AGENDA
TOTES LES ACTIVITATS ACTIVITATS FAMILIARS FESTES I FIRES
ARTS ESCÈNIQUES CINEMA CONFERÈNCIES I ACTES LITERARIS
ARTS PLÀSTIQUES CURSOS I TALLERS MISCEL·LÀNIA

7 de música

Set exposicions sobre música a Vic, coincidint amb el Mercat de Música Viva.

7 de Música són set exposicions de fotografia sobre música organitzades per Tres-e-u VicClic, una entitat sense ànim de lucre per a la promoció de la fotografia i la música a la nostra comarca. Que tindran lloc del 3 al 28 de setembre.

La música i la fotografia cada vegada són més presents a les nostres vides. Aquestes exposicions estan realitzades gràcies al voluntariat i a les quotes anuals dels nostres socis. El dissabte 3 de setembre a les 11h a Fotofília (carrer Bisbe Morgades, 10) començarà el recorregut per totes set exposicions, on els autors aniran presentant la seva obra. Al final hi haurà refrigeri i una sorpresa musical.

El matí del dissabte 17, coincidint amb el MMVV, hi haurà l’assistència dels autors a cada sala per comentar l’exposició als visitants.

 

Inauguració - 3 de setembre a les 11h

Es realitzarà un recorregut per totes set exposicions, on els autors aniran presentant la seva obra. El recorregut començarà a Fotofília (Carrer Bisbe Morgades, 10), continuarà cap al Cafè Novell, Museu de la pell, Col·legi d’Aparelladors d’Osona, Restaurant de l’Atlàntida, elbart i finalitzarà davant de la Galeria Tres-e-u, a la plaça Gaudí on hi haurà un refrigeri i una sorpresa musical.

Data: Del 03/09/2022 al 28/09/2022
Horari: A consultar a la descripció
Lloc: Centre de Vic

+ info: https://www.treseu.cat/


         Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat
Horari d'atenció al públic de 9:00h a 14:30h.