AGENDA
TOTES LES ACTIVITATS ACTIVITATS FAMILIARS FESTES I FIRES
ARTS ESCÈNIQUES CINEMA CONFERÈNCIES I ACTES LITERARIS
ARTS PLÀSTIQUES CURSOS I TALLERS MISCEL·LÀNIA

Proposta CCVIC. Ser la dansa

SER LA DANSA
El moviment com a acte de llibertat individual
La dansa com a eina terapèutica neix en la seva forma més simple, dels moviments naturals i espontanis de l’ésser humà.

El moviment reflecteix estats d’ànim, en conseqüència podem afirmar que els canvis en el moviment permeten canvis interiors a la psique.

Aquesta modalitat terapèutica, facilita l’expressió emocional restablint connexions entre el cos i la ment, propiciant la recuperació del moviment espontani on hagués quedat bloquejat.

El què us proposem, és experimentar el moviment com una forma de veure’ns a nosaltres mateixos, de sentir-nos i acceptar-nos, d’expressar i fluir, d’aprendre a deslligar els nusos que limiten el moviment de les emocions en el cos, ja que el moviment ens alleuja i ens connecta, ens s’aixeca de la cadira i ens ensenya a gaudir i a celebrar la vida.

Els objectius d’aquesta sessió són donar a l’alumne un espai per a la creativitat, a través de la dansa per tal d’expressar amb el moviment del cos l’experiència viscuda durant aquesta etapa tant difícil,  i treballar el moviment corporal com a acte de llibertat individual.

* Desenvolupar la percepció d’un mateix i de l’entorn a través de la improvisació.

* Exercitar la capacitat de concentrar-se, sentir, imaginar i expressar-se.

* Improvisar, reconeixent la música a través del cos.

* Desenvolupar la capacitat creativa.

* Vincular-se amb el cos expressiu, que canvia, que cerca, que sent.

* Descobrir el fora i la seva relació amb el cos. Trobar a l’altre i trobar-se.

* Crear un espai sostenidor per establir relacions i vincles.

* Millorar l’esquema corporal i l’autoimatge.

* Anar cap a una recerca dels nostres propis moviments

La sessió tindrà una durada de 2 hores, es començarà per un escalfament, seguirem amb les dinàmiques de creació i consciència a través de la dansa i el moviment, i finalitzarem amb uns exercicis d’estiraments i relaxació.

Recomanacions: Cal portar roba còmode, una ampolla d’aigua i si en teniu una estoreta.

A càrrec de Joana Gea

Ballarina amb una extensa trajectòria dins l’àmbit artístic. Ha estat creadora de varis projectes socials-artístics per a diversos col·lectius. Ha viatjat per investigar la música, dansa i tradicions de diversos països. També ha col·laborat com a ballarina solista en diverses bandes de música de tot el món. Va ser ballarina principal en diversos projectes i grups musicals com Masallah (Granada), Les Bohemien (Mèxic), Tutti Frutti (Argentina), entre d’altres. Actualment es dedica a la formació i al desenvolupament del seu projecte Estudio Nómada (Dansa, art i cultura).

Xarxes socials: https://www.facebook.com/joanageadancer/ / https://www.facebook.com/estudinomada/ / https://www.instagram.com/estudionomada/


Inscriu-te!
Dates del taller
2 d’octubre
Horari
De 18:30 a 20:30h
Lloc
CCVIC la Guixa
Tallerista
Joana Gea
Preu
10€

Data: 02/10/2020
Horari: De 18:30 a 20:30h
Lloc: CCVIC la Guixa

+ info: https://centrescivics.vic.cat/esdeveniments/ser-la-dansa/


         Roger Usart & friends, en concert

Roger Usart & friends, en concert
2 d'octubre de 2020
Roger Usart
VENDA A PARTIR DEL 15 DE SETEMBRE
Roger Usart presenta el seu nou disc a L’Atlàntida amb convidats molt especials

Roger Usart presenta el seu primer disc, Llamp de bosc, íntegrament cantat en català, on es fan palesos el talent i la maduresa artística d’aquest autor. En la presentació d'aquest treball a L'Atlàntida comptarà amb les col·laboracions especials de Marina Rossell, Joana Serrat, Jordi Casadesús i Santi Serratosa.

Roger Usart presenta Llamp de bosc (Great Canyon Records, 2020), un treball que transita pel pop visceral i reivindica el blues contemporani alhora que ens regala calma i calidesa.

El disc està avalat per la crítica musical i el 2016 va rebre el premi al Millor Disc de Folk Estatal amb Songs From a Twisted Neck (Great Canyon Records, 2016) de la revista MondoSonoro.

Biografia

Exlíder de grups com la Fellatio de Cupido i Miyagui, i membre actual de Men in Black (possiblement la millor banda de tribut catalana de Johnny Cash), Roger Usart forma part d'una fenomenal generació de músics de la comarca d'Osona.
El 2013, el cantant i compositor de Manlleu va publicar Cage Without a Bird, el seu primer treball en solitari. Un debut que els mitjans especialitzats defineixen com a "compacte i convincent". Onze cançons d'influències clarament nord-americanes que calen ràpidament en l'oient a través d'una veu profunda i colpidora. La melodia de Different Ways bé podria formar part del repertori més pop de grups com R.E.M. o The Decemberists, la versió intimista de l'ambiental Cage Without a Bird ens recorda els canadencs Great Lake Swimmers, i The Stranger o la noctàmbula Creepy Shadows mostren les virtuts vocals d'un crooner que se situaria en l'encreuament de camins entre Johnny Cash, Nick Cave i Eddie Vedder.

Data: 02/10/2020
Horari: 20:30h
Lloc: L'Atlàntida

+ info: https://latlantidavic.cat/ca/roger-usart-friends-en-concert_75439


         
S'estan mostrant 2 activitats (11-12) de 12
12Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat
Horari d'atenció al públic de 9:00h a 14:30h.