AGENDA
TOTES LES ACTIVITATS ACTIVITATS FAMILIARS FESTES I FIRES
ARTS ESCÈNIQUES CINEMA CONFERÈNCIES I ACTES LITERARIS
ARTS PLÀSTIQUES CURSOS I TALLERS MISCEL·LÀNIA

L'Esplendor del gòtic

Coneix les millors peces del gòtic català amb una visita guiada per les sales del museu i la catedral de Vic. 

Visita el tercer dissabte de cada mes.

Data: Del 02/10/2021 al 18/06/2022
Horari: 17:00h
Lloc: Museu Episcopal de Vic

+ info: https://www.museuepiscopalvic.com/ca


         Exposició “L’alliberament de Matthausen”

Horari: 

dimarts - dijous - dissabte: 10:00 - 13:00

dilluns - dimecres - divendres: 17:00 - 20:00

Data: Del 22/04/2022 al 11/05/2022
Horari: A consultar
Lloc: Galeria 3EU (C. del Pont n10)

+ info: http://memoriademocratica.vic.cat


         Landscapes

Pau Codina presenta a L’Atlàntida el seu primer disc en solitari

La del violoncel·lista Pau Codina és una veu musical excepcional per motius diversos. Ha sabut aconduir una precocitat notable vers el camí d'una formació molt sòlida, completa, principalment anglosaxona, que ha donat bagatge i profunditat de camp a les seves interpretacions. Codina evidencia sempre un bon gust inusual, extremadament fidel en relació a l’estil dels repertoris que presenta, sempre coherent i molt exigent des d’un punt de vista instrumental i, sobretot, musical. Aquesta idea forta de compromís musical extrem, aliè a tot tipus de distracció, vertebra el seu disc debut en solitari. Landscapes és una mirada als paisatges sonors que conformen l’univers d’aquest músic de l’ara i de l’aquí, deutor dels grans referents del seu gènere (amb Bach com a inspiració principal) però clarament pròxim als autors i a les músiques actuals com demostra la inclusió d’una obra d’estrena del compositor Joan Magrané dedicada al propi Pau Codina.

Data: 07/05/2022
Horari: 20.00 h
Lloc: L'Atlàntida - Sala 2 Joaquim Maideu

+ info: https://latlantidavic.cat/ca/tota-la-programacio-propia_3563?view=grid&search=&month=2022-1&productionType=all&dates=upcoming


         El Pot Petit. 'Vull cantar i vull ballar'

Un concert per als més petits de casa

La gira 'Vull cantar i Vull ballar' és tota una declaració d'intencions: CANTAR i BALLAR! Nosaltres necessitem fer-ho per ser feliços i així ho volem reivindicar. Per això, per molta pandèmia que hi hagi, seguirem cantant i ballant, encara que sigui amb mascareta, amb el cul a la cadira, amb distàncies i amb litres de gel hidroalcohòlic!

En Pau i la Jana es troben sols fora del Pot i sense els seus amics a prop no saben què fer! Cantant i ballant els aniran retrobant. Qui serà el primer en sortir a fer-los bellugar sense parar? El mico? Els pirates Rodamons? El Drac Rac? Sigui qui sigui segur que els farà cantar i ballar com mai!

Edat recomanada de 2 a 8 anys.

ATENCIÓ FAMÍLIES! Per promoure la mobilitat sostenible, L'Atlàntida conjuntament amb Canvis en Cadena i Osona en bici, organitzarem una pedalada familiar per venir a veure el concert amb bici. S'enviarà un correu electrònic a les persones que hagin adquirit entrada amb tota la informació pràctica.

Data: 07/05/2022
Horari: 18.00 h
Lloc: L'Atlàntida - Sala 1 Ramon Montanyà

+ info: https://latlantidavic.cat/ca/tota-la-programacio-propia_3563?view=grid&search=&month=2022-1&productionType=all&dates=upcoming


         Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat
Horari d'atenció al públic de 9:00h a 14:30h.