AGENDA
TOTES LES ACTIVITATS ACTIVITATS FAMILIARS FESTES I FIRES
ARTS ESCÈNIQUES CINEMA CONFERÈNCIES I ACTES LITERARIS
ARTS PLÀSTIQUES CURSOS I TALLERS MISCEL·LÀNIA

Guillem Roma, en concert

12 de novembre 2020 

Guillem Roma oferirà un concert exclusiu per a la Sala 4 de L’Atlàntida

Les cançons de Guillem Roma ja coneixen diferents racons de L’Atlàntida, hi han sonat en diferents ocasions, com en la presentació de discos nous o en el tancament de gires. Aquest cop serà diferent i original i servirà per conèixer un nou espai del teatre que el músic osonenc omplirà amb un repertori especial per a l’ocasió, acompanyat d’alguns dels seus músics, com la seva germana Marta Roma al violoncel o Guillem Plana a les guitarres.

Tot i la situació de pandèmia que ha condicionat la vida cultural dels darrers mesos, Guillem Roma no ha parat, ni en ple confinament amb activitats i vídeos a les xarxes, ni a l’estiu amb petits concerts on ha pogut girar amb l’espectacle La constant i la variable. Ara a punt d’acabar l’any i a punt de preparar un nou disc, també acaba una gira amb la qual acomiada un repertori que ha aconseguit connectar amb públics molt variats. Cançons fresques amb altes dosis d’optimisme i una riquesa musical característica que viatja des de les influències dels boleros que cantava el seu avi, fins a les músiques de Mèxic, on ell va viure uns anys, passant per casa nostra i pels sons mediterranis.

En aquesta ocasió, a través d’un concert d’uns quaranta minuts, viatjarem per la màgia d’aquestes cançons amb l’objectiu de connectar amb l’essència de cada una d’elles, amb la complicitat dels músics i les ganes de poder compartir els poders de la música per fer-nos una mica més feliços en aquests temps complicats que estem vivint.

Data: 12/11/2020
Horari: 21:30h
Lloc: Sala 4. L'Atlàntida digital / Virtual

+ info: http://www.latlantidavic.cat


         Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat
Horari d'atenció al públic de 9:00h a 14:30h.