AGENDA
TOTES LES ACTIVITATS ACTIVITATS FAMILIARS FESTES I FIRES
ARTS ESCÈNIQUES CINEMA CONFERÈNCIES I ACTES LITERARIS
ARTS PLÀSTIQUES CURSOS I TALLERS MISCEL·LÀNIA

Fourteen

Dan Sallitt // EUA, 2019

Mara (Tallie Medel), i Jo (Norma Kuhling) són amigues des de l'institut. Han crescut juntes i han fet evolucions personals diferents, marcades cadascuna pel seu propi context personal, social i familiar. En el transcurs de deu anys de relació, la jove Jo es torna cada vegada més disfuncional. La seva amiga Mara, de caràcter més estable, contempla l'inexorable procés de decadència de la sega amiga.

El nou film del realitzador Dan Sallitt fa aflorar amb modèstia i una emotivitat creixent la complexitat de les relacions d'amistat al llarg del temps. A través de mesurades el·lipsis assistirem a la relació de les seves protagonistes durant una dècada. Un període en què es posaran a prova els vincles que es gesten en la infantesa, on sembla que totes les persones tenim moltes més coses que ens uneixen que no pas que ens separen, i que, a poc a poc, es van complicant a mesura que el context personal i social també es transforma.


Dan Sallitt
Cineasta nord-americà nascut a Pensilvània el 1955. Va treballar durant anys com a crític de cinema a Los Angeles Reader. Va debutar com a director el 1986 amb el llargmetratge Polly Perverse Strikes Again! i va obtenir un reconeixement internacional amb The Unspeakable Act (2012). Les seves pel·lícules han estat projectades en festivals com Rotterdam, Viena, Karlovy Vary i Edimburg. Fourteen va tenir la seva estrena mundial en la Berlinale de 2019.

Producció: Static Prods
Guió: Dan Sallitt
Durada: 1 h 34 min.
Intèrprets: Tallie Medel, Norma Kuhling, Lorelei Romani, C. Mason Wells, Dylan McCormick, Kolyn Brown, Willy McGee, Scott Friend, Evan Davis.

 

Data: 15/06/2021
Horari: 20.00 h
Lloc: L'Atlàntida, Centre d'Arts Escèniques d'Osona

+ info: http://cineclubvic.com/programacio.php


         Sheep Without a Shepherd

Sam Quah // Xina, 2020

Una família xinesa resident a Tailàndia té una vida senzilla i feliç, fins que la filla gran pateix una agressió en un campament d'estudiants i comença una espiral d'accidents, mentides i sospites, coronades per una tendenciosa investigació policial. 

"Si has vist més de mil pel·lícules, pots aconseguir qualsevol cosa", insisteix el protagonista de la pel·lícula, sense saber que la seva passió per la capacitat educativa del cinema està a punt de posar-se a prova. El remake del film indi Drishyam és un thriller intens i intel·ligent, amb un repartiment en estat de gràcia (inclòs el retorn de la mítica Joan Chen), i un ritme i muntatge que funcionen com un rellotge suís. La pel·lícula ha aconseguit rècords d'audiència en cinemes a la Xina malgrat estrenar-se poc abans de la irrupció del coronavirus. 

Sam Quah
Nascut a Malàsia el 1985, va debutar el 2014 amb The Free Man (2014), cinta per la qual va rebre múltiples reconeixements com el de millor debut als Premis Huading de la indústria xinesa. A continuació va rodar Sheep Without a Shepherd, un èxit total de taquilla que l'han convertit en una de les figures més prometedores del cinema xinès. Actualment treballa en dues sèries per a la televisió xinesa.

Guió: Kaihua Fan, Peng Li i Sheng Lei a partir de l´original de Jeethu Joseph
Muntatge: Hongjia Tang, Xinyu Zu
Durada: 112 min.
Intèrprets: Yang Xiao, Zhuo Tan, Joan Chen, Philip Keung, Audrey Hui, Tianyang Bian, Xiran Zhang, Paul Chun

Data: 22/06/2021
Horari: 20.00 h
Lloc: L'Atlàntida, Centre d'Arts Escèniques d'Osona

+ info: http://cineclubvic.com/detall_peli.php?id=678


         Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat
Horari d'atenció al públic de 9:00h a 14:30h.