ESPAIS CULTURALS

L'Atlàntida. Centre d'Arts Escèniques d'Osona

L’Atlàntida, Centre d’Arts Escèniques d’Osona, va obrir les portes el 23 d’abril de 2010.

Es tracta d’un dels teatres més destacats de Catalunya, tant pel que fa a la programació, com per a la seva arquitectura. Es compon de diferents espais per acollir tota mena d’actes i esdeveniments, amb l’objectiu, per una banda, de donar resposta a les inquietuds culturals i d'oci de tots els ciutadans i, per altra banda, d'esdevenir un punt de referència en el panorama de l’art i la cultura del nostre país.


SALA 1. RAMON MONTANYÀ

És, sens dubte, la sala més emblemàtica de L’Atlàntida, tant pel disseny com per la capacitat.  És formada per la platea, enfront de l’escenari, i l’amfiteatre. Disposa de vuit-centes localitats que permeten impulsar una programació ambiciosa, amb un cartell de qualitat i capaç de respondre a un públic nombrós en un espai totalment adequat.


SALA 2. JOAQUIM MAIDEU

L’auditori té una grada retràctil que li dóna molta flexibilitat, i permet disposar d’un espai totalment diàfan de 320 m, per dur-hi a terme esdeveniments molt diversos. Té una capacitat variable entre 280 i 384 localitats, en funció de la configuració. Sense les butaques l’aforament s’amplia a un màxim de cinc-centes persones a peu dret. La versatilitat espacial i simplicitat conceptual la converteixen en una de les sales més polivalents de L’Atlàntida.


SALA 3. JOAN ANGLADA

Es tracta d’una sala per a esdeveniments de petit format, amb un aforament de 100 persones: reunions de treball, boardmeetings, petites presentacions, brainstormings, formacions, rodes de premsa, etc.

+ info: http://www.latlantidavic.cat/


         Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat
Horari d'atenció al públic de 9:00h a 14:30h.