AGENDA
TOTES LES ACTIVITATS ACTIVITATS FAMILIARS FESTES I FIRES
ARTS ESCÈNIQUES CINEMA CONFERÈNCIES I ACTES LITERARIS
ARTS PLÀSTIQUES CURSOS I TALLERS MISCEL·LÀNIA

Pianíssim amb Xavi Torres

22è Alhambra Festival Jazz Vic

El Pianista valencià Xavi Torres és un dels músics més destacats i amb més projecció de l’escena jazzística europea. Resident a Amsterdam, col·labora amb grans músics d’arreu del món i ha finalitzats el Màster de Jazz i la Llicenciatura de Clàssic al Conservatorium van Amsterdam, després de graduar-se a l’ESMUC de Barcelona. Reconegut a nivell internacional, ha estat el segon músic de l’estat espanyol de la història que ha participat com a solista a la final de la prestigiosa Thelonious Monk Jazz Piano Competition a Washington DC.
Ha enregistrat quatre discs com a líder i ha tocat amb músics com Alerx Sipiagin, Dick Oatts, Terell Stafford, Nir Felder, Rosanne Philippens, Ben van Gelder o Tineke Postma, entre d’altres.

El nou disc Curiosity (Just Listen Records, 209) està format per una gran varietat d’estils i textures tocades amb llibertat i singularitat. Una nova proposta de piano solo que recull diverses composicions originals que combinen el Groove d’una chacarera argentina amb l’harmonia de Mahler o alguns ritmes africans. De la composició més estricta a la llibertat absoluta, passant per moments de bogeria, tensió i delicadesa.

 

Compra d’entrades a https://entradium.com/ca/organizers/la-jazz-cava-vic

 

Data: 16/10/2020
Horari: 20.00 h
Lloc: Prat d'en Galliners, 1

+ info: http://www.festivaljazzvic.cat


         Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat
Horari d'atenció al públic de 9:00h a 14:30h.