AGENDA
TOTES LES ACTIVITATS ACTIVITATS FAMILIARS FESTES I FIRES
ARTS ESCÈNIQUES CINEMA CONFERÈNCIES I ACTES LITERARIS
ARTS PLÀSTIQUES CURSOS I TALLERS MISCEL·LÀNIA

Ressonàncies sensorials

Manolo Gómez
Del 23 d'octubre al 6 de gener de 2021
Inauguració, divendres 23 d'octubre a les 19 hores

Exposició que mostra la decidida voluntat de l'artista Manolo Gómez (Vic, 1956) d'endinsar-se en territoris desconeguts i de cercar noves formes expressives. En aquesta exposició treballa, bàsicament, amb paper plegat i tractat, amb oli, grafit, tinta d'injecció, material fotogràfic, fum i d'altres elements eteris que deixen empremtes esborradisses a la seva superfície. Aquests papers conviden a la recerca en silenci, a explorar-ne els límits, a internar-se fins a la darrera llinda de l'espai i el temps artístics... fixant la tensió creativa, desafiant la línia temporal del temps i depurant el treball al taller.

Organitza: Museu de l'Art de la Pell i Ateneu de Vic

Data: Del 23/10/2020 al 06/01/2021
Horari: Consultar horaris
Lloc: Museu de l'Art de la Pell

+ info: http://www.museuartpellvic.cat/events/event/ressonancies-sensorials/


         Poètic Trio

XVI Festival Música Religiosa Vic

Onze poemes, onze cançons que ens porten a un intens i dolç passeig per colors, olors i sons plens d'essència mediterrània.

Anna Martínez Norberto acompanyada per la reconeguda violoncel·lista Sandrine Robilliard presenten aquest projecte artístic literari-musical compost per la pròpia Martínez Norberto.

Al llarg d’una hora de duració, i a base de ritmes de valset mariner, bossa nova, rumba, pop barrejats amb sons clàssics i acompanyats per audiovisuals il·lustratius. Martínez Norberto i Robilliard musiquen tot un recull de poemes del poeta Joan Maragall dedicats al seu estimat Mar Mediterrani.

L’espiritualitat de la paraula de Maragall agafa la dimensió del fet proper, del que veiem i ens transcendeix en el moment interior..

Data: 31/10/2020
Horari: 20.30 h
Lloc: Església de l'Escorial

+ info: http://musicareligiosavic.cat/


         
S'estan mostrant 2 activitats (11-12) de 12
12Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat
Horari d'atenció al públic de 9:00h a 14:30h.