AGENDA
TOTES LES ACTIVITATS ACTIVITATS FAMILIARS FESTES I FIRES
ARTS ESCÈNIQUES CINEMA CONFERÈNCIES I ACTES LITERARIS
ARTS PLÀSTIQUES CURSOS I TALLERS MISCEL·LÀNIA

5è CONCURS FOTOGRÀFIC COAC-CC a INSTAGRAM

La Demarcació de les Comarques Centrals del COAC convoca el 5è Concurs Fotogràfic COAC-CC, per tal de fomentar la visió de l’arquitectura i impulsar el seu reconeixement dins l’entorn proper dels nostres pobles i ciutats.

El tema de la present edició és "L’OMBRA EN L’ARQUITECTURA"

Els premis són:

* Premi COAC-CC: 200€ + 100€ vals de compra als comerços del Centre Històric de Manresa + 100€ vals de compra als comerços de Vic Comerç

* Premi Centre Històric de Manresa: vals de compra als comerços del Centre Històric de Manresa pel valor de 200€ 

*Premi Ciutat de Vic: vals de compra als comerços de Vic Comerç pel valor de 200€

Per a consultar les bases i més informació cliqueu aquí

Data: Del 09/07/2020 al 15/09/2020
Horari:
Lloc: COAC Osona

+ info: https://www.arquitectes.cat/ca/coac/5e-concurs-coac-cc-instagram


         Comer, beber, amar (Yin shi nan nu)

COMER, BEBER, AMAR
2,00 €

15 d'agost a les 10 del vespre


El reputat director Ang Lee va tornar a Taiwan per explicar una altra història de sentiments i emocions. Aquesta és una agredolça comèdia sobre la vida de Chu, un vell xef de Taipei, vidu i amb tres filles. La seva aparentment vida tranquil·la es complica quan apareix una vídua a l’apartament del costat, un embaràs, una profunda depressió, una mort i un amor veritable.

Data: 15/08/2020
Horari: 22:00h
Lloc: Seminari Vic

+ info: https://cultura.seminarivic.cat/inicio/33-entre-copas.html


         Maria Jaume

DIUMENGE 16
MARIA JAUME
ArtdePas Pl. del Carbó
19:00h
GRATUÏT

El folk acústic i el pop independent en la seva accepció més íntima són els signes d’identitat de Maria Jaume, jove cantautora mallorquina que es presenta amb un grapat de cançons pròximes i sinceres, marcades per unes lletres crues i transparents, amb referents que van de Julia Jackin o Angel Olsen a Miquel Serra, sempre amb un regust mediterrani.

Ha actuat ja en escenaris com Vespres d’Hivern, Tastautors o Mobofest i ha col·laborat amb Salvatge Cor cantant l’emblemàtica “Flor de fusta”, a més de proclamar-se guanyadora a la darrera edició del concurs Sona 9. Amb tots aquests elements, actualment prepara el seu primer àlbum, que veurà la llum el setembre de 2020 sota la producció de Pau Vallvé.

Data: 16/08/2020
Horari: 19:00h
Lloc: Plaça del Carbó

+ info: http://www.jazzcava.com


         Mazoni

MAZONI
12,00 €
Mazoni

10 del vespre
20 d'agost i 21 d'agost

Jaume Pla -podríem dir Mazoni, però diem Jaume Pla- és un artista que es despulla una mica més a cada disc. Si l’anterior, Carn, os i tot inclòs (2017) era espartà en les formes, aquest Desig imbècil aporta doble dosi de sinceritat, aquesta vegada a través de l’energia del rock. En el novè disc d’una carrera musical rica i diversa, Mazoni ens ofereix actitud a raig i textos viscerals, sense domesticar, tot amb una bona dosi de mala llet .

Mazoni: veu i guitarra
Aleix Bou: bateria
Miquel Sospedra: baix

Data: Del 20/08/2020 al 21/08/2020
Horari: 22:00h
Lloc: Pati de l'Os del Seminari Vic

+ info: https://cultura.seminarivic.cat/inicio/34-42-entre-copas.html#/28-dia-20_d_agost


         Inumazigh

DIUMENGE 23
INUMAZIGH
ArtdePas Pl. del Carbó
19:00h
GRATUÏT

Inumazigh és un grup musical originari de Nador, un poble rifeny del Nord del Marroc, amb més de quaranta anys d’història a les seves espatlles.

L’any 1976 es respirava un clima polític difícil, de gran repressió, va ser aleshores quan una colla de joves varen decidir formar el grup per a reivindicar la llengua, els drets i els valors de la cultura amazigha. Les seves cançons parlen d'igualtat entre les persones, la llibertat i la denúncia de les injustícies.

A principis dels anys 90 una part del grup emigra a Catalunya on inicien una nova etapa incorporant músics catalans, però, conservant tant el nom del grup, com la seva raó de ser: exercir d’ambaixadors de la cultura i tradició amazigha. Els últims CD editats en són una bona mostra. L’any 2016 "El Crit" i el 2017 "Tanukra" (L’Aixecament) un clam per a la justícia i la igualtat on recuperen la cançó “Ncc Urayagh a Yemma” (Mare, jo marxo) i l’any 2019 l'últim àlbum "Rif".

