntegament dels dies viscuts amb les seves durades, sensacions i visions? Un rere l’altre, un sobre l’altre, un que esborra l’altre, i després el següent, i el de després, i l’ara, el d’abans. I, tot d’una, et descobreixes embadocat mirant com es mouen unes fulles o unes arrugues en els llençols, i t’adones que ha fugit el temps mentre descobreixes un gat que travessa el pati, o veus que tot succeeix alhora, sense poder-hi posar ordre, ni fre. O és que potser no n’hi ha, d’ordre possible.

Fina Padrós 

Horari:
De dimarts a divendres de 10.00 a 13.00 h i de 17.00 a 19.00 h
Dissabtes de 11.00 a 14.00 h i de 17.00 a 19.00 h
Festius tancat

Data: Del 02/06/2020 al 13/06/2020
Horari: Veure horaris
Lloc: ACVic Centre d'Arts Contemporànies

+ info: https://www.acvic.org/ca/


         Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat
Horari d'atenció al públic de 9:00h a 14:30h.