AGENDA
TOTES LES ACTIVITATS ACTIVITATS FAMILIARS FESTES I FIRES
ARTS ESCÈNIQUES CINEMA CONFERÈNCIES I ACTES LITERARIS
ARTS PLÀSTIQUES CURSOS I TALLERS MISCEL·LÀNIA

Presentació del llibre "Els salaris de la ira" de Miquel Puig

Miquel Puig és doctor en Economia i actualment exerceix de regidor de l'Ajuntament de Barcelona. La seva carrera professional s'ha desenvolupat tant al món públic com en el privat. Ha ocupat diversos càrrecs a la Generalitat, els quals el de director general d'Indústria, el de comissionat per a la Societat de la Informació i el de director general de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. Col·labora regularment amb mitjans de comunicació i és autor de diversos llibres d'economia aptes per a tots els públics.

Ara acaba de publicar Els salaris de la ira, una reflexió sobre dos fenòmens que ell denomina la Llarga Congelació Salarial i la Gran Disparitat Salarial i en la qual tracta d'establir tres idees:

-Que si els salaris s'han estancat és perquè hi ha massa treballadors.

-Que la desigualtat té molta importància i està en la base de la crisi que travessen en aquests moments les nostres democràcies.

-Que el dilema a què ens enfrontem a l'hora de salvar la nostra democràcia és el de triar entre una democràcia d'iguals amb unes fronteres molt altes o bé una democràcia de castes que distingeixi entre ciutadans amb tots els drets i residents sense tants drets.

A la presentació a Muntanya de Llibres, Puig estarà acompanyat per Jaume Badia, gerent de la Universitat Pompeu Fabra.

Data: 05/10/2021
Horari: 19h
Lloc: Llibreria Muntanya de Llibres


         Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat
Horari d'atenció al públic de 9:00h a 14:30h.