ESPAIS CULTURALS

Institut del Teatre

El Centre de l’Osona de l’Institut del Teatre va ser creat l’any 1976 per mitjà d'un conveni entre la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Vic. El conjunt d’activitats pròpies i la col·laboració amb altres entitats han convertit el Centre d’Osona en un referent inqüestionable dels actes culturals a Vic i comarca, especialment pel que fa al teatre i la dansa. En conseqüència, ha contribuït a millorar les activitats existents, a promoure'n de noves, dirigides sobretot al públic més jove, i a consolidar el sector, tant des del punt de vista professional, com del no professional.

L’Institut del Teatre – Centre d’Osona està situat al Seminari Vell. La rehabilitació de l’edifici del Seminari Vell de Vic es va estructurar en dues fases. La primera va consistir en la reforma de la planta baixa i el primer pis, en funcionament des de febrer de 2001. En la segona fase, es va completar la segona i tercera planta, acabades al juny de 2002.

Activitats principals

Cursos d’iniciació

Postgrau en teatre aplicat en el camp educatiu

Altres activitats

Cicle Dijous a l’Institut del Teatre. És un cicle de dansa i teatre en el qual es vol mostrar al públic les creacions dels nous professionals. És una programació d’Arts Escèniques a càrrec de l‘Institut del Teatre – Centre d’Osona, juntament amb l'Ajuntament de Vic. L’objectiu d’aquest cicle és donar una oportunitat a nous artistes de les arts escèniques per poder presentar el seu treball en públic i perquè aquest pugui descobrir treballs no habituals en els circuits comercials.

 

Contacte

Institut del Teatre. Centre d'Osona.
Carrer Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic (Barcelona)
Tel. 93 885 44 67

+ info: www.institutdelteatre.org/


         Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat
Horari d'atenció al públic de 9:00h a 14:30h.