Mimoun Zanoun adjun i veu | Pere Sanjurjo baix elèctric | Hassan Bouziane Congas i veu | Abdelaziz Bouziane mandolina i veu | Mohamed Azzouzi guitarra i veu

Data: 23/08/2020
Horari: 19:00h
Lloc: Plaça del Carbó

+ info: http://www.jazzcava.com


         Josep Pedrals i Jaume Coll

JOSEP PEDRALS I JAUME COLL L’ocell al ras i l’ombra que l’atansa
8,00 €

28 d'agost a les 10 del vespre


L’ocell al ras i l’ombra que l’atansa és un diàleg poètic entre Josep Pedrals i Jaume Coll. És també una conversa, entre la poesia i la música.
Josep Pedrals parla amb un vers agradable i àcid i canta la vida amb una ironia embadalida que fa goig de sentir; juga amb el llenguatge per fer-lo encara més honest, es riu de la sensibilitat amb afecte, fa moure les paraules pel cos sencer i es torna tot plegat ritme significador i festa incisiva.

Jaume Coll parla amb una veu sàvia i solvent que ha a acabat esdevenint propia; juga amb gran destresa amb la retòrica per projectar de forma extrordinària imatges i moments, fa viu un món d’emocions i sensacions amb una mirada molt alta.

Data: 28/08/2020
Horari: 22:00h
Lloc: Pati de l'Os del Seminari Vic

+ info: https://cultura.seminarivic.cat/inicio/35-entre-copas.html


         JUDIT NEDDERMANN

JUDIT NEDDERMANN
12,00 €
 

29 d'agost a les10 del vespre

La cantant i compositora Judit Neddermann arriba al Pati de l’Ós amb tres discos publicats en solitari, un disc conjunt amb la seva germana Meritxell Neddermann i una llarga llista de col·laboracions: durant deu anys ha cantat a The Gramophone Allstars, amb qui ha gravat cinc discos, una llarga i estreta col·laboració amb la pianista Clara Peya, els treballs "A propòsit de Muntaner" i "Cançons de la veritat oculta” i la participació en tres produccions teatrals. Amb aquesta trajectòria intensa i prolífica, Judit Neddermann ha deixat de ser una jove promesa per consolidar-se com una de les veus amb més personalitat del panorama musical català.

Judit Neddermann: veu
Arnau Figueres: bateria
Isaac Coll: baix

Data: 29/08/2020
Horari: 22:00h
Lloc: Pati de l'Os del Seminari Vic

+ info: https://cultura.seminarivic.cat/inicio/36-entre-copas.html


         Lu Rois

DIUMENGE 30
LU ROIS
ArtdePas Pl. del Carbó
19:00h
GRATUÏT

Un nou començament, una sacsejada. Remoure’s, reaprendre i transformar-se. Enamorar-se a l’instant de l’estrany que ha arribat per quedarse. I sorprendre’s en descobrir que no és un fre per l’art, ans al contrari: un nou estímul i un impuls que fa emergir un món –també en allò musical- completament ignot i per descobrir.

La cantant, pianista i compositora sabadellenca Lu Rois va debutar l’any 2014 amb el disc “Camí del far”. Vindria poc després l’EP “Cau de lluna” i el segon llarg, “Clarobscur” (2017). En tots ells ja s’intuïen els ingredients que atorguen personalitat a la seva música: una veu trencadissa, un piano còsmic i unes cançons carregades de sensibilitat. Elements que ara es projecten amb més fermesa i prenen noves dimensions en el nou disc “Microcosmos”.

“Microcosmos” gravita sobre la maternitat, en totes les seves cares i accepcions. Celebra la nova vida amb la mirada i el tacte. Obre el cercle amb la dona que acaba de ser mare i el tanca amb la mare absent, posant en escena un ampli ventall de relacions, vincles i refugis. El sentiment dominant d’alegria permet alhora donar veu a silencis, buidors i solituds. Escampa les pors cantant-les al vent. I desprèn, per sobre de tot, amor.

Lu Rois teclat i veu | Santi Careta guitarra eléctrica

Data: 30/08/2020
Horari: 19:00h
Lloc: Plaça del Carbó

+ info: http://www.jazzcava.com


         I per molts més!

Acte institucional del 10è aniversari

El 23 d’abril de 2010 es va inaugurar el complex cultural L’Atlàntida de Vic, un projecte cultural i educatiu que en la celebració del desè aniversari vol dir I PER MOLTS MÉS!, per molts més anys, per molts més espectacles, per moltes més emocions i per molts més projectes compartits. La vesprada culminarà amb un espectacle de dansa vertical de la cia. Delrevés a la façana de L’Atlàntida.

Aforament limitat. El 10 de març s'obrirà el període per solicitar les invitacions.

Data: 25/09/2020
Horari: 20:30h
Lloc: L'Atlàntida

+ info: https://latlantidavic.cat/ca/i-per-molts-mes_54626


         10 anys. 10 hores d'espectacles i activitats

L’Atlàntida celebra el desè aniversari amb una jornada d’actes gratuïts i oberts a tothom

Serà una jornada de deu hores plena de sorpreses, amb un munt d’espectacles i activitats de tots els gèneres artístics per a totes les edats i per a tots els gustos, per viure intensament el desè aniversari de L’Atlàntida.

Entre tots ho hem fet possible, ara toca celebrar-ho!

Data: 26/09/2020
Horari: A partir de les 11h
Lloc: L'Atlàntida

+ info: https://latlantidavic.cat/ca/10-hores-d-espectacles-i-activitats_54607


         
S'estan mostrant 10 activitats (1-10) de 20
12Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat
Horari d'atenció al públic de 9:00h a 14:30h.