AGENDA
TOTES LES ACTIVITATS ACTIVITATS FAMILIARS FESTES I FIRES
ARTS ESCÈNIQUES CINEMA CONFERÈNCIES I ACTES LITERARIS
ARTS PLÀSTIQUES CURSOS I TALLERS MISCEL·LÀNIA

La ferida

Exposició "La Ferida" de l'artista Mireia Tysoe
A cura d'Anna Palomo
L'exposició es podrà visitar del 22 de gener al 28 de febrer

Les pintures que configuren l'exposició La Ferida, de Mireia Tysoe, parlen de la comunicació entre el nostre món interior i el món exterior, el límit, i com la consciència d'aquesta connexió intensifica un sentit del "jo" necessari per viure plenament. Connectar amb el que hi ha a l'interior de cadascun de nosaltres és transformador i ens permet enfrontar-nos a les nostres pròpies ombres per, d'aquesta manera, entendre'ns millor i crear vincles més forts amb el món que ens envolta.

La Mireia Tysoe és una artísta britànica-catalana. Va néixer i créixer a Anglaterra, on va estudiar disseny al Goldsmiths College de la Universitat de Londres, abans de traslladar-se a viure a Barcelona el 2005. L'any 2011, va fer un màster de tres anys en artteràpia al Metàfora Centre d'Estudis d'Artteràpia, afiliat a la Universitat de Barcelona. Això, més el fet de ser mare de dos nens petits, li va servir d'inspiració per a la seva obra artística.
Ha fet tallers a Metàfora sobre el seu procés artístic. La seva obra es basa en el concepte dels móns interiors i en la seva formació en artteràpia.

Data: Del 22/01/2021 al 28/02/2021
Horari: De dimarts a diumenge de 18 a 20 h i dissabtes d'11 a 13 hores.
Lloc: Temple Romà

+ info: https://patronatestudisosonencs.cat/ca/agenda/detall/Exposicio-La-ferida-de-Mireia-Tysoe


         Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat
Horari d'atenció al públic de 9:00h a 14:30h.