AGENDA
TOTES LES ACTIVITATS ACTIVITATS FAMILIARS FESTES I FIRES
ARTS ESCÈNIQUES CINEMA CONFERÈNCIES I ACTES LITERARIS
ARTS PLÀSTIQUES CURSOS I TALLERS MISCEL·LÀNIA

La noia sense mans

La noia sense mans // Sebastien Laudenbach, França 2016

L'adaptació cinematogràfica d'un conte poc conegut recollit pels germans Grimm es converteix en una pel·lícula protagonitzada per un personatge femení arquetípic, sotmès als dilemes vitals de fer-se gran, i que haurà de superar obstacles interposats pels personatges masculins. 

Al llarg del relat la jove protagonista aprèn a ser autònoma, a emancipar-se i a reaccionar a les diverses situacions que s'anirà trobant. Aquesta cinta presenta, a través d´una estètica molt poètica, un argument que podria ser titllat de políticament incorrecte. El que en realitat planteja la pel·lícula, igual que la rondalla d'on procedeix, és una qüestió simbòlica interessant: sense mans no és possible conduir el timó de la pròpia existència. Se'n sortirà la noia? 

Sebastien Laudenbach 

Cineasta i il·lustrador (1973, Arras), estudia a l'École Nationale des Arts Decoratifs (EnsAd) a París, i hi continua vinculat ensenyant com a professor. Després d´especialitzar-se en la realització de curtmetratges d'animació i altres peces de format breu (tràilers de pel·lícules, videopoesia) treballa durant molts anys en La jove sense mans, el seu primer llargmetratge, un treball entre el dibuix i el teatre d'ombres. Pel·lícula programada en col·laboració amb el Casino de Vic i el Festival Flic dins dels actes del Festival Flic a Vic.

Producció: Les Films Sauvages, Les Films Palléas
Guió: Sébastien Laudenbach, a partir de l´obra dels germans Grimm
Música: Oliver Mellano
Durada: 1 h 16 min
Intèrprets: Animació

Venda d'entrades al web de l'Atlàntida

 

Data: 13/10/2020
Horari: 21.30 h
Lloc: L'Atlàntida - Sala 2

+ info: www.cineclubvic.com


         Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat
Horari d'atenció al públic de 9:00h a 14:30h.